Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

רציתי לדעת איזה כלים אתם משתמשים כדי לשמור על הרכב שלכם מעבר לדברים הבסיסים כמו שמן, מים. נניח כמו OBD, טסטר שמן, ספריי וכו׳.. כל מיני אביזרים שעוזרים לטיפולים ברכב ולתפעול. ס

פורסם

מסיר פילטר שמן מצויין לחילוץ פילטרים בלי להתאמץ כלל, קניתי ואני מאוד מרוצה.

OBD פשוט אתה יכול למצוא בכמה שקלים באלי, אם אתה רוצה מקצועי עולה כ-800 ש"ח +, אני משתמש בפשוט עם מסך קטן (בלי WIFI ובלוטוס).

מזלג לחילוץ בול ג'וינט משולשים מעולה

כלי לחילוץ בול ג'וינט שהפין של המשולש בולט החוצה מצויין אני משתמש בו אחד הכלים הפשוטים לחילוץ בול ג'וינט בלי פטיש וכאבי ראש 

מזרק עם צינורית לשאיבה נוזלים (נוזל בלם, שמן הגה וכו')

בוקסות לטורקס יש קליפרים שתפוסים עם ברגי טורקס (כגון C4 פיקאסו)

מכווץ קפיצים לבולמי זעזועים

בוקסה לחיישן חמצן מעולה

מתאמים לבוקסות למברגת אימפקט

מולטימטר

זה מקצת מן הכלים שקניתי מאליאקספרס והם מעולים והוכיחו את עצמם, מקווה שיעזור

• אהבתי 2
פורסם
לפני 1 דקה, אלעז כתב:

האם אתה משתמש במכווץ מאליאקספרס

האם זה מספיק בטיחותי?

כן מרגיש שהוא יצוק היטב, וחזק מספיק בשביל לשמור על הקפיץ מכווץ.

כאילו לא כמעט כל מה שקונים מיוצר בסין, גם הבוקים שאנחנו קונים פה בארץ מיוצרים בסין, עיין כאן.(והם מומלצים כאן בפורום)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, yairw כתב:

חפש ביוטיוב סרטונים של מכווצים כאלה כושלים, כמה שפחות לקחת צ'אנסים עם קפיצים

https://www.shazartech.co.il/product/מכווץ-קפיצים-sigent-046392/?srsltid=AfmBOopm9RXZWfl1Hmy7_qMwR4Penv79S5XImPt0r9en5HzglAHJdXba

יש כזה של סיגנט שהם יחסית מוכרים בתור איכותיים, עדיין זה לא בטיחותי ?

פורסם

זה פחות קשור ליצרן, זה דגם ללא פין אבטחה,

גם את הבוקים שקניתי, לקחתי דגם עם פין אבטחה,

עוד כמה שניות, והסיכוי לאסון יורד דרסטית

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

כבר חתמתי...

פורסם

בנוסף, אני משער שפותח השירשור בתחילת דרכו ומעוניין בביצוע עבודות תחזוקה פשוטות יותר בתור התחלה,

עד כמה שאני מבין, רוב המוסכים יחליפו משולש לפני שיחלצו בלו-ג'וינט, אז להציע את זה למתחיל זה מרחיק לכת לדעתי,

יותר בכיוון של סט בוקסות וראצט, ספריי ניקוי בלמים וקישור לסורק זול

כבר חתמתי...

פורסם

אם ארשום את כל הכלים שיש לי אגיע לעשרות אלפי שקלים.

מציע לך לקנות ספר טכני בסגנון Bentley Manual של דגם הרכב שאתה רוצה לעבוד עליו. זה הכלי הכי חשוב.

כל פעם שאתה רוצה לעבוד על מכלול שעוד לא עבדת, תקרא בספר איזה כלים דרושים ותשקול לרכוש אותם. בדרך כלל זה עולה פחות מלעשות את העבודה במוסך.

אחרי כמה שנים יהיו לך המון כלים.

• רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 דקות, yairw כתב:

רוב המוסכים יחליפו משולש לפני שיחלצו בלו-ג'וינט

לא הבנתי למה אתה מתכוון, אני התכוונתי לחלץ את הבול ג'ויינט מהנאבה שאת העבודה הזאת בד"כ עושים עם מוט ופטיש אז הכלי הזה מקל מאוד על העבודה

זה רק אפי' לא מקצת כלים אבל בכל זאת לתת קצת כיון למתחיל

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, yairw כתב:

בנוסף, אני משער שפותח השירשור בתחילת דרכו ומעוניין בביצוע עבודות תחזוקה פשוטות יותר בתור התחלה,

עד כמה שאני מבין, רוב המוסכים יחליפו משולש לפני שיחלצו בלו-ג'וינט, אז להציע את זה למתחיל זה מרחיק לכת לדעתי,

יותר בכיוון של סט בוקסות וראצט, ספריי ניקוי בלמים וקישור לסורק זול

חחח כן 

רוב הדברים שרשמתם פה זה מעל הידע הכללי שיש לי. אבל אולי בעתיד זה יעזור לי 

פורסם
לפני 42 דקות, Hadashkan123 כתב:

חחח כן 

רוב הדברים שרשמתם פה זה מעל הידע הכללי שיש לי. אבל אולי בעתיד זה יעזור לי 

אם כך אז אל תחשוב בכלל לרכוש מכווץ קפיצים ולהחליף בולמי זעזועים בעצמך בלי ידע מוקדם וניסיון, זה אחד העבודות היותר ״מסוכנות״ שיש בטיפול ברכב כשאין ניסיון ויודעים בדיוק איך לבצע את ההחלפה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...