Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DL פיאט אונו או פיאסטה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשמוע את הצעתכם.

אני מחפש כבר הרבה זמן רכב, ונכון לכרגע הדגמים שהגיעו לקו הגמר מבחנתי הם:

סובארו ( DL (1.3k\1.6K שנתונים 88-91, פיאט אונו 1.4K שנתונים 92-95 או פורד פיאסטה 88-92.

ידוע לי שהמכוניות לא דומות אחת לשלישית, אבל העדפה שלי היא לאוטו יותר מרווח (DL) השאלה היא מה המחיר שאני אצטרך לשלם עבור התענוג הזה (אחזקה שוטפת, אמינות, סחיבה, הוצאות דלק וכו').

אם המחיר יקר מדי אז אני אסתפק ברכב קטן יותר(פיאסטה).

התקציב שלי או כ10-15K, והרכב הוא לאיזור ירושלים ככה שהוא צריך להתמודד עם העליות.

בעיקרון רוב הפעמים אני אסע לבד, אבל אני רוצה שיוכל להתמודד גם עם 4-3 אנשים מדי פעם ולא יתפרק לגורמים.

אשמח מאוד לשמוע מכם על ההבדלים בין המכוניות הנ'ל מבחינת אמינות, הוצאות החזקה כוללות, צריכת דלק וכו'.

כמו כן אשמח לשמוע הצעות אחרות לקריטריונים הנ'ל.

תודה

:agrue:
פורסם

DL והפיאסטה , אין ספק, יתנו לך אמינות מוחלטת.

ה DL תיתן לך הרבה יותר מהפיאסטה, הן בתחום האמינות, הן בגלל התא מטען ,4 דלתות,נוחות,מרווח פנימי,1600,מזגן, אין בכלל מה להשוות.

לפי דעתי האונו בכלל לא שייכת לקטגוריה שנקראת אמינות,אומנם אתה מקבל רכב יחסית משנתון מתקדם יותר אבל ,שלא תחשוב שזה מגיע בחינם ,תקלות יהיו לך פי כמה מהדיאל ומהפיאסטה בייחד.

פורסם

כן, אבל בכמה יהיה יותר יקר להחזיק אותה?

שמעתי שהביטוח של ה- DL מאוד יקר, וגם המנוע גדל אז אולי הוא צורך יותר דלק?

פורסם

הייתה לי דיאל והייתה לי גם פיאט אונו,

דבר אחד אני יכול לומר בוודאות, פיאט אני בחיים לא קונה.

אם האונו שלך לפי דבריך אמינה , 4 שנים בלי שום תקלה, אני מוריד בפניך את הכובע, אתה מזליסט,1 מתוך מיליון.

פורסם
כן, אבל בכמה יהיה יותר יקר להחזיק אותה?

שמעתי שהביטוח של ה- DL מאוד יקר, וגם המנוע גדל אז אולי הוא צורך יותר דלק?

הביטוח של ה-DL הוא באמת יקר כי זה רכב גניב. במיוחד באיזורים מועדים לפורענות (ירושלים).

והיא גם תצרוך לך הרבה יותר דלק מהאונו ומהפיאסטה.

לאונו 1400 אין בעיה להתמודד עם 4 אנשים בעליות, אז חדל קשקשת.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

בטח ש DL !!!!

הרכב הזה ידוע כרכב מאוד אמין!

והפיאט כמו שרובנו יודעים זהו רכב שהרבה קונים אותו (בעיקר הנוער) ואחר כך נמצא במוסך כל סוף שבוע!

עדיף כמובן ה DL !!!

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

סליחה על חוסר השקט, אבל רציתי לשאול, אני מבין שה DL מצויין אבל אולי אפשר לחסוך עוד כמה שקלים עבור אוטו יותר קטן מבלי לפגוע בשאר היתרונות?

סוויפט?, פיאסטה? , ג'סטי? 106?

פורסם

לדעתי בכל זאת כדאי לך ללכת על הDL

אולי תחסוך 20 שקל בחודש על אחזקה אבל בעת תאונה חס וחלילה הDL תהיה הרבה יותר בטוחה מהקופסאות שימורים הקטנות שהוזכרו בשרשור.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

לי יש DL, ואין לי תקלות מיוחדות, ואני נהנה, אבל עדיין חושב שלפיאסטה וסוויפט יהיה יתרון בגלל שהם קטנים יותר, ויצרכו פחות דלק, ויוכל להשיג אותם ביותר זול באותו רמה, ושורה תחתונה, תדע מה עדיף לך, ומה עדיין בסדר, ובסוף תקנה מתוך זה את מה שיוצא יותר כדאי אחרי שבדקת כמה וראית את מצבם ומחירם. אני חיפשתי משהו כזה, ובסוף קניתי את הDL כי היא היתה הראשונה במצב שמור מספיק. אחרי גם DL אחרים.

**בהצלחה**

• תוכן חדש...