Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון שזה יהיה כסא שאפשר לשבת ולעבוד איתו. האם זה בכלל כדאי ממי שהתנסה? וכל דבר אחר שכדאי לדעת על כסאות מסאז'...

פורסם

במהלך השנים היו לי מספר מושבי מסאז׳ (כאלה שמניחים על כורסה) וגם כורסאות מסאז׳. בכולם היתה התלהבות ראשונית, אחר כך השימוש פחת, וכולם התקלקלו תוך מספר חודשים. כך גם איזה מתקן לחימום ועיסוי כפות הרגליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

למה בכלל קפץ לך הצורך? 

אם הכסא משרד שלך עושה לך כאבי גב, תחליף את הכיסא!... ויפה שעה אחת קודם. 

או שתלמד לשבת נכון :LOL:

(גם אני חוטא בזה)

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי משענת עיסוי שניתן למקם על כיסא קיים.

כבר כמה שנים אצלי וכשצריך היא יוצאת מהארון ודי עוזרת (עיסוי גב ו/או צוואר, משולב חימום).

אבל זה לא משהו שמאוד נוח לעבוד איתו במקביל, זה מזיז אותך, ואם הגב תפוס גם לא תמיד נעים כשהיא עוברת על הנקודה הרגישה.

ואם אתה לא לבד בחדר, יש גם רעש. לא מאוד חזק, אבל קיים.

פורסם
לפני 18 שעות, sperial כתב:

במהלך השנים היו לי מספר מושבי מסאז׳ (כאלה שמניחים על כורסה) וגם כורסאות מסאז׳. בכולם היתה התלהבות ראשונית, אחר כך השימוש פחת, וכולם התקלקלו תוך מספר חודשים. כך גם איזה מתקן לחימום ועיסוי כפות הרגליים.

מזה בדיוק אני חושש. מצד שני אם יהיה מדובר בכסף קטן אז שווה לנסות

לפני 8 שעות, Be roo כתב:

כבר כמה שנים אצלי וכשצריך היא יוצאת מהארון ודי עוזרת (עיסוי גב ו/או צוואר, משולב חימום).

אבל זה לא משהו שמאוד נוח לעבוד איתו במקביל, זה מזיז אותך, ואם הגב תפוס גם לא תמיד נעים כשהיא עוברת על הנקודה הרגישה.

יש הבדל בין יצרנים שונים לדעתך?

פורסם

התנס

לפני 8 שעות, Be roo כתב:

התנסיתי במוצר דומה שקניתי מאליאקספרס שעלה לי איזה 100 שח.

נחמד מאוד, אהבתי את פונקצית החימום.

לא יודע אם אפשר למקם אותו על כסא משדרי.

אני רכשתי אותו כמתנה אבל בכמה ימים שהיה אצלי עד שהגיע ליעדו נהנתי להשתמש בו.

Screenshot_20250108_010354_AliExpress.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

@anonport לא יודע מי היצרנים, כי 2 כורסאות ומחמם רגליים הגיעו במיתוג של ד״ר גב והמושב הגיע מארה״ב אבל היה זהה למוצר מאותה חנות. כל זה היה לפני לאה מעט שנים והפסקתי לחפש את המוצרים האלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, anonport כתב:

יש הבדל בין יצרנים שונים לדעתך?

סביר להניח, כמו בכל מוצר, אבל לא ערכתי השוואה למוצרים ממש זולים.

לפני 9 שעות, `Infinity כתב:

התנסיתי במוצר דומה שקניתי מאליאקספרס שעלה לי איזה 100 שח.

היות ואז סבלתי מהגב, השקעתי במשהו שנראה רציני יחסית, ועלה בהתאם.

יושב מצויין על הכסא המשרדי בעמדת העבודה הביתית, וכשיש צורך גם מופעל תוך כדי עבודה, אבל הוא לא שם קבוע.

זה מה שיש לי

https://medics-care.co.il/product/מושב-עיסוי-שיאצו-מולטי-פונקציונלי-לגב/?srsltid=AfmBOopV-dkb3jg0-Q1sc3QqbbKl2ibOM2FsjoDgVq8BIyAO9qAeYcfG

• תוכן חדש...