Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש ברכב שלי (מאזדה 2) מן קופסת ברזל כזו שיושבת על הקונקטורים שמחוברים למחשב הרכב. 

איך חושפים את הקונקטורים? 

ביוטיוב ראיתי שיש מכסה פלסטיק בכלל שמתחבר עם 2 ברגי פיליפס קטנים , אצלי המצב שונה..

צירפתי תמונות מהמנוע של הרכב.

סרטון ברשת

תמונות של הרכב שלי

IMG_5365.jpg

IMG_5366.jpg

IMG_5367.jpg

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

קופסת ברזל על הקונקטורים זה כספת על המחשב מנוע. התקן שמותקן בארץ לפי דרישה של חברות הביטוח שמטרתו להקשות על הגניבה של האוטו באמצעות מחשב פרוץ שהגנב מביא איתו.

גישה לקונקטורים זה רק לפרוץ את הכספת, לקדוח בברגים או לנסר אותה. אין דרך פשוטה לפתוח אותה כי בדיוק המטרה שלה היא למנוע גישה לקונקטורים.

ואז צריך לשים כספת חדשה אם עדיין יש דרישה כזאת של הביטוח. 

האם אתה בטוח שחייבים לנתק את הקונקטורים מהמחשב בשביל להגיע לפלגים?

פורסם (נערך)

צירפתי סרטון בראש השרשור , שם הבחור מפרק את הקונקטורים , חיישן MAF ומשחרר את הבאנד בכדי להוציא את הקופסה לגמרי.

לעומת זאת בסרטון הבא, הבחור מצליח להרים את המכסה ואז הוא מחזיק אותו בעזרת פטיש לצורך העניין.

הבעיה אצלי שאני לא מצליח להרים אותו עד הסוף כמו בסרטון ואין לי אפשרות לשים חפץ כלשהו מהפחד שאשבור שם משהו..

אולי לנסות לשחרר קצת את הבנאד יעזור? יכול להיות שהוא מחוזק חזק ומונע מהקופסת פלסטיק להתרומם?

עריכה אחרונה על ידי kfirg
  • תוכן חדש...