Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפרא טבא.

אני מתעתד בקרוב לטוס לחו"ל עם המשפחה לחודש לארה"ב.

אני מתכוון לקחת רכב לנסיעות וקצת חושש מתאונות וכאלו (לקחתי את המקסימום ביטוחים, אפילו על כבודה, אבל עדיין).

האם הייתם ממליצים לקנות מצלמת דרך פשוטה בשביל תיעוד? ואם כן, מה הכי כדאי? (יש לי מצלמה ברכב שלי, כך שהיא כנראה תשב איפשהוא בארון אח"כ...)

פורסם

אני מבין שאת המצלמה מהאוטו שלך אתה לא רוצה לקחת.

אם הטיסה היא בעוד שבועיים או יותר, תוכל להזמין את זאת:

US $13.69 62%OFF | Dash Cam W/ IR Night Vision Loop Recording & 2" IPS Screen 1080P 3 Camera

https://a.aliexpress.com/_EuyNmw3

הזמנתי לא מזמן (הגיעה אחרי כשבוע), לא יודע כמה זמן היא תחזיק אבל חודש אני מאמין שכן.

פורסם

שים לב שיש מדינות שבהן אסור לשים מצלמות דרך (לא יודע מה החוק בארה"ב).

הייתי מחפש איזו מצלמה פשוטה באיזור ה-100-150₪.

אני יכול להגיד לך שלא השתמשתי באף טיול במצלמת דרך ברכב, המקסימום שעשיתי היה לשים גופרו על החלון במקומות יפים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שיש גם אפליקציות שהופכות את הטלפון למצלמת דרך. המחיר מגיע בדמות סוללה, הרשאות ולא בטוח אם אפשר להשתמש במקביל בניווט למשל. וגם צריך זרוע לקיבוע של הטלפון לשמשה או לדשבורד. אבל זה כנראה עדיין יותר זול ממצלמת דרך סבירה.

• רעיון טוב! 3
פורסם

קנה ביד 2 או בארה"ב מצלמה שתמכור אח"כ הלאה

בוולמארט יש גם ב 19$

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...