Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם תעבורה זה פלילי. אלא שההתייחסות לעבירות תעבורה שונה, מכל מיני סיבות.

החקירה הזו יכולה לגלוש גם לתחום המיסוי, ואם הדבר הזה יקרה זה עלול להפוך יקר. מאוד.

אירוע ביטוחי בזמן ביצוע הסעה בשכר, שיתגלה בחקירה, עלול להיות לא מכוסה בביטוח. זה יכול להיות יקר מאוד בנזקי רכוש, ועוד יותר בנזקי גוף, אז זה גם פלילי (נהיגה ללא ביטוח חובה).

מזכיר לי ארוע שדווח בפורום לפני איזה עשור, מישהו שמכר את שלושת רכבי האספנות שלו בתוך זמן קצר, וקיבל זימון למס הכנסה לחקירה על כך שהוא סוחר בכלי רכב בלי לנהל תיק ברשות המיסים (או אישום דומה, איני זוכר את הפרטים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, om2 כתב:

הם מודעים היטב.

חלקם.

חברות ה"דרייברים" מפרסמות פרסומות רשמיות עם לוגו, במקומונים ולוחות מודעות, גם מצמידים מגנטים לדלתות של בתים,  יש מרכזיית שיחות, וכל מה שצריך כדי שהלקוח ירגיש שהוא מתקשר לחברת הסעות רגילה.

לא כל הדיוט מבין מה הבעיה.

כמו שיש מוניות עם "כובע" יש רכבי הסעות גדולים בלי כובע, ויש דרייברים. מה הבעיה ?

לפני 14 שעות, tinoki כתב:

נמק

בגדול, הענף מחולק לשני קטיגוריות, משלוחים והסעות.

חלק מהחברות מתעסקים -לפרוטוקול- רק במשלוחים, כלומר, החברה מתווכת בין אנשים שראו את הפרסום והתקשרו לבקש שירות משלוח לבין נהגים שמעוניינים בהשלמת הכנסה ברכבם הפרטי.

הנהגים משלמים סכום חודשי/ אחוזים מהרווח, החברה מדווחת על הרווחים כחוק.

החברות שמתעסקות גם בהסעת אנשים, דורשים מהנהגים המצטרפים לקבוצה לחתום על הצהרה לפיה "כל נסיעה תתבצע על ידי נהג ורכב המורשים לכך כחוק"

ההצהרה כתובה בשפה משפטית תקינה ומטילה את האחריות על הנהג, בעלי הקבוצה נקיים.

יש לציין, שבקבוצות אלו יש גם נהגי מונית אמיתיים (מעט)

*זה מה שאני מכיר בקבוצות הגדולות, בהם ברור למנהלים ש"לא לעולם חוסן" ותהיה איזו הסתבכות מתישהו...

בקבוצות קטנות יותר, נפוצה תרבות ה"סמוך"

לפני 14 שעות, yd b-4 כתב:

תחום פרוץ בכמויות לא נורמליות. 

זה החלק הכי לא מובן, למה לא מטפלים בזה ?

מעניין.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

@M125 אני רואה במכתב תאריך 30/6 אתה יודע להגיד מתי בדיוק קיבלת את המכתב? אני מנסה להבין אם יכול להיות מצב שעם זמן קבלת מכתבים מדואר ישראל, בן אדם יכול לקבל מכתב ב 30/7 או קרוב לסוף יולי כשיש לו עוד 4 ימים זימון ב 4 לאוגוסט. או שהתקדמנו וקיבלת הודעה סמוך ל 30/6 באמצעי דיגיטלי כלשהו שמחכה לך מכתב באזור האישי?

פורסם

פות"ש, הייתי ממליץ לך בחום לשכור עו"ד, בכסף, ולפני החקירה ההיא, ורק בגלל זליגת מידע לרשות המיסים.

אתה לא מבין כמה אפשר להסתבך איתם - מליון ש"ח חוב למדינה מתאים לך?

ואנחנו לא ממליצים פה אוטומטית לכל פות"ש לשכור עו"ד.

בתאריך 30.7.2024 בשעה 15:14, M H כתב:

בגדול, הענף מחולק לשני קטיגוריות, משלוחים והסעות.

חלק מהחברות מתעסקים -לפרוטוקול- רק במשלוחים, כלומר, החברה מתווכת בין אנשים שראו את הפרסום והתקשרו לבקש שירות משלוח לבין נהגים שמעוניינים בהשלמת הכנסה ברכבם הפרטי.

הנהגים משלמים סכום חודשי/ אחוזים מהרווח, החברה מדווחת על הרווחים כחוק.

החברות שמתעסקות גם בהסעת אנשים, דורשים מהנהגים המצטרפים לקבוצה לחתום על הצהרה לפיה "כל נסיעה תתבצע על ידי נהג ורכב המורשים לכך כחוק"

ההצהרה כתובה בשפה משפטית תקינה ומטילה את האחריות על הנהג, בעלי הקבוצה נקיים.

יש לציין, שבקבוצות אלו יש גם נהגי מונית אמיתיים (מעט)

*זה מה שאני מכיר בקבוצות הגדולות, בהם ברור למנהלים ש"לא לעולם חוסן" ותהיה איזו הסתבכות מתישהו...

בקבוצות קטנות יותר, נפוצה תרבות ה"סמוך"

המדינה לא אוכפת כי יש לה את סדר העדיפויות שלה.

אם נקצין, זה כמו בלדר סמים שטוען שלא ידע מה הוא מעביר: אם זה שליח של צ'יטה והחבילה גנרית ובודדת - הוא ייצא נקי. מאידך, אם הרכב שלו מלא סמים בחבילות תמימות עם כתובות של נמענים והוא מבצע את הנסיעות האלו כל יום הוא יישב הרבה שנים, גם אם הוא יחתים את השולח כי כל החבילות חוקיות ("תן קשקוש, אחי") 😄

• רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...