Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספת מקומות ברכב פרטי

M125

פוסטים מומלצים

בתאריך 6.11.2024 בשעה 10:53, אלעדית כתב:

וכשלא כתוב, מה המקור החוקי לאיסור?

הסעת נוסעים תק' (מס' 5) תשנ"ב-1992 תק' תשנ"ד-1993

84.   (א)  (בוטלה).

(ב)  לא יסיע אדם ולא ירשה לאחר להסיע ברכב מן הסוגים כמפורט בטור א' להלן נוסעים במספר העולה על הנקוב לצד אותו סוג בטור ב' להלן:

טור א'                                                                              טור ב'

סוג הרכב                                                                 מספר נוסעים מרבי

(1)      אוטובוס זעיר                           כפי שצויין ברשיון הרכב

תק' תשע"ה-2014

(2)      רכב נוסעים פרטי ורכב פרטי       כמספר החגורות ברכב וברכב הפטור מהתקנת חגורות

דו-שימושי                               בטיחות כמספר המקומות ברכב

(3)      רכב חשמלי                              כפי שצויין ברשיון הרכב

בתאריך 5.11.2024 בשעה 15:48, SMGO כתב:

בכל העולם אפשר להוסיף לטסלה Y שני מקומות מאחור חוץ מישראל.

לא קשור, זו החלטה של היבואן (ייצור גרמני ולא סיני)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסיע בבגאז את הילדים שאתה פחות אוהב אותם.

• מצחיק 4

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה קשור אך ורק אם היצרן אפשר עוד שורה של כסאות ובפועל זה לא יושם. האזור האחורי ברכב לא בנוי כמו הקידמי. זה אזור שאמור להתפרק בתאונה אם אין שם קורות תומכות וכו' לא הייתי מושיב שם אף אחד. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אם יש רכב מודרני שיש לו מושב כזה מקורי אז הוא מתוכנן ככה שהאזור הזה גם לא יקרוס בתאונה. עם זה אין בעיה.

אבל רכב שהוסיפו לו ספסל בארץ, הכל טוב ויפה עד שחס וחלילה מישהו מתנגש בך מאחורה. לא טוב בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאוד מעניין הדוגמא של טסלה Y

אם היצרן מוכר אותו בכל העולם בגרסת 7 מקומות למה שלא נוכל להוסיף את שני המקומות הללו בעצמנו ?

מאוד מפריע לי שאין כמעט רכב בגודל סביר שבשעת הצורך ניתן לדחוס עוד שני ילדים מאחור בלי שאצטרך לשלם על זה כל יום במחיר הרכב והדלק.

לדוגמא : אני נוסע כל יום לעבודה עם רכב ריק ולכן מספיק לי 5 מקומות, אך בסופי שבוע כשאני רוצה לקחת את ארבעת ילדיי לטיול אני צריך לשכור רכב או לחילופין לנסוע כל השבוע עם רכב גדול ויקר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

האמת, זאת לא דוגמה ממש טובה כי אפשר להתקין סאנרוף ברכב שמגיע בלי בצורה בטיחותית.

לעומת זאת תוספת מושבים, צריך לדעת אם אזורי הקריסה בדגם עם תוספת מושבים זהים לאלה שבדגם בלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סאנרוף זו דוגמה שלך, לא שלי 🙂

חוצמזה, אפשר לעשות הכל בצורה בטיחותית אם עושים את זה מהנדסי רכב עם ידע, עם כלים ועם בדיקות… לא שינוי מבני ברכב שנעשה עצרות במדינה שאפילו מרימי שמשות אנשים מפחדים לתת להתקנה מקומית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב לציין שרכב 7 מקומות של חבר, נכנסו בו די חזק מאחורה, אף אחד לא ישב בשני המקומות האחרונים, אבל כל החלק האחורים נמעך, נדמה לי רנו סניק, היה לפני כמה שנים טובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיסי נהג לפני כמה שנים לבדו בפריוס+ בליסינג.

הוא הצטרף לפקק מאחורי משאית, מאחוריו הגיע אוטובוס ולא עצר.

הבנאדם יצא בנס, לא זוכר את האירוע אבל התעורר בבית חולים עם שריטות בזרוע בלבד.

ראיתי תמונות של הרכב. כולו הושמד למעט האיזור של הנהג שהיה מוגן היטב.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, stx כתב:

לפי ההיגיון הזה, אם יש רכבים שהיצרן מוכר עם גג נפתח אז אין בעיה לקחת דיסק ולהתחיל לנסר בעצמך.

מה אתה אומר, הגיוני?

אני רוצה שיהיה מוסך מורשה שיעשה את זה עם פיקוח של מהנדס רכב שיבדוק שאתה לא פוגע בדברים חיוניים...

אותו דבר בהוספת מושבים - אני רוצה שמוסך מורשה יתקין מושבים עם חגורות וחיזוקים לפי הנחיות של מהנדס רכב.

מה זה שונה מהרחבה של בית עם היתר בנייה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...