Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום קניתי מערכת מולטימדיה לדאציה דוקר 

לפני זה היה ברכב מקורי.

התקנתי את המצלמה ואני לא בדיוק בטוח איך לחווט.

בצד של המצלמה

יש קבל שחור אדום, אני מבין שהאדום למנורת רוורס והשחור לפח של הרכב 

ויש גם צהוב עם חוט קטן אדום, לאן מתחבר החוט הקטן?

בצד של המולטימדיה 

יש את הצהוב עם חוט אדום קצר שמגיע מהמצלמה.

ומהמולטימדיה יש לי 2 אופציות לצהוב:

1 שרשום video out ולידו חוט כחול קצר שרשום עליו amt cont.הוא מחובר למערכת בחיבור לבן עם הרבה פינים, שמכילים עוד כל מיני בננות שנראים קשורים יותר למערכת הסאונד.

2 זה צהוב שלא רשום עליו כלום, גם עם כחול קטן שהחיבור שלו למערכת הוא של 4 פינים.

חוץ מ2 אלה יש עוד חוט צהוב שרשום עליו camera והוא לא יוצא ממש מהמולטימדיה אלא עובר דרך איזה חיבור (מצרף תמונה שלו)

אני מקווה שלא הלאתי את הקוראים עם אורך ההסבר ומקווה שזה מובן.

IMG-20241128-WA0045.jpg

עריכה אחרונה על ידי מנדי עובדיה
פורסם

האדום שמחובר עם הצהוב הוא מתח חוזר, ז"א שאתה מחבר אותו צד המצלמה עם האדום השני, (זהירות בשלב זה כשאתה תעביר לרוורס יהיה מתח בצד שני, -שלא יקצר..), בצד השני שלו הוא צריך להתחבר לחוט שיוצא מהצמה המרכזית של המערכת יש בד"כ מדבקה עליו שכתוב BACK או REVERS או משהו בסגנון. 

את הבננה הצהובה בצד המערכת אתה אמור לחבר לחיבור מותאם ולא לוידאו אאוט, לא ברור ככ מה הולך אצלך אבל אחרי שהצלחת עם החוט האדום תנסה בCAMERA או מה שאתה רואה 

פורסם (נערך)

ניסיתי וזה לא עובד 

ניסיתי עם מצלמה של המולטימדיה ועם מצלמה אחרת 

זה מולטימדיה חדשה יכול להיות שצריך לעשות משהו בהגדרות בשביל  שהמצלמה תידלק?

אגב בהגדרות של המערכת יש אופציה להנמיך או לכבות את המוזיקה ברוורס 

אני חושב שגם הפונקציה הזאת לא עובדת והמוזיקה ממשיכה רגיל 

אולי זה קשור?

פורסם
בתאריך 6.12.2024 בשעה 15:52, מנדי עובדיה כתב:

ניסיתי וזה לא עובד 

אז כנראה אין מתח בכבל שהעברת מהרוורס (אולי כי חיבר למינוס?), אם יש לך מולטימטר או בודק פיוזים תבדוק את זה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי אם זה מערכת של אלי אקספרס אז זה אמור להיות ככה לגביי המאחורה של הרכב אני מחבר ככה האדום והשחור מחבר אותם לרוורס בעצמו אחד פלוס אחד מינוס אחרי זה החוט האדום שמגיע אם הצהוב אתה מגלף טיפה מהאדום שמתחבר לרוורס שזה בעצם הפלוס ומחבר אותם יחד סוגר טוב עובר לקדימה במערכת מקדימה אמור להיות לך כבל בצבע צהוב אם עוד שני חוטים שהוא מתחבר ישר למערכת לכבל הזה אתה מחבר את הצהוב לגביי החוט האדום אתה הולך לצמה שמתחברת למערכת אמור להיות ככה יש פלוס יש מינוס ובאזור הזה אמור להיות חוט או בצבע חום או ורוד בדרך כלל זה חוט שלישי בהצלחה

פורסם (נערך)

אז ככה 

בשעה טובה זה עובד 

ולמי שיזמין מערכת באינטרנט וירצה להתקין בעצמו:

החוט האדום בצד של המערכת לא ידעתי למה לחבר אותו. ניסיתי לחבר לכל החוטים שמגיעים קצרים עם קצה חופשי שאפשר לגלף ולהתחבר אבל לא עזר 

גם לא היה למוכר סכמה ברורה של המערכת הספציפית שאדע איזה חוט לרוורס

עד ששאלתי את המוכר הוא הצביע לי על הכבל הורוד שהוא שייך לרוורס. 

מלכתחילה ראיתי אותו אבל חשבתי שזה לא זה כי הוא יצא מהמערכת לקופסה אחרת ולא היה לו קצה חופשי להתחבר אליו

מה שהייתי צריך זה לחתוך באמצע ולחבר אליו את האדום.

תודה לכולם על העזרה 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...