Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine CDA-9830

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשמוע תגובות מאנשים שיש להם את המכשיר של alpine, הדגם הספציפי:CDA-9830

איך המכשיר- חסרונות\יתרונות? בעצם מה שמטריד אותי לגביי הרדיו דיסק הנ"ל זה האם ייתכן שאין בו שליטה על באס\טראבל? הבנתי שיש לו אופציות שונות של אקולייזרים, ומנועי באס למינהם, שעדיין לא הספקתי להתעמק ולהבין מה הם בדיוק, וגם קראתי שיש במכשיר אופצייה של: low pass & high pass

השאלה היא האם ייתכן ואין אקולייזר פשוט של באס וטראבל אין ?

אני חושב להביא אותו מאמריקה (כמובן למצוא מקום שמוכר דגמים אירופאים שאני יוכל לקלוט רדיו בארץ)

אשמח לשמוע את דעותכים, ובעלי המכשיר האם תוכלו לענות לי על השאלה הספציפית?

פורסם

לגבי הבאס וטרבל : אל תדאג, יש את האופציות האלו במכשיר, נדמה לי אפילו בלחיצה על הכפתור העגול !

לגבי המכשיר עצמו : מה שלא אהבתי בו זה המסך הקטן והדק שיש לו , אני במקומך הייתי שוקל להביא את

הדגם החדש, שמחליך את הדגם הנ"ל , הדגם הוא :CDA-9851 או אפילו הייתח חורג קצת ומגיע ל-

CDA-9853 . בכל מקרא, הייתי ממליץ לך לחשוב טוב ולחשוב לכיוון הדגמים החדשים , שמעוצבים יותר

יפה, (הדגם 9851 ) כל יותר לתפעול , הכל מובן ברור ואסטטי .

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

העניין הוא מתי בערך יצאו בארצות הברית הדגמים לחנויות, אני את האמת יהיה שם רק בעוד כמה חודשים, והשאלה היא אם הדגמים שאתה אומר שיחליפו את הדגמים הנוכחיים יכנסו לתקציב שלי- עד 250 דולר.

פורסם

בעיקרון את יכול להביא אותו ב 250 $ +/- , תלוי מאיפה אתה רוכש את המכשיר (אני מתכוון לחנות ספציפית) .

הדגמים האלו יצאו בסוף שנת 2004 , לקראת שנת 2005 , כך גם אני חושב שתהיה לך בעיה להשיג את הדגמים הישנים (9830, 9833, 9835) אם אתה חושב שזאת לא תהיה בעיה בשבילך, אז כדאי לך מאוד לרכוש כבר את הדגם החדש, את הסיבות הסברצי לך כבר בהודעה קודמת.

מש"ק זרזור

פורסם

עקרונית הרדיו דיסק מעולה ומאוד איכותי..אך לכוון אותו צריך ידע של טייס קרב והמסך הדק באמת מקשה על זה עוד יותר... הרדיו דיסק הזה טיפה רגיש לדיסקים מסויים למשל אם צרבת MP3 יחיד עם תמונה של אלבום הוא לא יקרא אותה ויכתוב טעות בקריאה..... לפעמיים יש לו פאקים קטנים בקריאת MP3 מין עצירות כאלה אבל זה ממש אבל ממש לפעמיים......

החסרונות האלה זניחים לאומת היתרונות שלו....

פורסם

או קיי טוב לדעת, תודה.

אני חושב שאני ינסה להביא את ה9830 ואם אני יצליח להשיג במחיר זול אז אני ילך על הדגם החדש יותר...בעקרון עד שאני יטוס יש מצב הוא יעלה טיפה פחות אולי...

עכשיו אני דיי מפחד מלקנות בארצות הברית כי אני נישאר בלי אחריות, מצד שני הביאו לנו קלריון לפני קרוב ל8 שנים מארצות הברית והוא עובד עד עכשיו בלי תקלות אז אולי אין סיבה לחשוש, מישהו שמע על תקלות עם אלפאיין?

פורסם

לי יש מכשיר של אלפיין מארה"ב

אין איתו בינתיים (טפו טפו טפו) שום בעיה...

אין לך מה לחשוש לגבי התדרים, אלפיין הם מהחברות היחידות נראה לי שנותנת לך את האופציה לבחור בתפריט הראשי של המכשיר איזה תחום תדרים את רוצה

ZONE1 - USA

ZONE2 - EUROPE

רק שבמכשיר האמריקאי (בלי R) אין לך RDS, AF,TA ורדיו טקסט

בקשר לבאסס ולטרבל, באמת אין שליטה "פשוטה" אבל יש מתקדמת :) אחרי התנסות קלה עם המכשיר אין בעיה לתפעל אותו...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אחלה אני לא מחפש שליטה קלה אני מעדיף ללמוד להשתמש במשהו מקצועי שמציע לי מגוון רחב יותר של אפשרויות שמיעה וכו'

אז רגע אם הבנתי אותך נכון אתה אומר שאני לא חייב לחפש חנות מסויימת ולקנות רדיו דיסק מותאם לארץ\אירופה? אני יכול לקנות כל רדיו דיסק של אלפאיין ואני יוכל לבחור לבד את התדרים?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

עוד באלפיין דגם 9833/35

אפשרות התאמת המכשיר לכל פורמת שיצא בעתיד.פונקציית download באתר של אלפיין.

(יתקנו אותי מביני עניין אם לא דייקתי במשהו)

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

ל SOUND BOY

התשובה היא נכון

ל MURIK

התשובה היא לא... לי יש את ה 9835, האפשרות של ה DOWNLOAD זה רק לכוון את האקוליזר, חיתוך ערוצים, תיקוני זמנים, שם, דגם, ויום ההולדת שלך!

אלפיין לא הכריזו רשמית על אופציה נוספת להעביר דברים למכשיר, וגם לא ידוע לי על אופציה כזו

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
עוד באלפיין דגם 9833/35

אפשרות התאמת המכשיר לכל פורמת שיצא בעתיד.פונקציית download באתר של אלפיין.

(יתקנו אותי מביני עניין אם לא דייקתי במשהו)

אם כך,קבל ביטול:roll:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...