Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, Roycohen1979 כתב:

וכמובן הנהגת (שימו לב שפעם ראשונה שאני משתמש בהבחנה מגדרית) שבכביש 6 צפונה היתה בנתיב השמאלי וברגע האחרון החליטה שהיא צריכה לצאת במחלף לכיוון נתניה אז היא פשוט בלמה עד לעמידה מוחלטת כשמאחוריה שורה של רכבים ומשאיות בבלימת חירום חזקה כולל אוטובוס אחד שירד לשול כדי להמנע מלהכנס ברכב שלפניו ואחרי שכל הכביש עצר היא בנונשלנט חצתה 3 נתיבים ויצאה מהמחלף, לא מודעת לרגע לדרמה שהיא חוללה מאחוריה ולאסון שרק במזל נמנע.

העצוב זה שאם היו פוגעים בה היו נענשים על "אי שמירת מרחק".

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

עונשים כבדים על צפירה שלא לשם מניעת תאונה,

שלילה לשנה על בריונות בכביש

בתחבורה ציבורית איסור על דיבור בטלפון וטלפון של על מצב שקט וקנסות כבדים למי שמפר את זה.

חובה לשים דשא סינטטי ברכבים פרטיים.

• מצחיק 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 53 דקות, yo-av-minus כתב:

חסימת כבישים, טרור.

מה תעשה, תירה בהם?

עדיף שיהיה זכות לאזרחים לתבוע את אותם חוסמים על עוגמת נפש וכד'
וכך מי שיתפס ע"י המשטרה, גם אם ישוחרר כעבור מס' שעות, יקבל תביעות רבות מאזרחים שהתעכבו בגלל ההפגנה שהוא השתתף בה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, אבי ים כתב:

מה תעשה, תירה בהם?

עדיף שיהיה זכות לאזרחים לתבוע את אותם חוסמים על עוגמת נפש וכד'
וכך מי שיתפס ע"י המשטרה, גם אם ישוחרר כעבור מס' שעות, יקבל תביעות רבות מאזרחים שהתעכבו בגלל ההפגנה שהוא השתתף בה

אני לא רוצה להכנס לנושא הפוליטי,

אבל מה עם הזכות החוקית והדמוקרטית במשטר דמוקרטי להפגין.

אני בעד חוק שכל של החמרת ענישה בעבירות מכנות חיים, כמו טלפון בנהיגה, או אדום, או כל מיני כאלו, שלילה לשנתים ללא שום ערעור,

ככה אנשים יחשבו פעמים, ולא יסכנו אותם ואותנו,

וכמובן החמרת ענישה לנהגים עם עבר, 

נהג שהגיע לX נקודות שלילה לשנתים

מהג שנתפס על עברות בינוניות כמה פעמים שלילה לשנתים.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 20 דקות, WE988244 כתב:

חשובה מאוד. היא לא מתירה לעבור על החוק. תפגין בלי לחסום.

• אהבתי 8
פורסם

מוציא את הנשים מהכביש חסכנו 80% מהעצבים ותאונות בכביש

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

בעבר-פורד פיאסטה פשע 1.4 אוטומט🤪

כיום-הונדה אקורד 2012 שתיינית וכייפית😀

פורסם
לפני 3 שעות, WE988244 כתב:

זה באמת לא פוליטי, מכל צדדי המתרס מפגינים וחוסמים כבישים.

לפני 3 שעות, WE988244 כתב:

אני כמובן בעד
אבל האם בשביל שתביע את עמדתך תגרום לכ"כ הרבה אנשים סבל
רק תדמיין שכל קבוצת אוכלוסייה תחליט להפגין באילון ביום אחר בשבוע...

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, אבי ים כתב:

רק תדמיין שכל קבוצת אוכלוסייה תחליט להפגין באילון ביום אחר בשבוע...

אפשר לחשוב שהיום התנועה באיילון זורמת כשאין הפגנות.

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 5 שעות, דניאל2369 כתב:

מוציא את הנשים מהכביש חסכנו 80% מהעצבים ותאונות בכביש

נשים מעורבות בהרבה פחות תאונות מגברים. 

שלא נדבר על מקרי אלימות בכביש ששם אין כמעט בכלל נשים מעורבות.

מעניין את מי היה צריך להוריד מהכביש כדי שיהיה יותר בטוח ונעים לנהוג?

בנתיים נראה שגברים הם יותר הבעיה.

מלאי אגו. נוהגים בגסות. משוויצים על הכביש. רוצים להגיע מהר על חשבון הבטיחות, נוהגים עם אלכוהול בדם, מדברים יותר בטלפון בזמן נהיגה, עושים יותר תאונות...שאני אמשיך?

