Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

@פראג

אני מציע שתבדוק את הנתונים לפני שאתה כותב.

לטיפו 4 כוככבי EuroNCAP לפי מבחני 2016 בלי הבלימה האוטונומית האופציונלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 44 דקות, ManInShadows כתב:

אז רציתי ללכת לבדוק קיה סטוניק. יד ראשונה 0 ק"מ ליסינג, ואז פרטית, קילומטרז' נמוך, מטופלת. אפילו בצבע שרציתי, קצת שריטות מקדימה בפגוש, בכל זאת אנחנו בישראל. המוכר לא הבין ש-0 ק"מ ליסינג צריך להוריד מהמחירון, הוכחתי לו באותות ובמופתים שהוא דורש 8 אלף(!) מעל המחירון המשוקלל. התקשרנו לחברת הביטוח (שבאמת הטעתה אותו במקור, הפקידה לא קלטה שהיד הראשונה היא ליסינג 0 ק"מ) והם אמרו לו מה המחירון. הוא הסכים "להתפשר" על רק 4 מעל המחירון. כמובן שלא הסכמתי, זה לא הגיוני ולא הוגן. תגידו, מה נסגר במדינה הזו? המחירון היום גם ככה גבוה, מה זו החזירות הזו? עם כל ההבנה על זה שהוא בנה על מחיר אחר והופתע, זה ממש מוגזם. 

מההיכרות שלי עם שוק הרכב בישראל, 0 קילומטר ברוב המקרים זה ממש קניה משתלמת, מהסיבה שרוב הפעמים אתה לא מגלגל את ההנחה לקונה במלואה אם בכלל. 

לא הגיוני או חזירות אלו מילים נחמדות, אבל אני יכול להבטיח לך שהוא ימכור מעל המחירון המשוקלל. 

לפני כמה חודשים ידידה התעניינה ברכב ב-80-90 אלף, ופנתה אליי לעזרה, לאור המבחר האדיר של רכבים במחיר מופקע(גם בחברות הליסינג) היא הלכה על 0 קילומטר. 

לא יודע מה המצב בגזרת ה-60-70 אלף, אבל אולי כדאי לשקול את האופציה. 

פורסם
לפני 12 דקות, davemustaine87 כתב:

מההיכרות שלי עם שוק הרכב בישראל, 0 קילומטר ברוב המקרים זה ממש קניה משתלמת, מהסיבה שרוב הפעמים אתה לא מגלגל את ההנחה לקונה במלואה אם בכלל. 

לא הגיוני או חזירות אלו מילים נחמדות, אבל אני יכול להבטיח לך שהוא ימכור מעל המחירון המשוקלל. 

לפני כמה חודשים ידידה התעניינה ברכב ב-80-90 אלף, ופנתה אליי לעזרה, לאור המבחר האדיר של רכבים במחיר מופקע(גם בחברות הליסינג) היא הלכה על 0 קילומטר. 

לא יודע מה המצב בגזרת ה-60-70 אלף, אבל אולי כדאי לשקול את האופציה. 

לא הבנתי מה אתה אומר פה. זה לא רכב חדש עם 0 ק"מ, אלא יד 2 שכבר נסע כמה שנים. יש לו מחירון, להגיד שזה הגיוני שהוא ידרוש 8 מעל המחירון כי אולי ימצא הקונה שיעוט על הרכב זו בדיוק החזירות שאני מדבר עליה. וכדאי להזכיר שהמחירון היום מלכתחילה מאוד גבוה. אה, והמצבר כבר בן כמעט 5, אבל "מה הבעיה הוא עוד יחזיק". 

בעיני זו תוואת בצע מוגזמת, אבל תמיד ימצא מי שיצדיק אותה. 

פורסם

מה שאני אומר פה, זה שאולי כדרעי לקנות 0 קילומטר כי בעוד כמה שנים כשתמכור אותו, הירדית ערך תהיה שווה לקניית רכב ב-70 אלף(אולי, לא בדקתי). 

מה אני אגיד לך, אם אתה הייתה במקומו, והיית יודע שאתה יכול למכור ב 8 מעל המחירון, היית מבקש פחות רק בשביל לא להיות "חזיר"? כניראה שלא, וגם אם כן זה מסיבות אחרות(מהירות מכירה, פחות בילבולי מוח וכדומה). 

