Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויז לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה?!

המיקום והוויז לא עובדים לי כבר כמה חודשים בפלאפון ובפאלאפונים אחרים שאני בתוך האוטו שלי. כמו איזה חוסם אותות או משהו... מישהו יודע מה הבעיה? 

לפני כמה חודשים שמו לי מערכת מולטימדיה, יכול להיות שזה קשור, כי אני זוכר שהוויז עבד לי לפני שנה, וזה...

פורסם (נערך)

על 7 באוקובר שמעת? על חרבות ברזל שמעת?

מדינת ישראל משבשת קליטת לוויני ניווט כחלק מהאמצעים לשיבוש חימושי אוייב.

אגב, יש לא מעט שיבושים גם באזורים אחרים. למשל סביב גבולו רוסיה - אוקראינה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במרכז הארץ עובד רגיל. 

יש שיבושי GPS בצפון ודרום הארץ, בצפון זה בערך מאיזור עכו וצפונה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 22 דקות, Buki כתב:

בצפון זה בערך מאיזור עכו וצפונה.

מחיפה אזור הנמל צפונה לאורך קו החוף. כל הקריות משובש, עכו,נהריה וכו'.

בצד המזרחי אותו עקרון כנרת וצפונה.

גבול לבנון כמובן גם כן עד אזור מעלות שם השיבושים הם לסרוגין.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בשני שעבר חזרתי מלוויה של חייל בצפון והשיבושים היו עד אחרי תחנות הדלק על כביש 6.

אתמול נסעתי צפונה, לאיזור הכנרת, והשיבושים התחילו מעט אחרי מחלף עירון. מה שכן, הם באו והלכו, זאת אומרת שלעיתים וייז חזר למקם אותי על הכביש ולעיתים הוא שלח אותי לשדה התעופה של בירות, עד בערך הירידה מפוריה לכנרת.

ברביעי שעבר נסעתי לאיזור אילת ולא היו שיבושים בשום שלב.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, Buki כתב:

בצפון זה בערך מאיזור עכו וצפונה.

שח לי מישהו לפני כחודש שתקופה קצרה לפני כן הוא היה באזור חיפה-הקריות לצורך סידורים, ואיך שהוא נכנס לחיפה הוויז השתבש. 

תוך כדי שהוא מנסה למצוא את הדרך הוא מחליט להתקשר לבן שלו, קצין שמשרת באזור הצפון, לברר אם קרה משהו חריג שבגלל זה אין GPS. 

הבן מגיב לו "כן אבא, אני שיבשתי לך את זה..."

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אנשים שמגיעים מהמרכז לעבוד איתי מסתבכים כל הזמן עם ווייז, כל פעם השיבושים מתחילים במקום אחר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין גבול ברור וקבוע לשיבושי ה-GPS, לא במקום ולא בזמן.

גם במרכז יש חלק מהזמן שיבושים, גם אצלנו באזור עוטף צנעא (אילת והערבה הדרומית), ובוודאי בצפון.

אין ברירה, יש צורך להיות מוכן לנסיעה/הליכה גם באופן נורמלי ולא רק בניווט ע"י GPS.

אגב, גם באותו בית לעיתים יש מצב בו בחדר אחד הוא יגיד שאני באילת במקום הנכון, ובחדר אחר הוא יגיד לי שאני ליד סוכנות סיטרואן בקהיר.

לציבור מיטיבי הלכת, יש גם נקודות "עמוד ענן" בבירות ובקהיר.

• מצחיק 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

כבר יותר מחצי שנה שזו המציאות באיזור מפרץ חיפה והקריות. שום התייחסות מאף גורם. הדבר פוגע בנוסעי התחבורה הציבורית שלא יכולים לתקף נסיעה באפליקציות, בתלמידי נהיגה שניגשים לטסט (מסלול הטסט נקבע ע''י GPS), בנהגי מוניות / שליחים שמקבלים נסיעות על סמך מיקומם ב-GPS. ובכללי באזרחים שמנסים לנווט על מנת להגיע למחוז חפצם. סיקור תקשרותי מתחיל ברגע שזה מגיע למרכז הארץ לכמה דקות.

• אהבתי 1

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם

בתחב"צ אפשר לתקף באפליקציה, מצריך עוד 2 הקשות.

אחרי קריאת הברקוד אתה מתבקש לבחור קו מתוך רשימה. כך עשיתי לפני 15 דקות.

• מעניין 1

פורסם
בתאריך 15.5.2024 בשעה 12:37, makatuvkan כתב:

כבר יותר מחצי שנה שזו המציאות באיזור מפרץ חיפה והקריות. שום התייחסות מאף גורם. הדבר פוגע בנוסעי התחבורה הציבורית שלא יכולים לתקף נסיעה באפליקציות, בתלמידי נהיגה שניגשים לטסט (מסלול הטסט נקבע ע''י GPS), בנהגי מוניות / שליחים שמקבלים נסיעות על סמך מיקומם ב-GPS. ובכללי באזרחים שמנסים לנווט על מנת להגיע למחוז חפצם. סיקור תקשרותי מתחיל ברגע שזה מגיע למרכז הארץ לכמה דקות.

נכון זה מעצבן ומפריע, אבל במקרה יש לזה סיבה מאוד מוצדקת, המדינה במצב מלחמה...זה חוסר נוחות יחסית קטן. 

אז חוזרים לנווט לפי מפות...

נתקלתי במצב שהגעתי ברכבת לחיפה וביציאה מהתחנה האפליקציה לא הפיקה ברקוד יציאה כי לא מזהה מיקום. זה היה בממשק פנגו, לקח לי קצת זמן להבין שצריך לעבור לממשק Moovit ושם יש אפשרות להזין את שם התחנה ידנית, אז האפשרות קיימת.

לגבי החוסר התייחסות מאף גורם, יד דברים שהם נתונים ואף גורם לא יכול לעשות עם זה יותר מידי.

אבל לגבי טסט למוצאים רישיון נהיגה, כן יש מה לעשות - פשוט לחזור לנוהל שהיה בתוקף לא מאוד מזמן, בו הבוחן עצמו קובע את המסלול. לא כזה מסובך וחבל מאוד שלא טופל. 

פורסם
Just now, עוזי ל כתב:

פותח השרשור מתלונן על משהו קצת שונה נראה לי

דווקא נשמע שבדיוק על זה הוא מתלונן, שיבושים במיקום...

• תוכן חדש...