תקרא קצת. תלמד. לפני שאתה פולט הערות לא מאוד חכמות לחלל האוויר.

ותשאיר את ההערות השוביניסטיות שלך לעצמך או לשיחות עם חברים.

ציטוט:

"הנתונים מראים שנהגות מעורבות בתאונות דרכים בשיעור נמוך באופן מובהק בהשוואה לגברים. בשנת 2023, 15,701 נהגים ונהגות היו מעורבים בתאונות דרכים. נשים היו מעורבות ב־3,664 תאונות, המהוות כ־23%. הנתונים נמוכים באופן מובהק לעומת גברים גם בתאונות דרכים קשות, שבהן הנשים מהוות 16%, וגם בתאונות דרכים קלות, שבהן הן מהוות 26%."

https://www.google.com/amp/s/www.israelhayom.co.il/news/transportation/article/15375942%3famp=1

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 5
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

ברוכה הבאה לאתר בו לתגובות גולשים אין תמיד קשר למציאות, אבל תמיד כולם נוהגים נורא, רק אני נוהג נפלא. 

לדוגמא הכלל בו כל מי שנוהג יותר מהר ממני הוא מופרע ואיפה המשטרה כשצריך אותה באמת, וכל מי שנוהג לאט ממני הוא זקן סנילי שצריך להוריד מהכביש. 

אגב הסטטיסטיקה / ציטוט שהבאת, אין לו שום ערך ללא נירמול של ק"מ. כלומר תאונות לגבר/אישה כפונקציה של ק"מ ממוצע. 

אני משער שגברים נוהגים משמעותית יותר מנשים, מהמון סיבות. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, יסמין2024 כתב:

מלאי אגו. נוהגים בגסות. משוויצים על הכביש. רוצים להגיע מהר על חשבון הבטיחות, נוהגים עם אלכוהול בדם, מדברים יותר בטלפון בזמן נהיגה, עושים יותר תאונות...שאני אמשיך?

ציטוט:

"הנתונים מראים שנהגות מעורבות בתאונות דרכים בשיעור נמוך באופן מובהק בהשוואה לגברים. בשנת 2023, 15,701 נהגים ונהגות היו מעורבים בתאונות דרכים. נשים היו מעורבות ב־3,664 תאונות, המהוות כ־23%. הנתונים נמוכים באופן מובהק לעומת גברים גם בתאונות דרכים קשות, שבהן הנשים מהוות 16%, וגם בתאונות דרכים קלות, שבהן הן מהוות 26%."

https://www.google.com/amp/s/www.israelhayom.co.il/news/transportation/article/15375942%3famp=1

מתברר שיש אשכרה מישהי משועממת מספיק כדי לעשות חיפוש בגוגל ולהטריל פורומים באג'נדה שלך.

את רוצה להגיב בנושא - מוזמנת להצטרף לפורום ולהיות חברה פעילה. אחרת תשמרי בבקשה את לימודי המגדר שלך למקום אחר.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 4
  • משעמם 1
פורסם

להוציא נשים או קבוצה אחרת זה לא חוק בכביש אז אני פוסל את התגובה הזאת

אותי מעניין חוקים קריטיים שיעשו סדר במצב הקיים בכבישים

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, yo-av-minus כתב:

חסימת כבישים, טרור.

סתם שואל בלי להכנס לפוליטיקה, האם זה כולל מפגינים ממגזר מסויים שחוסם כבישים ראשיים בעיר הבירה שלנו כל פעם כשבן המגזר מקבל צו גיוס ? מה לגבי אלו שחוסמים את הכביש ליד מעבר כרם שלום ומונעים ממשאיות להכנס לרצועה ?

סתם שואל את זה בשביל להין פה את הלך הרוח או שזה קשור רק להפגנות מסוג ספציפי...

לא שאני תומך בחסימת כבישים או חסמתי כביש אי פעם, פשוט אני מריח את הכוונה פה ורוצה להבין את כוונת המשורר

לפני שעתיים, יסמין2024 כתב:

ציטוט:

אני חייב להגיב פה, את נותנת תגובה מכלילה על גברים (שוויצרים, נוהגים בגסות, אלכוהול בדם,

טלפון בזמן נהיגה וכו וכו...) וכועסת על תגובה שמכלילה נשים.

אז בואי נעשה לך סדר בבקשה ובצורה רצינית יותר.

