Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה באמת חשוב לך אז את התשובה המוסמכת היחידה תקבל מהספק שתיבת המייל נמצאת אצלו.

אפילו לא רשמת מי הספק, כך שאם יש מישהו שהתנסה במשהו דומה, לא בטוח שהמקרה שלו רלוונטי לך, כי אולי מדובר בספק אחר, שפועל אחרת משלך. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

אז שלם זמנית עד שתרגיל את כולם למייל אחר. אין הרבה ברירות.

בכלל, אם מדובר בתיבה עסקית, הייתי ממליץ לנהל דומיין משלך, ואז תוכל להעביר לכל מני ספקי שירות (כמובן זה יעלה קצת כסף).

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם
לפני 6 שעות, yuval1111 כתב:

כתובת המוכרת לעשרות אנשים וספקים במשך שנים לא מוחלפת בכזה קלות.

מתחילים איפשהוא. 

שמים forward לתיבה חדשה ביחד עם תגובה אוטומטית שהמייל התחלף. 

ברור שאי אפשר לנייד, זה תחת הדומיין (מה שאחרי השטרודל) שלהם. 

בכל מקרה אם זה עסקי, מצטרף להמלצה לרכוש דומיין ושירות מיילים מוסדר בתשלום כמו google suite או 365 של מיקרוסופט

זה נראה ונשמע הרבה יותר מקצועי מכתובת ספק או גימייל. 

• אהבתי 1
פורסם

php כתב בייסיקלי בדיוק את מה שבאתי לכתוב. זה משהו שלמדתי לפני כמה שנים גם כן לעשות.

forward עם autoreply עם cc לכתובת החדשה (ככה אפשר להמשיך את ההתכתבות בקלות)

ומחזק את ההמלצה על דומיין. מה שאני עשיתי זה קניתי דומיין (דרך גוגל , בימינו squarespace בדיוק עומדת לקנות את החטיבה הזו) ו א נ י מעביר את המיילים עם מיפוי שם.

האמת למייל של אפל למרבה הפלא יש אחלה פיצ׳ר שעוזר גם עם לשלוח מיילים מהדומיין שלי ככה ומאחורי הקלעים אני יכול לחבר מה שבא לי.

20 דולר לשנה ואני לא צריך להחליף את המייל שלי לא משנה מי הספק.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...