Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אחד הימים שאני אישית פחות אוהב בשנה, ומה אתכם?אוהבים לגשת עם הרכב לטסט?שונאים?מעדיפים שמישהו אחר/מוסך ייגש במקומכם? מוזמנים לשתף מחוויותיכם ותחושותכם ביום הזה.

• אהבתי 1
  • תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה אחד האירועים הכי שנואים עלי בעולם.

במשך חודש אני נלחם ומכריח את עצמי ללכת לעשות.

יש לי כמות סיפורים מטסטים (בעיקר עם רכבים פחות שגרתיים) שהשרת עמוס יקרוס.

מעכשיו ניתן לגשת ולעשות טסט במוסך שלך - חלום שהתגשם!

• רעיון טוב! 2

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שונא, יש לי טסט לסוזוקי לעשות, מתכנן לגמור עם זה שבוע הבא. ועוד טסט לפיג'ו בקרוב, אחרי שיפוץ.. ואלוהים יודע אם אני אעבור (כל האוטו חדש, כן?)

אי אפשר לדעת על מי תיפול ואיזה דבר הוא ימציא לך, גם אם הרכב בעיניי המלומדות מתוחזק כראוי, יכולים להמציא משהו.

לפני 3 דקות, Shmelov כתב:

מעכשיו ניתן לגשת ולעשות טסט במוסך שלך - חלום שהתגשם!

זה עדיין לא יצא לפועל להבנתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק הגיעה לי האגרה לתשלום, אפילו לא פתחתי לראות, לא זוכר כמה צריך לשלם שם.

הרכב תקין ומטופל טוב, בשנה שעברה הייתי במכון הרישוי בדיוק 10 דקות כולל הכל וגם קיבלתי מחמאה על הרכב.

אבל עדיין, כל התהליך הזה. 

יש לי מחשבה לחדד את הרכב מבחינת התנהגות ולהוסיף לה סוסים, אבל אז יותר קשה לעבור טסט.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

מטלה שצריך לבצע, מזל שאחד משני הרכבים שלנו הוא רכב חברה...

פות"ש, חשבת שיש מישהו שכן אוהב להעביר רכב טסט?

עריכה אחרונה על ידי mottis
  • אחראי פורום
פורסם

היסטורית, הטסטים עוברים לי טוב, הרכבים מתוחזקים, מחמאות על האספנות וגישה עניינית של הבוחנים בכלליות.

אבל איך שאני נכנס למסלול אופף אותי איזה ניחוח חרדתי/הגנתי, לא יודע להסביר אותו.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מי שאוהב טסטים שיצביע,
האמת המאכרים למיניהם, בעלי המוסכים, וכמומן בעלי מכון הטסטים עם המוסכים שלהם מסביב,

לכל אחד שנכנס למסלול יש דפיקות קטנות בלב,

לך תדע מה הטסטר הזה ידפוק אותי,

אני לא ישכח שנכנסתי פעם עם רכב בן 3 לטסט. והטסטר אומר לי שההגה קשה, אמרתי לו זה ההגה של הרכב הזה, הוא לא ויתר, הלכתי לחברה והם אישרו לי שההגה תקין, זה לא עזר לו עד שלא הבאתי אישור שהחלפתי משאבת הגה, וגם אז הוא טען שזה לא תקין אבל אין לו מה לעשות,

טסטרים זה עם שאי אפשר להבין אותו, יש להם איזה הסתכלות שונה על העולם,

בכל זאת רוב המכונים מעברים גרוטאות מתחת לשטיח. 

• אהבתי 1
  • מבאס 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני שעה, mottis כתב:

פות"ש, חשבת שיש מישהו שכן אוהב להעביר רכב טסט?

יש דברים יותר גרועים. איזה מזל שקולונוסקופיה רק פעם ב-10 שנים.

• מצחיק 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי הבאסה העיקרית עם הטסט זה שהוא בפאקינג יולי.

מה שאומר שהטיפול השנתי הוא בפאקינג יולי.

פעם הבאה רכב שיש לו טסט בחודש בלי ר׳ - פסול.

פורסם

מעדיף טיפול שיניים. (ויש לי היסטוריה עם ענייני שיניים מפה עד מחצ'קלה).

