Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל אני רוצה להודות לכם על הפלטפורמה הזו, היא עזרה לי הרבה עד עכשיו בבירור לקראת קניית הרכב.

אנחנו שני הורים ובקרוב נהיה עם שני ילדים קטנים- האחד בן 3 והשני תינוק.

אני מחפש לנו רכב משפחתי אמין מאוד עם תצרוכת דלק טובה ושיהיה מרווח.

התקציב הוא עד 130K. בשאיפה רכב יד ראשונה עם קילומטראז' נמוך.

במהלך החיפוש התמקדתי בSUV-C וקצת מSUV-D למרות שהם פחות בתקציב.

בעיקר התעניינתי בסקודה קאמיק, פג'ו 3008, וסיאט אטקה.

אשמח לשמוע את דעתכם בעיקר בנוגע לאמינות של הרכבים האלו מתוך ניסיונכם.

ואם יש לכם גם הצעה על דגמים נוספים, מבורך.

תודה מראש!

פורסם

היי מקפיץ את את ההודעה עם כמה שאלות ספציפיות-

הבנתי של פיג'ו 1.2 הייתה בעיה בנושא של רצועת הטיימיניג ושחיקה מהירה, מישהו יודע לשפוך אור אם הדבר תוקן בשנתונים החדשים?
בנוגע לפיג'ו 1.5 הבנתי שיש מיכל אוריאה שגם הוא נוטה לעשות בעיות, האם מישהו נתקל ?

בנוגע לסיאט אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אישי.

תודה מראש!

פורסם

אצלי למטה חונה אטקה בת שנה וחצי. אוטו מאוד מוצלח לטעמי, חזק, שקט, מאוד מרווח, גם לנוסעים גם למטען, די חסכוני, והכל במידות יחסית נורמליות. נקודות שליליות, איבזור לא עשיר במיוחד בגירסת הכניסה סטייל, אין התראת שטח מת, גם לא לנסיעה לאחור, נדמה לי שברמות האיבזור הגבוהות יותר יש, צריך לבדוק. הכסאות לא נוחים לכל אחד, די קשיחים, יש מאידך כאלו שטוענים אחרת, ענין של התאמה לגוף כנראה. קח כזו לנסיעת מבחן ותדע לבד. אם טוב לך או לא.

פורסם (נערך)

תחפש סיטרואן c5 aircross - אבל רק עם המנוע 1.6 טורבו 180 כ״ס וברמת הגימור הגבוהה - שיין פק (לדעתי הפסיקו לייבא את הדגם בסוף 2021 או תחילת 2022). לי יש אחת 3.5 שנים. נוחה, שקטה ואמינה (ללא תקלות למעט החלפת מדחס - תקלת רוחב שהיבואן כיסה). בנוסף, יש 5 שנות אחריות, אז אם תקנה אחת יש לך כיסוי תקופה מסוימת.

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• תוכן חדש...