Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואוו איזו סקירה! תודה על הסקירה המעולה. אני לבינתיים אשוב לספה שלי ואמשיך לדמיין בעקיץ שאני לא סטודנט תפרן...🥲

בכל מקרה, BMW ממשיכים להיות קצת דו קוטביים. מצד אחד הרכבים הקלים שלהם הופכים להיות כבדים יותר ויותר? ה M2 הלכה למעשה היא M3, ה M3 היא M5 וה M5 מרגישה (ושוקלת) למשהו שקרוב יותר ל M7. מצד שני - הרכבים נהיים יותר מושחזים, יוקרתיים ונגישים לשיפור. מעניין מה יש לבווארים במחסנית להבא.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם
לפני כשעה, שחר 1 כתב:

לגבי הגיר - אין יותר גרסה ידנית? רק אוטומט?

יש ידנית, אני מניח שאפשר להביא רק ביבוא מקביל. אם כי הביקורות על הידנית הן (כמה מפתיע) שנויות במחלוקת. עד כמה שקשה לי להודות, יתכן שהאוטומטית מוצלחת יותר כחבילה...

פורסם
לפני 18 שעות, BobbyMiata כתב:

תודה רבה לאלדר נוימן, מנהל חטיבת הספורט של בוואריאן מוטורס על הסיבוב ברכב!

תמיד נחמד לשמוע על חברי פורום ותיקים ו'איפה הם עכשיו'. שיהיה לו בהצלחה, נראה שנחת במקום הנכון. 💪

פורסם

הגריל הקדמי ממש מזכיר לי דודג' צ'ארג'ר. לא מבין על מה הם חשבו שם במינכן. אחלה סקירה, רכב קשוח מדי למשפחה, עבורי זה כמו להחזיק בנוסף גם סוזוקי היאבוסה עצבני.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• אחראי פורום
פורסם

סקירה מצויינת, תודה.

לא יכול לסלוח להם על עיצוב על גבול הרשלני.

מבולגנת, סתמית.

בכלל במוו הולכים למקום רע מאוד.

איכשהו סדרות הביניים (3-4) והקצה (8) נשמרו מרוב החרפות שמטילים שם, למעט כמובן הגריל הנורא.

החשש שלי הוא שעוד נתגעגע ל-M2/240 הזאת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המתנתי לסקירה הזו :-) תודה על ההשקעה. 

העיצוב החיצוני? התרגלתי לחזית ואני אפילו מחבב אותה, החלק האחורי בסגנן JDM כנראה שהוא יהיה נסבל עבורי רק בעוד מספר שנים. תא הנוסעים ללא ספק שנות דור קדימה בכל תחום אפשרי לעומת הדגם היוצא, אבל אני לא מבין מדוע ב.מ.וו (טוב, גרמנים) לא פותחת לחובבים שלה לעצב לוח מחוונים אחר, סטנדרטי יותר למראה. כל השאר, הסקירה שלך יחד עם הדיעה שגיבשתי על הדגם משלל סקירות האחרות שקראתי מסתכם במשהו כמו: ממש לא אתלונן אם תהיה לי כזו אבל זו לא מכונית של "אני חייב אחת כזו". מצד שני M2 מעולם לא הייתה הארדקור אלא יותר סוג של מכונית עם אישיות כפולה, כזו שאפשר בהחלט להתנהל איתה ביום יום ומצד שני, בטח שעם קצת שיפורים, מכונית כיפית ולא כירורגית. 

מעניין מה נפגוש ב- M2 CS עליה הם כבר החלו לעבוד ובטח תוצג במהלך המחצית הראשונה של 2025. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...