אני נוסע כל שנה לטסט 50 קילומטר לכל כיוון למכון הרגיל שלי, כי אני יודע ששם לא יפתיעו אותי ולא יכשילו אותי על שטויות. מעדיף את זה מאשר להמר על מכון אקראי ליד הבית ולחטוף מהם איזה "פינוק" שיעלה לי בימים של טרחה וכאב ראש.

לפני 9 דקות, stx כתב:

אצלי הבאסה העיקרית עם הטסט זה שהוא בפאקינג יולי.

אם יש דבר יותר גרוע מטסט, זה טסט בקיץ כשחם מוות וכולם מזיעים וצועקים על כולם.

אצלי "רק" בסוף מאי. מסיבה זו אני תמיד רץ לשלם ולעשות טסט מייד כשנפתחת האפשרות, מז"א עוד נסבל והאנשים עוד לא לגמרי מחורפנים.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

פשוט שנאה בדם. השנה נאלצתי לנסוע למכון אחר בעיר שלי, (אני בדרך כלל עושה במוסך מורשה ושם יש להם גם טסט אבל הפעם לא היה להם זמן גם לטיפול וגם לטסט )

האנשים פשוט מחורפנים, עצבניים הפקידות קבלה לא שירותיות ניסו לעקוף אותי אשכרה בתור  וגם הטסטר עצמו היה עצבני חבל על הזמן. זה מרגיש יותר גרוע משוק.

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

זה הרבה יותר מפעם בשנה, למי שיש כמה מכוניות או רכב מיושן.

בכלל לא נתפס אצלי כסיוט כמו רופא שיניים אלא כסידור שיש לעשות, מכיוון שזה קשור לרכב אני אפילו ניגש בחדווה מסויימת.

ממש לא מפריע לי חוץ מהמתנה בתור שכמובן מבאסת אבל אני בא מוכן להמתנה אז לוקח את זה בסבבה.

הרכבים שלי גם גורפים תמיד מחמאות.

ברכב אחד שבבעלותי 18 שנה העברתי יותר מ25 פעמים טסט, בתור רכב רגיל, רכב מיושן ורכב אספנות. אף פעם לא היתה איתו בעיה אולי למעט פסים זוהרים שאני מקפיד לא להדביק.

רכבים רגילים (של אשתי) עוברים בלי שום סיפור, כמובן כולם מתוחזקים פיקס על ידי.

הבעיה שגרמה לי להזדהות עם הסיוטים שמתוארים כאן, עם הרכב מודל 1996 שהיה לי, פעמיים בשנה היה צריך טסט. כמובן הכל מתוחזק טוב אבל זיהום אויר היה נכשל.

הייתה תקופה שהייתי שולח מוסכניק להעביר, הייתה תקופה שהייתי מחליף ממירים ו/או חיישני חמצן לפני כל טסט, עד שהבנתי ששום דבר לא עוזר וצריך פשוט לחייך לבוחן הנכון. תמיד קינן איזה חשש שאם אפול על בוחן שיתעקש, אשאר בלי טסט אבל זה לא קרה. 

השנה החלפתי שני רכבים בבית - נראה מה יהיה הסיפור איתם בטסט הראשון אצלי.

תמיד אני הולך חודשיים לפני פקיעת תוקף הרישיון, ברגע שנפתחת האפשרות לשלם.

א. אני אוהב שדברים מסודרים והם מאחורי.

ב. תמיד יש לי סרט בראש שאם יפסלו משהו, יהיה לי זמן להזמין מחו"ל ולתקן לבד. את האישור מוסך אני יכול להביא תמורת תשלום סמלי.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

@rOOmUSh מזמין אותך, אם תראה זאת, לחלוק את החוויה שלך בטסט הראשון שעשית מעבר לים.

פורסם
לפני 15 דקות, amosbmw כתב:

אולי למעט פסים זוהרים שאני מקפיד לא להדביק

אני גם לא אוהב אותם. מה שאני עושה שם דבק נייר או דבק כרכיכה ועליו את הפסים. כי ישר פסים קשה להוריד אותם אחרי הטסט

אני מקפיד שליד המכון יהיה לי מוסכניק שיגיד מה לעשות כשלא מעבירים

• תוכן חדש...