Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במסך מולטימדיה, C4 פיקאסו

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Tom_22,

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

סיטרואן C4 פיקאסו אקסלוסיב 2016

מסך מולטימדיה (ומיזוג וכו') התחיל לעשות בעיות, נכבה במהלך הנסיעה כל כמה שניות, אני מדבר על כיבוי והפעלה מחדש לגמרי ולא רק כיבוי תצוגת מסך.

מישהו מכיר? אשמח לקבל הכוונה ממה להתחיל לבדוק

תודה

פורסם

עדכון מצב ובקשת עזרה:

2 חשמלאי רכב אמרו לי חד משמעית שזו תקלה במסך ואין מנוס מהחלפה, מדובר במסך מקורי ששולט על הרבה מערכות ברכב, והמחיר ככל הנראה ממש יקר.

החלטתי לא לסמוך עליהם ולקחתי לבדיקה מעמיקה יותר אצל מומחה אלקטרוניקה

המסקנה כרגע היא שחיווט ההזנה של המסך מראה נפילת מתח פעם ב-20 שניות, גם כשהמסך מנותק פיזית מהחיבורים.

כך שהתקלה היא ככל הנראה לא במסך אלא באספקת החשמל.

ככל הנראה לא מדובר בחיבור חשמל 'טיפש' דרך פיוז ישירות מהמצבר, אלא משהו מורכב יותר, וכאן אני זקוק לעזרת המומחים:

מחפש מי שיודע איזו מערכת מזינה את המסך, או מישהו שיכול להפנות לבעל מקצוע מומחה, שלא ינסה לפתור את התקלה ע"י ניסוי ותהיה וריקון הארנק שלי על הדרך.

פורסם (נערך)
פורסם (נערך)

אילו התקנות חיצוניות בוצעו ברכב?

אולי יש התקנה שמשבשת את המסך

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 9 שעות, מלטבשי כתב:

אילו התקנות חיצוניות בוצעו ברכב?

אולי יש התקנה שמשבשת את המסך

לא ידוע לי על התקנות חיצוניות, אבל אני לא הבעלים הראשון, אז לא יכול להתחייב

היה קודן שהסרתי מיד שקניתי, מעבר לזה לא מכיר משהו לא מקורי.

פורסם
לפני 19 שעות, Tom_22 כתב:

תראה אם נותן כיוון (על אחריותך האיפוסים שמוצעים שם-מציע לבדוק מה עוד זה מאפס על הדרך שאולי חשוב):

https://frenchcarforum.co.uk/forum/viewtopic.php?t=66630

תודה לכל המגיבים,

התקלה נפתרה בצורה מפתיעה!

עברתי על השרשור בקישור המצורף, ובין התגובות היה אחד שציין אפשרות לקשר לחיבורי בלוטוס שפוגעים במערכת, מכאן קיבלתי כיוון לבדוק את כל מה שנכנס למערכת, הניסיון הראשון והאחרון היה להוציא את כרטיס האון-קי, והמערכת חזרה לעבוד כרגיל!!

מדהים ומקומם כמה כסף הייתי זורק לפח אם הייתי מקשיב לעצת החשמלאים ה'מומחים' שקבעו שצריך להחליף מערכת

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 24.11.2024 בשעה 21:51, chezik כתב:

תודה לכל המגיבים,

התקלה נפתרה בצורה מפתיעה!

עברתי על השרשור בקישור המצורף, ובין התגובות היה אחד שציין אפשרות לקשר לחיבורי בלוטוס שפוגעים במערכת, מכאן קיבלתי כיוון לבדוק את כל מה שנכנס למערכת, הניסיון הראשון והאחרון היה להוציא את כרטיס האון-קי, והמערכת חזרה לעבוד כרגיל!!

מדהים ומקומם כמה כסף הייתי זורק לפח אם הייתי מקשיב לעצת החשמלאים ה'מומחים' שקבעו שצריך להחליף מערכת

ככלל, מס׳ הרכבים האלה שנמכרו באירופה גבוה למדי יחסית לארץ, ולפחות הפורומים בבריטניה נגישים לישראלים יודעי אנגלית (עבורי גם אלה שבגרמנית בגרמניה). לעיתים קרובות יש שם אנשים עם נסיון, או שיוצא להם לעבוד עם מוסכים עם נסיון ויש להם המלצות דיאגנוזה טובות.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...