Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול החניתי את הרכב בחניון פרטי תת קרקעי.

אחרי שעתיים ירדתי לרכב, ושמתי לב שבאחד הצמיגים אין אוויר.

זה בוודאות נזק שמישהו עשה עם סכין או יכול להיות שעליתי על משהו חד?

20240121_144036.jpg

• מבאס 1
פורסם (נערך)

בא נתתחיל עם השאלה...

האם חנית בחניון פרטי, במקום פרטי , של מישהו שהוא לא את/ה?

לגבי הצלקת שעל הצמיג,

אני דווקא אהבתי את הסדרה זירת הפשע CSI בעיקר את המקורית CSI לאס-ווגאס. (בעיקר את מנגינת הפתיחה של THE WHO).

אבל לא יכול לומר בוודאות, עבר הרבה זמן מאז שחתכתי למישהו צמיג כי הוא חנה במקום הפרטי שלי. (סתם, סתם, אין לי מקום חניה פרטי).

זה לא נראה לי סכין להב ישר, ולמה פעמיים ?

האם יש בכניסה לחניון הזה, הפטנט הזה של שיניים קפיציות כאלה, שנועדו למנוע מעבר נגד כיוון התנועה?

כי לפי הצלקת הכפולה, יכול להיות שליטפת בעדינות כאלה שיניים במקום כלשהו?

איזה גלגל זה היה?  (קדמי /אחורי/ ימני/ שמאלי) ?

אנא דווח, מעניין לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם (נערך)

לעניות דעתי מכיוון שהחתך נמצא בדופן הצמיג ולא בסולייה זה דווקא נראה כנזק שנעשה בכוונה בזדון ולא ע״י משהו חד שעלית עליו במקרה, אבל מכיוון שאין לך באמת הוכחות/ראיות לכך אין לך הרבה מה לעשות עם זה, החלף צמיג והמשך בחייך.ולהבא דאג למצלמת אבטחה בחניון.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, דניאל1983 כתב:

עזב את הדירה

זה חדשות טובות , הלא כן?

בסדרת הטלויזיה CSI, היו במקרה כזה מנסים להגיע לארגז הכלים שלו, כדי להתאים את הצלקת לכלי. 

האם הגלגל שפונצ'ר היה הכי נסתר לעין מכל הגלגלים האחרים, ביחס לשדה הראיה הכללי בחניון. (למשל, צמוד לקיר מוסתר ע"י עמוד)

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם (נערך)
לפני שעה, IsraCar כתב:

זה חדשות טובות , הלא כן?

בסדרת הטלויזיה CSI, היו במקרה כזה מנסים להגיע לארגז הכלים שלו, כדי להתאים את הצלקת לכלי. 

האם הגלגל שפונצ'ר היה הכי נסתר לעין מכל הגלגלים האחרים, ביחס לשדה הראיה הכללי בחניון. (למשל, צמוד לקיר מוסתר ע"י עמוד)

כן הצמיג שפונצר היה צמיג אחורי וצמוד לרכב שחנה לידי.

הייתי בשתי פנצריות, בפנצריה הראשונה אמרו לי שאין סיכוי שזה חתך עם סכין כי הקווים עקומים מידי.

היום נסעתי לפנצריה אחרת להחליף את הצמיג, בהתחלה כול העובדים אמרו שזה מאבן או שפת מדרכה חדה.

אחרי זה קראו "למומחה", ילד ערבי בן 16, הוא אמר לי ככה: "יצא לי לחתוך די הרבה צמיגים בעבר עם סכין יפנית, החיתוכים נראו בדיוק כמו אצלך" חחח

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, Camaro 92 כתב:

לעניות דעתי מכיוון שהחתך נמצא בדופן הצמיג ולא בסולייה זה דווקא נראה כנזק שנעשה בכוונה בזדון ולא ע״י משהו חד שעלית עליו במקרה, אבל מכיוון שאין לך באמת הוכחות/ראיות לכך אין לך הרבה מה לעשות עם זה, החלף צמיג והמשך בחייך.ולהבא דאג למצלמת אבטחה בחניון.

הסבירו לי שגם אם הייתי מצלם אותו בזמן שהוא חותך את הצמיג, מזמין משטרה, כותב תלונה, הסיכוי שהייתי מקבל ממנו פיצוי כלשהו שואף לאפס.

פורסם
לפני 14 שעות, דניאל1983 כתב:

הסבירו לי שגם אם הייתי מצלם אותו בזמן שהוא חותך את הצמיג, מזמין משטרה, כותב תלונה, הסיכוי שהייתי מקבל ממנו פיצוי כלשהו שואף לאפס.

בדיוק בגלל זה אני אומר שעדיף לך לשחרר את זה כמה שיותר מהר ככה יהיה לך יותר טוב. 

• רעיון טוב! 1

.

• תוכן חדש...