Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://wheel.co.il/בהטבות-עד-32448-₪-פיאט-500-במבצע-לסופש-אבל-לא-ל/

זה מה שהכי אהבתי, לשלם סכומים הזויים בשביל 300 ק"מ, נראה לי כבר עדיף קלנועית אפיקים:

בנוסף, כל הדגמים שמוצעים במבצע החדש הינם מגרסת המנוע החזקה של הדגם המפיקה 118 כ"ס ומצוידת בסוללה הגדולה של הדגם המבטיחה טווח נסיעה עד 300 ק"מ לפי נתוני היצרן. 😂

נראה שיש לחץ בבונדד.

מבצע פיאט 500 חבר אוגוסט 2023

עדיין לא קניתי אורה פאנקי קאט

פורסם

ל-99% מהאוכלוסיה ב-99% מהזמן טווח של 300 = אינסוף. אם אתה מחשב את שווי כל ההטבות מדובר בדיל לא רע בכלל במיוחד בגירסאות האופנתיות פתוחות.

לאשתו של חבר יש 500e  עם המנוע החלש וטווח של 180 ק"מ - מתאים כמו כפפה ליד לשימושים שלה.

לא הכל זה טווח.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

חייבים להוריד מחירים כי הם גם לא עומדים בתחרות מול דולפין,mg4 ואורה, אמנם קטגוריות אחרות אבל מי שיש לו 140 אלף כנראה ידלג עליה שלא לדבר על המחיר המקורי , חוץ מפלח השוק שמחפש את האופנתיות ולהתנייד ברכב קטן לחניה

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

אותי מעניין גם מה מתחבא מאחרי ההערות מספר 2, 3 ו-4.

גם בלינק שבמקור הטבלה חתוכה.

סמל"ת ידעו תמיד לתמחר על הצד ה גבוה. אולי ההנחות הללו תשכנענה מתלבטים לבחור ברכבים שלה. 

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

לאשתו של חבר

תרשה לי להניח שלחבר יש רכב עם טווח גדול יותר?

לפני שעה, zvit כתב:

לא הכל זה טווח.

למי שמחזיק רכב אחד זה לא הכל, זה הרוב.

פורסם
לפני 3 שעות, MIKIOPA כתב:

זה מה שהכי אהבתי, לשלם סכומים הזויים בשביל 300 ק"מ, נראה לי כבר עדיף קלנועית אפיקים:

הקלנועית הכי מתקדמת של אפיקים נקראת efiscooter - s4.

יש לה טווח של 45 ק"מ במישור, ומהירות מירבית של 12 קמ"ש. 

בנוסף, יש בה מקום לנהג + נוסע בלבד. 

אז איכשהו לא נראה לי שעדיף קלנועית אפיקים. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, חולגי כתב:

אותי מעניין גם מה מתחבא מאחרי ההערות מספר 2, 3 ו-4.

גם בלינק שבמקור הטבלה חתוכה.

סמל"ת ידעו תמיד לתמחר על הצד ה גבוה. אולי ההנחות הללו תשכנענה מתלבטים לבחור ברכבים שלה. 

(1) ע"פ מחירון 06/2023. המחירים כוללים מע"מ ואינם כוללים אגרת רישו בסך 558 ₪. המחיר מתייחס לצבע לבן, צבעים אחרים כרוכים בתוספת תשלום (תלוי בצבע הנבחר). התמונה להמחשה בלבד. טל"ח.
(2) עמדת טעינה בסיסית מבית פלאגו, כולל התקנה בסיסית.
(3) 3 טיפולים רצופים לרכב הנרכש בלבד ואינם ניתנים להעברה ככל והבעלות הינה ע"ש רוכש הרכב המקורי. הטיפולים יבוצעו על פי הוראות יצרן, הטיפולים אינם כוללים, בין היתר, בלאי רגיל ו/או חלקים מתבלים כגון, מצמד, רפידות, צלחות בלם, צמיגים וכו'.
(4) מערכת המיגון כרוכה בתשלום דמי מינוי חודשיים מול ספק השירות מעת קבלת הרכב.

לא ברור לי איזה טיפולים כלולים בדיוק אם זה לא כולל חלקים מתבלים.. זאת כל מהות הטיפול.

עריכה אחרונה על ידי Amired
  • מעניין 1
פורסם
לפני 12 שעות, MIKIOPA כתב:

תרשה לי להניח שלחבר יש רכב עם טווח גדול יותר?

למי שמחזיק רכב אחד זה לא הכל, זה הרוב.

מי אמר שהלקוחות למבצע הם רק כאלה הרוכשים את הרכב כרכב ראשי בבית? אני מעריך בזהירות שכנראה אצל רוב הלקוחות של ה-500e הרכב לא נועד לשמש כרכב עיקרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא כרכב שני זו אופציה לא רעה לדעתי. בייחוד אם מקבלים טווח קרוב יחסית לטווח המוצהר.

אני מניח שבנסיעה עירונית או פרברית אפשר לקבל נתונים די קרובים להצהרת היצרן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא כל כך מבין איפה הבדיחה בדיוק. מדובר ברכב עירוני בעיקר שמתאים לייעודו הרבה יותר מכלי רכב מקבילים אחרים. הטווח לא פורץ גדר, אבל לגמרי סביר, הרבה יותר מאשר המיני החשמלית למשל ( נדמה לי שעכשיו יצא דגם עם טווח מוגדל שאיני מכיר, לא אליו אני מתייחס ) שמחירה גבוה משמעותית. לפיאט גם ביצועים סבירים ויכולת דינמית בהחלט טובה. יצא לי לנהוג קצרות על אחת, בובה של אוטו. 

• אהבתי 1
פורסם

האמת, טעיתי בהתייחסות שנתתי לנושא, אני רואה שפיאט מכרה 252 רכבים חשמליים השנה, מינואר עד יולי, אז שיהיה להם ולרוכשים המאושרים הצלחה בהעלאת נתון המכירות.

פורסם

אין לי פיאט 500 חשמלית או אחרת, אין לי מניות בסמלת, גם אין לי בנובע עניין מיוחד בנתוני המכירות שלהם. נכנסתי לכאן כי התייחסות שעיקרה טינה או לעג, ודאי כזו שאינה מבוססת, נדרשת להבנתי לתגובה. 

• תוכן חדש...