זה תמיד ככה, כשאתה קונה, כולם חזירים. כשאתה מוכר, אתה מנסה למקסם את הרווח. 

פורסם

לא, כשאני גם אמכור עכשיו את הרכב, אני לא אדרוש סתם מעל המחירון, שגם הוא די מוגזם בימים האלה. כי זו סתם חזירות. והיא תימשך כל עוד יהיו את אלה שיצדיקו אותה ויתמכו בה במעשים. 

פורסם

בוא ניפגש בעוד 3 או 4 או 7 שנים.

אין לי ספק שאתה תתחיל את המו"מ במספר הגבוה ביותר שישיג לך פניות. משם כושר המו"מ של שני הצדדים.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

@פראג

אני מציע שתבדוק את הנתונים לפני שאתה כותב.

לטיפו 4 כוככבי EuroNCAP לפי מבחני 2016 בלי הבלימה האוטונומית האופציונלית.

אחשלי היקר גיבור בלבית, ארבע כוכבים היא קיבלה עם מערכות הבטיחות המתקדמות (בלימת חירום אוטונומית נגיד) שהגיעו לארץ ככל הידוע לי רק בגירסת ההצ'בק. בלי המערכות זה 3 נקודות

https://www.euroncap.com/en/press-media/press-releases/latest-euro-ncap-safety-ratings-fiat-tipo-it-s-cheap-but-is-it-safe/

עריכה אחרונה על ידי פראג
תיקון טעות
פורסם
לפני 9 דקות, ManInShadows כתב:

לא, כשאני גם אמכור עכשיו את הרכב, אני לא אדרוש סתם מעל המחירון, שגם הוא די מוגזם בימים האלה.

דבר איתי כשתרצה למכור את הרכב. כולם הם אמא תרזה כשמדובר על הקלדות במקלדת. 

לפני 10 דקות, ManInShadows כתב:

והיא תימשך כל עוד יהיו את אלה שיצדיקו אותה ויתמכו בה במעשים. 

מי שמצדיק אותה, הם אותם אנשים שקונים זבל במחירים מופקעים. ברגע שהם יפסיקו לקנות המחירים ירדו. 

פורסם
לפני 10 דקות, davemustaine87 כתב:

דבר איתי כשתרצה למכור את הרכב. כולם הם אמא תרזה כשמדובר על הקלדות במקלדת. 

מי שמצדיק אותה, הם אותם אנשים שקונים זבל במחירים מופקעים. ברגע שהם יפסיקו לקנות המחירים ירדו. 

איך המחירים ירדו אם אנשים ימשיכו לקנות  מעל המחירון? אנחנו לא מדברים עם הרולס רויס של המלכה אליזבת, זו קיה רגילה לחלוטין. בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים בנקודה הזו

פורסם

@פראג

אין לי אחים.

אם תסתכל בפירוט הבדיקה מערכת הבלימה האוטונומית מסומנת בעיגול ירוק חלול, שפירושו שמדובר באופציה שלא קיימת ברכב המבחן.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

@פראג

אין לי אחים.

אם תסתכל בפירוט הבדיקה מערכת הבלימה האוטונומית מסומנת בעיגול ירוק חלול, שפירושו שמדובר באופציה שלא קיימת ברכב המבחן.

מוזר מאוד

אני אח שלך, איך אין לך אחים?

לא חשוב

תסתכל במקראה. עיגול חלול ירוק הוא לא קיים ברעב כסטנדרט אלא כחלק מתוספת אופציונלית. וזה מה שהם אמרו. עם המערכת - זה 4. בלי המערכת - 3. זה כתוב במפורש אני לא חושב שיש פה הרבה על מה להתווכח

Screenshot_20230811_140214_Chrome.jpg

Screenshot_20230811_140334_Chrome.jpg

וזה מהמבחן של ה3 כוכבים. פה העיגול הוא לא ירוק אלא אדום- יש את זה אופציונלי אבל לא ברכב שנבחןScreenshot_20230811_140802_Chrome.thumb.jpg.8e653d89d6a64eb253194ba65e116133.jpg

פורסם

כשאנשים מוכרים מעל המחירון הם בד"כ לא ממש רוצים למכור, מחכים לפראייר שיסכים. כשמדובר על 8000 שח מעל המחירון צריך לראות מה המחיר של הרכב, אם 30,000 או 120,000 - יש הבדל. וכן, צריך סבלנות. 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...