Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם עושים עם ה-GPS הישנים??

URSH

פוסטים מומלצים

אשתי העלימה לי אותו לפני הרבה שנים, שמה אותו בטרייד אין תמורת איזה גאדג'ט אחר.

המקטם של המכשירים האלה הוא עם טלפונים ישנים - מוזיאון המשפחה או פח המיחזור הייעודי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.8.2024 בשעה 11:38, אלעדית כתב:

אם זה מיותר לך אשמח לקבל, מוכן לשלם מחיר סמלי

(נוסע ללא סמארטפון בדרך כלל)

אין צורך בתשלום, אתה מודע לכך שהמפות ישנות מאוד? 

אני גר בפתח תקווה ואתה מוזמן לאסוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

יש לי אחד טוב שקניתי ב- 1,200 שקל בשנת 2010 בסניף אופיס דיפו בילו שגם הוא נסגר מאז.

בזמנו קניתי את ההכי יפה ומשוכלל. עיצוב שחור מתכתי, מסך גדול, עט, מתקן לרכב, מטען, רישיון ל- IGO. קיבלתי איתו גם שובר עדכון ונסעתי להרצליה לעדכן את התוכנה.

הוספתי על דעת עצמי גם נרתיק קשיח שלא היה כלול. רק שכמעט מיד אחרי הרכישה החלטתי לוותר על הדייהטסו שהייתה לי אז כדי לעלות לרכב טוב יותר בעתיד,

אבל ה- GPS נשאר. עוד בהתחלה השכלתי להפריד בין המכשיר לסוללה שלו ונכון ללפני כמה שנים הוא נדלק והסוללה מחזיקה. זוכר שעל הדרך גם טענתי את הסוללה מחדש, שלא תמות.

הוא במצב חדש לגמרי, באמת שהשתמשתי בו 4-5 פעמים. עד שקניתי את הרכב הבא, כבר היה לי סמארטפון וכמו רוב האנשים- עברתי להשתמש בו.

מעניין להוציא אותו שוב ולראות מה מצבו ואם הסוללה עדיין תקינה כמו שהייתה לפני כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik
תוספת קטנה
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אפילו תמונה של שימוש בכזה מכשיר, זה היה ב 2014.

מאז לא השתמשתי בו יותר.

מה עושים? אותה שאלה מה עושים  עם טלפונים ישנים, דיסקמן, נגן MP3, טייפ קסטות, מצלמת פילם ומסרטת וידאו, ועוד המון ציוד שהטכנולוגיה שלו התיישנה והפך ללא לרוונטי.

אין מה  לעשות עם זה, אפשר לשמור למזכרת או לזרוק לפח. 

19.JPG

• אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוררתם את בלוטת הנוסטלגיה.

הלכתי למחסן ומצאתי את הטרימבל העתיק.

בלא שום תצוגה גרפית, בלא שום חיבור לשום דבר.

הזנת נ.צ. ידנית…

קניתי באמצע שנות ה 90, מניח שהיה בין הראשונים בארץ שלא צבאי/מודד ובעלי מקצוע שונים.

בחוברת למשתמש אין שום כתובת אינטרנט, של טרימבל או של היבואן.

עולם אחר.

IMG_5455.jpeg

• אהבתי 4

166, קאפה, GTV, קופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקופה הזו היה לי מ"פ שהיה יאכטונר. הביא למילואים חצי תריסר מכשירי גארמין שמיועדים לספינות וניסה למכור לחבר'ה. זה עלה לא מעט אלפי שקלים.

@shais01 מה היה השימוש שלך למכשיר?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...