Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך ביטוח מקיף מביא את האוטו לטיפול של כמה ימים אצל בן אדם פרטי אפילו בשחור נגיד ופתאום גונבים ממנו את הרכב או הוא עצמו גונב את הרכב ונעלפ יש ביטוח?

האם זה שונה מגניבה רגילה ברחוב?

פורסם

ממה שאני יודע, חברות ביטוח נאחזות בכל סיבה אפשרית על מנת להתחמק מתשלום.

אם יש תביעה על גניבה, מגיע חוקר, ושואל איפה חנית, מה עשית ואיפה כל המפתחות של הרכב, ואם נתת לאדם אחר גישה.

אם תעלים מידע ותיתפס, חברת הביטוח תשמח לא לשלם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם יש לך מקיף - אין סיבה שלא ישלמו אלא אם היה מחדל כלשהוא הדומה למה ש @amosbmw הזכיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 16 דקות, zvit כתב:

אם יש לך מקיף - אין סיבה שלא ישלמו אלא אם היה מחדל כלשהוא הדומה למה ש @amosbmw הזכיר.

לפני 16 דקות, zvit כתב:

לפני 35 דקות, amosbmw כתב:

ממה שאני יודע, חברות ביטוח נאחזות בכל סיבה אפשרית על מנת להתחמק מתשלום.

אם יש תביעה על גניבה, מגיע חוקר, ושואל איפה חנית, מה עשית ואיפה כל המפתחות של הרכב, ואם נתת לאדם אחר גישה.

אם תעלים מידע ותיתפס, חברת הביטוח תשמח לא לשלם.

מה זאת אומרת הרי אתה נותן לו גישה כדי שיטפל לך ברכב

פורסם

מותר לך להשאיל את הרכב לחבר, לשימושו, בהתאם לפוליסת הביטוח. 

אפילו לתת את הרכב לחבר על מנת שימכור לך אותו, כי לך אין זמן להתעסק עם מכירה.

הסיבה בגללה הרכב אצל אדם אחר תעניין עד גבול מסוים. חברת הביטוח תרצה להבין שהסיפור שאתה מספר לה הגיוני וחוקי. 

האם יש סיכון - כן. חברת הביטוח תרצה לשלול מצב של 'גניבה מרצון'. כלומר שיתוף פעולה שלך עם צד ג' בהעלמת הרכב, כדי לתבוע את תגמולי הביטוח. 

סיפור של 'נתתי את הרכב לבנדוד שלי כי היה צריך להבריח סמים מגבול ירדן, והרכב שלו כבר מזוהה על ידי המשטרה' - פחות עובר. 

כלל לחיים - פעל בדרך הישר. תמיד. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 8 שעות, סע2 כתב:

מה זאת אומרת הרי אתה נותן לו גישה כדי שיטפל לך ברכב

נתת את הרכב לטיפול לאדם לא מורשה והוא מכר אותו ומכר לך שהרכב נגנב ממנו.

אפשרי?!

במקרה כזה, הביטוח צריך לשלם לך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מציע לך לקרוא את פוליסת הביטוח. יש שם התיחסות למצבים אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך להפריד בין 2 המקרים

במקרה שהוא עצמו גנב = אתה מסרת את הרכב לגנב מרצונך החופשי, אין שום סיבה בעולם שמישהו יפצה אותך על זה רק בגלל שלא ידעת שהוא גנב.

במקרה שנגנב ממנו - בעיקרון מכוסה בפוליסה כמו שנתת את הרכב לחבר, אבל יכולות להיות 2 בעיות: 1. המקרה עלול לעורר חשד של שיתוף פעולה עם גניבה, והביטוח יעבירו אותך דרך ארוכה ומתישה עד שתצליח להוכיח להם שלא היה כוונת זדון

2. אם עשית משהו לא חוקי באופן בולט - הביטוח עלולים לנצל את העובדה שיש לך מה להפסיד מלתבוע אותם וינסו להתחמק מתשלום.

פורסם
לפני 22 דקות, chezik כתב:

במקרה שהוא עצמו גנב = אתה מסרת את הרכב לגנב מרצונך החופשי, אין שום סיבה בעולם שמישהו יפצה אותך על זה רק בגלל שלא ידעת שהוא גנב.

לא נכון. חבל שאתה רושם דברים לא מבוססים בכזה בטחון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

נראה לי שאתם מתבלבלים חברים אני לא מעוניין לעשות שום הונאת ביטוח רק רוצה לקחת את הרכב לצבוע אצל מישהו שאני לא מכיר בשחור ורוצה לדעת שאני מבוטח במקרה שאכלתי עקיצה

עריכה אחרונה על ידי סע2
פורסם

אם זה מישהו שאתה לא מכיר, ועובד בשחור, הייתי דואג לדברים יותר שגרתיים. למשל לטיב הטיפול ולאחריות אם ייגרם נזק.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אם זה מישהו שאתה לא מכיר, ועובד בשחור, הייתי דואג לדברים יותר שגרתיים. למשל לטיב הטיפול ולאחריות אם ייגרם נזק.

מבין... אבל לשאלתי, יש ביטוח?

פורסם

אם יש לו מוסך החשבונית מהווה גם תעודת אחריות למוצר שמכר לך (חלקים, חומרים ועבודה). רוצה לוותר עליהם תמורת הנחה של 15%?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...