נתחיל בזה שרוב הגברים פה בפורום לא עונים על הכלל שקבעת, אנשים רציניים חובבי רכב ומומחים בנהיגה, כנראה בעלי יותר ניסיון על הכביש ממך לאו דווקא בשנות ותק אלא בקילומטראז מצטבר.. אני למשל עברתי מעל מליון וחצי קילומטר בנהיגה, ללא עבירות תנועה רציניות, נתפסתי על מהירות מופרזת אולי פעמיים בחיים וגם זה בצעירותי, ומעולם לא ערבבתי כביש ואלכוהול- האם גם לך יש רקורד כזה ? כמה קילומטרים את צברת מאחורי ההגה ?? אגב אני גם מעולם לא הורדתי סוכך  שמש באמצע נהיגה והתאפרתי מאחורי ההגה, בפעם הבאה שאת בפקק תסתכלי בבקשה לצדדים את תתפלאי לראות כמה נשים מתקנות את האודם או שמות אייליינר תוך כדי זחילה בפקק, זאת אגב תאונה שלא נכנסת לסטטיסטיקה כייון שברוב המקרים תאונות פגוש לפגוש כאלה לא מדווחות בכלל לביטוח ובטח שאין בהם נפגעים הגוף ובנפש.

ונמשיך בנתונים שהעלית, האם הסטטיסטיקה שלך מתחשבת בשעות נהיגה על הכביש ? כיוון שסטטיסטית אדם (אישה לצורך העניין) שנוהגת 20 דקות לעבודה ועוד פעם ביום מחזירה ילדים מבית הספר הסיכוי שלה להיות מעורבת בתאונה נמוך יותר מנהגים שמבלים על הכביש 4-5-6 שעות ביום, העובדה שרוב הנהגים המקצועיים כמו נהגי אוטובוס, משאיות, מוניות, רכבי הובלה ושירות, נהגי חלוקה, טכנאים שעושים ביקורי בית, אנשי מיזוג אויר, אינסטלטורים וכו וכו הם גברים והם עושים שעות נהיגה רבות על הכביש חושפת אותם לסטטיסטיקה המצערת של תאונות הדרכים הרבה יותר מנשים שבאופן וטבעי מבלות באופן יחסי הרבה פחות שעות על הכביש.

אגב בטח טרחת לגלול אחורה, לחפשיי בבקשה את התגובה שלי על הנהגת שבלמה בכביש 6 וכמעט גרמה לתאונת שרשרת קטלנית מרובת נפגעים- ראיתי את הפרצוף שלה לאורך כל הכאוס שהיא גרמה לו כיוון שהיתה רכב לידי, ראיתי אותה לא טורחת לאותת עד לרגע שהיתה בעמידה מוחלטת ואז נזכרה לאותת כדי לחצות נתיבים, גם שם היא בכלל לא הסתכלה במראה, הנהגת הזו היא פושעת מסוכנת שמקומה בכלא, אבל היא לא היתה נפגעת לרגע כיוון שכל הנהגים גברים שסביבה היו עירניים ומספיק מקצועיים כדי להמנע מהאסון הזה.

היא היתה יוצאת בלי פגע ולא נכנסת לסטטיסטיקה, היא יצאה במחלף לכיוון נתניה כאילו כלום לא קרה אבל יכלה להשאיר אחריה שובל של הרוגים ופצועים שכן היו נכנסים לסטטיסטיקה ורובם כמו רוב הנהגים על כביש 6 באמצע היום הם גברים.

אז בבקשה אם אין לך תגובה פרודקטיבית לפורום הזה בבקשה קצת ענווה לא תזיק לך.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קנס גבוה, הרבה נקודות ואכיפה לחוסמי צמתים (הכוונה לנהגים שנכנסים לצומת מתוך ידיעה שלא יוכלו לחצות אותה באור ירוק ויחסמו רכבים מכיוונים אחרים בצומת).

אכיפת הדלקת אורות דרך בחשכה לרכבים עם תאורת DRL (במיוחד כאלה שתאורת DRL לא כוללת תאורה אחורית).

אכיפה וקנסות כבדים ל"משפצי" לוחית רישוי:

1. מי שמסיר את הדגל הכחול שבקצה הלוחית

2. מתחכמים שמשנים את חלוקת הספרות (במיוחד 7 ספרות בפורמט xxx-x-xxx, אתם באמת חושבים שהרכב שלכם נאטה מודל 2025?)

3. מסתירי לוחית הרישוי עם וו גרירה, גוף תאורת לוחית רישוי תלוי בחוט מעל הספרות וכדו'

4. אופנועים עם לוחית רישוי שפונה לשמים

מנצלים לרעה חניות נכים! הכוונה לבעלי תו נכה שהוקצתה להם חניה בשטח ציבורי ומנצלים אותה לרעה! חונים בחניה רגילה עם רכב הנכה כדי לשמור חניה לאורחים וכדו.

מי שתופס שצי חניות כדי שחס וחלילה לא ידשטו את הרכב שלו.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...