Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, סע2 כתב:

לצבוע אצל מישהו שאני לא מכיר בשחור

שחור זה צבע לא פרקטי, הוא מושך ליכלוך, ואבק נורא בולט עליו.

עדיף צבע לבן...

• אהבתי 2
  • מצחיק 10
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, netanel1014 כתב:

אם יש לו מוסך (עסק מורשה) אף אחד לא צריך לדעת שאתה משלם לו בשחור. ולכן הביטוח מכסה.

אם הוא אדם פרטי זה שונה. הביטוח צריך לבטח אותך.

אדם פרטי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, amosbmw כתב:

שחור זה צבע לא פרקטי, הוא מושך ליכלוך, ואבק נורא בולט עליו.

עדיף צבע לבן...

אבל את התשלום לצבע השחור ההוא מוכן לקבל בצבע ירוק!

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 15.12.2023 בשעה 09:37, discoTD5 כתב:

לא נכון. חבל שאתה רושם דברים לא מבוססים בכזה בטחון.

אני רושם את הדברים בעקבות מקרה שנחשפתי אליו

יש לך מידע אחר? נשמח אם תשתף

פורסם

אם תגיד מה היו פרטי המקרה אפשר יהיה להסביר לך הוא כן או לא מייצג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בגניבה ע"י מישהו שהבאת לו את המפתחות של הרכב חברת הביטוח תתנער חד משמעית ותצטרך עו"ד טוב.

מכיר מישהו שהביא פעם לחבר רכב לתקופה מסוימת כשהיו לו 2 רכבים. החבר לא היה נאמן כ"כ (נדמה לי כי היה להם איזה חשבון ביניהם) וסירב להחזיר את הרכב. בעל הרכב פנה לביטוח בטענת גניבה בכדי שיגרמו לחבר להחזיר לו את הרכב. הם שלחו אותו להגיש תלונה במשטרה. במשטרה סירבו לקבל תלונה ושלחו אותו לקבל סעד בבימ"ש שיוציא צו עשה.

לבסוף הוא עקץ ממנו את הרכב בלילה עם המפתח הרזרבי כאחרון הגנבים. 

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 10 דקות, tinoki כתב:

בגניבה ע"י מישהו שהבאת לו את המפתחות של הרכב חברת הביטוח תתנער חד משמעית ותצטרך עו"ד טוב.

מכיר מישהו שהביא פעם לחבר רכב לתקופה מסוימת כשהיו לו 2 רכבים. החבר לא היה נאמן כ"כ (נדמה לי כי היה להם איזה חשבון ביניהם) וסירב להחזיר את הרכב. בעל הרכב פנה לביטוח בטענת גניבה בכדי שיגרמו לחבר להחזיר לו את הרכב. הם שלחו אותו להגיש תלונה במשטרה. במשטרה סירבו לקבל תלונה ושלחו אותו לקבל סעד בבימ"ש שיוציא צו עשה.

לבסוף הוא עקץ ממנו את הרכב בלילה עם המפתח הרזרבי כאחרון הגנבים. 

שווה לעשות "ביטוח לכל נהג" למקרים כאלה?

כדי שאהיה סוג של מכוסה במידה והוא עוקץ את הרכב ואז החקירה על הונאה תיפול עליו ולא עליי ואני אהיה מכוסה

בתאריך 16.12.2023 בשעה 22:41, falou כתב:

אם תגיד מה היו פרטי המקרה אפשר יהיה להסביר לך הוא כן או לא מייצג.

אני רוצה לדעת כמה אני מוגן במידה ואני מביא למישהו שאני לא מכיר לטפל לי ברכב. מביא לו מפתחות קוד והכל אבל קיים סיכוי שיעקוץ אותי אז רציתי לדעת מה קורה עם הביטוח אם הוא גונב את הרכב במקרה זה

פורסם
לפני 34 דקות, סע2 כתב:

שווה לעשות "ביטוח לכל נהג" למקרים כאלה

לא יעזור, אם אתה הבאת לו את המפתחות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם אתה נותן (ולא ״מביא״) את הרכב לאדם שעליו אינך סומך עליך להיות מוכן לשלם גם עבור נסיעה שלו בכבישי אגרה וגם לעמוד לדין על עבירות תנועה שיבצע ויירשמו לחובתך.

תשמע, כדאי שתפעיל קצת את התאים האפורים, ותבין שיש דברים שלא כדאי לעשות, גם אם זה עולה עוד כמה לירות.

