Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DL פיאט אונו או פיאסטה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בתקציב שלך ניתן לקנות טויוטה קורולה שנת 92 ידנית 1600 סמ"ק עם כל התוספות או אפילו אוטומטית

אני מדבר מניסיון כי דוד שלי קנה לפני כחודש קורולה שנת 92 בתקציב שלך

אמינות היא תיתן לך הכי הרבה , כוח גם כן , מזגן , חלונות חשמל , הגה כוח ועוד...

חפש קורולה בתקציב שלך

בהצלחה

פורסם

כבעל גאסטי 1200 אינג'קטור גיר רגיל,מודל 93, האוטו הזה אמין,זול לתחזוקה,ביטוח סבבה. והוא זריז..

הוא אצלי כבר יותר מחצי שנה ואני מרוצה מאוד מהרכב..אבל מה הבעיה איתו..שהוא לא כ"כ נוח..

הוא אוכל דלק 1:14 בעיר. ביטוח חובה רגיל..כמעט 2000, ביטוח מקיף קצת יקר :( 3800.

עשינו מקיף, כי אחותי נוסעת על הרכב הנל..והיא כבר עשתה 2 תאונות..וזה די משתלם לנו..

ד"א האוטו בה עם מזגן מקורי..

פורסם

אם תקנה סובארו לאונה לא תצטער!

הרכב מרווח מאוד יחסית ל"מתחרות", תא מטען ענק (אני עדיין לא מעכל כמה הוא הכיל בל"ג בעומר האחרון), רכב חזק מאוד (יחסית לאחרות), היא תעלה בעליות כמו גדולה (עדיף לך ידני, יותר כוח).

אונו ופיאסטה זה אוטו לילדים שרוצים "לפתוח" במישור החוף, זה לא מכוניות שתוכל לעשות כל יום עליות לירושלים.

אם סובארו לאונה במצב טוב היא תהיה אחלה מכונית לתקציב שלך!

ההודעה האחרונה היא לא פרסומת (אמרת שאתה גר בירושלים) אבל אני מוכר את האוטו שלי, האחזקה שלו הייתה מאוד זולה, אני מוכר כי אני רוצה להתקדם...בכל מקרה אם אתה מעוניין צור איתי קשר.

שלא תחשוב אפילו בצחוק על המנוע 1300! גם במישור היא לא סוחבת! עגלה לגמרי! עם קרבורטור משופץ ומנוע 1600 טוב, הלאונה תעלה אפילו עם 4 אנשים ומזגן בעליות ולא תתלונן יתר על המידה.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...