Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ריקנתי את השמן מהכחסאת ומילתי שמן חדש.

מילתי ליטר שמן.

הנעתי את המכסחאת ויצא המון עשן לבן ממש הרבה.

מה הבעיה?

אשמח אם תעזרו לי.

פורסם

אני מקווה שמילאת את השמן הנכון בדר"כ מונו 30.

אםכך עשית ובהתנעה המכסחת עישנה לבן והפסיקה, הכל בסדר והמשך כיסוח מהנה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

את הסוג של השמן אני לא כל כך יודע כי אמא שלי הביאה לי אותו מהעבודה שלה.

אני יברר על הסוג של השמן שמתי.

שהנעתי את המכסחאת היא הוציאה המון עשן לבן וממש אחרי 10 שניות כיבתי את המנוע כי לא יכלתי כבר לראות כלום.

כמה ליטר צריך להשים במכסחאת?

פורסם

ברגע שזאת מכסחאת דשא שלא הפעלת אותה הרבה זמן אז היא תוציא לך באופן טבעי עשן מהאגזוז, וזה לא משנה אם אתה מחליף שמן חדש.

פשוט מצטבר שמן בכל מיני מקומות, בקרבורטור ואז הוא פשוט שורף אותו.

יש לך מדיד שמן, תבדוק את גובה השמן ע"י המדיד ותמלא דלק נורמלי (בדרך כלל 96) במיכל דלק.

תניע אותה, תן לה לעבוד איזה חמש דקות, בלי מאמץ. ואחרי זה היא אמורה להפסיק לעשן.

עבוד איתה בזהירות!!!

המשך יום טוב ושבת שלום :-D

I feel LEGACY

פורסם
ברגע שזאת מכסחאת דשא שלא הפעלת אותה הרבה זמן אז היא תוציא לך באופן טבעי עשן מהאגזוז, וזה לא משנה אם אתה מחליף שמן חדש.

פשוט מצטבר שמן בכל מיני מקומות, בקרבורטור ואז הוא פשוט שורף אותו.

יש לך מדיד שמן, תבדוק את גובה השמן ע"י המדיד ותמלא דלק נורמלי (בדרך כלל 96) במיכל דלק.

תניע אותה, תן לה לעבוד איזה חמש דקות, בלי מאמץ. ואחרי זה היא אמורה להפסיק לעשן.

עבוד איתה בזהירות!!!

המשך יום טוב ושבת שלום :-D

המכסחאת הזאת ישבה בצד שנתיים בלי שום פעולה.

לפני חודש לקחתי אותה מדוד שלי והנעתי אותה וברור שהיא הוציא מלא עשן מהאגזוז וכיסאחתי איתה מאז לא הנעתי אותה.

היום ריקנתי את השמן מהמנוע ומליתי חדש.

איך שהנעתי היא הוציאה בכמויות רבות עשן לבן יותר מהפעם הראשונה שהנעתי אותה לפני חודש.

פורסם

אולי כבודו שכח שהמכסחת 4 פעימות ושם לה דלק עם שמן....חחחח

או שכבר קיבלת אות המכסחת היה בה בטעות תערובת לא מעורבבת טוב של 2 פעימות והשמן צף למעלה ואחרי שהשתמשת בה ירד מפלס הדלק והתחיל להכנס לך שמן ודלק למנוע ובגלל זה זה קורה?

פורסם

כמות השמן שהכנסת כמעט כפולה מהדרוש - במכסחת רגילה יש כ-0.6 ליטר שמן. המפלס המופרז גורם לזריקת שמן דרך האגזוז. בדרך כלל למכסחות היום יש דיפסטיק - למה אינך בודק בזמן המילוי כדי לא להגזים?

ניתן לשאוב עודפים דרך מזרק וצינור פלסטי מתאים המתחבר אליו במקום מחט. ניתן גם להטות אותה כך ששמן יצא דרך פתח המילוי, אבל זה מלכלך.

יוסי

פורסם

לא שמתי לה דלק מעורבב אם שמן מנוע 2 פעימות שמתי דלק רגיל 96

אתמול פתחתי את בורג הניקוז של השמן מתחת למכסחאת הוצאתי שמן ואז בדקתי אם המדיד וזה היה טוב הנעתי התחיל להוציא קצת עשן לבן בהרבה פחות כמו בהתחלה ואחר כך הוא התחיל להוציא עשן שחור ואחר כך הפסיק ועובד טוב.

אז תודה רבה לכל מי שעזר לי.

שבוע טוב.

פורסם

לגבי הדלק, המכסחת שלי עובדת על 95 נטול עופרת!!!, השמן 40. בכדי לדעת בדיוק את סוג הדלק ואת סוג השמן בדוק את סוג המנוע (בדרך כלל לכל המכסחות אותו יצרן מנוע Briggs &Stratton).

• תוכן חדש...