אם כוונתך להשתתף בהונאת ביטוח אז כדאי מאוד שתכשל. כולנו משלמים על כך בעליית הפרמיות.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אם אתה נותן (ולא ״מביא״) את הרכב לאדם שעליו אינך סומך עליך להיות מוכן לשלם גם עבור נסיעה שלו בכבישי אגרה וגם לעמוד לדין על עבירות תנועה שיבצע ויירשמו לחובתך.

תשמע, כדאי שתפעיל קצת את התאים האפורים, ותבין שיש דברים שלא כדאי לעשות, גם אם זה עולה עוד כמה לירות.

אם כוונתך להשתתף בהונאת ביטוח אז כדאי מאוד שתכשל. כולנו משלמים על כך בעליית הפרמיות.

לא מה ששאלתי, כנראה שלך דווקא חסרים תאים אפורים

יפה שהסקת שאני רוצה לעשות הונאת ביטוח למרות שאמרתי בפירוש שלא

טוב נו מה ציפתי מישראלים, במקום לענות על שאלה פשוטה לעניין מנסים לחנך אותך כל אחד חושב הוא מנהל את העולם.

תמחקו את השרשור וזהו כנראה שמפה לא תגיע לי התשובה לסיטואציה שעשרות אלפי ישראלים נתקלים בה מידי שנה. זה די נפוץ להביא למישהו אחר את המפתח שיעשה צשהו ברכב. 

לפתור את עצמכם מהשאלה בכך שאתם אומרים שזה שחור או לבן "לא סומך לא מביא, סומך מביא" זה אחד הכשלים הלוגים הכי גדולים שראיתי ומעיד על חשיבה לא מפותחת הרי גם מישהו שאתם סומכים עליו יכול לעשות עליכם סיבוב בסיטואציות הנכונות ככה שאין פה לעולם מאה אחוז ולכן לענות על שאלה תיאורטית ולו רק לשם השאלה היה עונה לאנשים עתידיים שמגיעים לשרשור ותוהים לעצמם מה קורה במקרים אלו.

• משעמם 1
  • מצחיק 2
פורסם

לפני 7 דקות, סע2 כתב:

לפתור את עצמכם מהשאלה בכך שאתם אומרים שזה שחור או לבן "לא סומך לא מביא, סומך מביא" זה אחד הכשלים הלוגים הכי גדולים שראיתי ומעיד על חשיבה לא מפותחת הרי גם מישהו שאתם סומכים עליו יכול לעשות עליכם סיבוב בסיטואציות הנכונות ככה שאין פה לעולם מאה אחוז ולכן לענות על שאלה תיאורטית ולו רק לשם השאלה היה עונה לאנשים עתידיים שמגיעים לשרשור ותוהים לעצמם מה קורה במקרים אלו.

לא... לתת למישהו שאתה לא מכיר ואין לך שום סיבה לסמוך עליו את הרכוש שלך ולצפות שהביטוח יכסה, בגלל שאתה לא מפעיל שיקול דעת, זו חשיבה מאוד מפותחת.

תשאל את עצמך: אם לא היה ביטוח, היית נותן לאיש הזה את האוטו שלך?

אם התשובה היא ״לא״, אל תיתן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, falou כתב:

לא... לתת למישהו שאתה לא מכיר ואין לך שום סיבה לסמוך עליו את הרכוש שלך ולצפות שהביטוח יכסה, בגלל שאתה לא מפעיל שיקול דעת, זו חשיבה מאוד מפותחת.

תשאל את עצמך: אם לא היה ביטוח, היית נותן לאיש הזה את האוטו שלך?

אם התשובה היא ״לא״, אל תיתן.

למה שאני אשאל עצמי את זה??

ביקשתי סדנת חינוך או שאלה פשוטה??

מעוניין לדעת מה הנוהל של ביטוחים במקרים כאלה אם אתה לא יודע בוודאות ורק מנחש אל תגיב זה מאוד פשוט. אין פה עניין של צפייה יש פה שאלה פשןטה מכסה או לא מכסה. ואם יש הבדלים בין חברות הביטוח גם מעוניין לדעת אילו מכסים ואילו לא. פשוט מאוד

עריכה אחרונה על ידי סע2
פורסם

אז תתקשר לסוכן ביטוח שלך ותשאל, ותקליט את התשובה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 דקות, amosbmw כתב:

אז תתקשר לסוכן ביטוח שלך ותשאל, ותקליט את התשובה.

כנראה הפיתרון, אמרו פה אבל שיש כנראה הבדל גם בין חברות הביטוח וזה כשלעצמו מעניין אותי

פורסם

כל חברת ביטוח תבצע חקירה  במקרה שיש חשד להונאה. למי שפועל לפי החוק, בד"כ אין בעיה גם אם חברת הביטוח תשלח חוקר מטעמה לרחרח. מי שלא...(השלם את החסר)

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...