Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אשמח לעזרה

קיניו לפני חצי שנה קיה סורנטו 2015 עם 98000ק"מ אחרי החלפת מנוע במוסך קיה בירושלים 

שמתי לב שלרכב יש צריכת שמן מוגזמת, פנתי למכנאי שלי הוא הציע להחליף את כל השמן כמובן את הפילטר ולבדוק בדקנו אחרי נסיעה של 400 ק"מ היה בסדר אבל אחרי כמעט 800ק"מ נדלקה לי המנורה של השמן מיד נכמסתי למכנאי והיה חסר לפחות ליטר שזה מוגזם. המכונאי שלי אמר שלדעתו הרינגים גמורים וכדי לחזור לקיה איפה שהוחלף המנוע רוב הסיכויים שאין אחריות על ההחלפה של המנוע 

מה עלות של החלפת רינגים?

האם יכול להיות שזה משהו אחר?

תןדה רבה🙏

פורסם

רינגים זה טבעות בוכנה וזה שקול לשיפוץ מנוע. לא סתם הוא שלח אותך לברר האם המנוע באחריות.

ואם כבר הוא שלח אותך, יכולת לשאול אותו בדיוק את השאלה הזאת.

ואם שאלת אותו, הוא בטח ענה לך, אלפים רבים של שקלים, עבודה + חלקים 5-7 כמו כלום. (אפילו 10 בשקט)

• תוכן חדש...