Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טסט מעצם שמו, מבחן.

וכמו לקראת כל מבחן יש התרגשות, אפילו שאני יודע שרק לפני יום/יומים הייתי במוסך ועשיתי טיפול לרכב, ובטיפול הורידו גלגלים והסתכלו על מצב הבלמים, והסתכלו שאין נזילות ו/או בעיות גלויות.

והרכב מטופל טוב ולעולם לא סרבתי להמלצה של מוסכניק להחליף חלקים.

וגם במשך 40 שנה טפו-טפו-טפו אולי בלחץ נכשלתי בטסט אחד או שתיים, וגם זה על כיוון אורות שכלול בטסט.

אז עדיין בכניסה למסלול, הלב מחסיר פעימה.

פורסם (נערך)

אני מקפיד לתזמן את הטיפול השנתי לפני הטסט. כשהיו לי רכבים ישנים למדתי לתת אותם למוסך להעביר.

זה גם יוצר לי נקודת זמן ברורה להחלפת חלקים ברכב. לדוגמא: כעת אני עם רכב חדש בן שנתיים (34,000 ק"מ) עם צמיגי ברידג'סטון שהראו סימני התייבשות מוקדמים - תזמנתי את החלפתם לעוד שנה בטסט הראשון.

מעניין, כמו שכמה ציינו כאן יש איזו הרגשה של חוסר בטחון מעצם השפיטה של רכבך / שלך. חומר טוב לעבודת גמר באוניברסיטה.

אחת הסיבות, לענ"ד, שרוב הישראלים מעדיפים רכב חדש - חוסכים את 2 הטסטים הראשונים (3 שנים)

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

בשביל זה יש רכב צרפתי

ממש ככה. קח צרפתיה דנדשה בת 3 לטסט ותיכשל על זיהום אוויר. תעשה סיבוב בחוץ ותחזור והופ הפכה לפריוס מבחינת הזיהום (סיפור אמיתי לגמרי)

פורסם

תשמעו, נגיד הקטע של - ״סיימת את הטסט,

תחנה את הרכב באיזור הכי עמוס בעיר שאין סיכוי למצוא בו חנייה וכנס לפקידה״. 

נגיד במכון החדש שפתוח עד 19:00 - משלמים על הטסט לפקידה לפני. הרי זה ממילא 96 שקל. 

ובאמת שמתי לב שהם מחפשים שם בציציות. שזה לרעתם. כי ככה תשארו ריקים.

פורסם
לפני כשעה, Nakamichi כתב:

תשמעו, נגיד הקטע של - ״סיימת את הטסט,

תחנה את הרכב באיזור הכי עמוס בעיר שאין סיכוי למצוא בו חנייה וכנס לפקידה״. 

נגיד במכון החדש שפתוח עד 19:00 - משלמים על הטסט לפקידה לפני. הרי זה ממילא 96 שקל. 

ובאמת שמתי לב שהם מחפשים שם בציציות. שזה לרעתם. כי ככה תשארו ריקים.

על איזה מכון מדובר? באיזו עיר?

פורסם

הסיפור עם החניה שלא קיימת בסוף המסלול אני מכיר בכמה מכונים.

גם אם משלמים בהתחלה זה לא עוזר כי אתה צריך לגשת למשרד סיום לקבל את הרישיון עם החותמת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

סיוט של החיים. תמיד יש חשש שיכשילו גם אם העל תקין. גם התור והתחושה שיש להם את כל הזמן שבעולם ולא ממהרים לשום מקום. סיוט אמיתי

פורסם
בתאריך 2.10.2023 בשעה 11:15, EliC25 כתב:

@rOOmUSh מזמין אותך, אם תראה זאת, לחלוק את החוויה שלך בטסט הראשון שעשית מעבר לים.

אני יכול לספר לך איך זה בניו-יורק.

קודם כל ניו-יורק היא אחת המדינות היחידות בארה"ב שדרושת טסט שנתי בכלל(יש מדינות שדורשות רק בדיקות זיהום אוויר, יש כאלו שדורשות גם וגם ויש לא מעט מדינות שלא דורשות טסט בכלל).

הטסט עולה 38 דולר קבוע ונעשה במוסך מרשימת מוסכים שהDMV מפרסם כמוסמכים, בדקתי בגוגל ליד הבית שלי איזה מוסך הכי מומלץ.

הבדיקה הייתה מאוד כללית:

- הרימו את האוטו על ליפט - שיחקו עם הגלגלים והסתכלו קצת מתחת לאוטו

- חיברו לOBD מחשב לבדיקה לראות שאין תקלות ובעיות זיהום אוויר

וזהו, עקרונית באתר של הDMV נראה שיש המון בדיקות שצריך לעשות וחשבתי שזה יהיה דומה למה שקורה בארץ אבל זה היה 5 דקות 38 דולר ומדבקה חדשה על השמשה.

• אהבתי 2

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...