Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 96, 97.

מה דעתכם על האוטו?

איך הוא מבחינת אמינות? מכיריי טיפולים וחלקי חילוף, צריכת דלק, איך הוא בכלליות ע"פ דעתכם?

פורסם

לפי איך שאני מכיר פה את האנשים יתחילו לומר לך ש"האוטו חרא אל תתקרב אליו והוא יעשה לך בעיות מפה ועד להודעה חדשה"

זה בערך מה שאמרו לי...

לא כולם אומרים את זה וגם מי שאומר כנראה יש לו סיבה לומר את זה...

אצלי בחניה יש דייהו רייסר 94' אוט' לא יכול לומר לך מה קורה איתו מבחינת אמינות הוא אצלי פחות מחודש..

פורסם
שנת 96, 97.

מה דעתכם על האוטו?

איך הוא מבחינת אמינות? מכיריי טיפולים וחלקי חילוף, צריכת דלק, איך הוא בכלליות ע"פ דעתכם?

במחיר שאתה משלם על הזבל הקוריאני הזה (ותסלחו לי כל יפי הנפש, זה באמת זבל!), שהוא רכב לא יציב, לא בטוח, חלש (אוטו-מת) אתה יכול לקנות רכב הרבה יותר ראוי ממנו (ע"ע מאזדה 323 מתחילת שנות ה90 או סובארו אימפרזה)

אבל עדיף שתפרט את הדרישות,

אולי אתה לא זקוק לעיצוב 3 קופסאות (משפחתית)? או שיש לך עוד דרישות מהרכב וצרכים מיוחדים?

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אני לא הייתי מחנה אותו ליד פח זבל יכולים עוד להתבלבל..

עכשיו ברצינות.

האוטו הזה (סופר רייסר) יש בו כל מה שיש באופל קדט ומכאן גם הרבה חלפים זולים.

מבחינת מקום הוא גדול מבחוץ אבל מבפנים יחסית צפוף (לאוטו אחר במידות שלו).

לא ממש מאובזר אפילו מתחת ליפנית אחרת מהשנים הללו.

האמינות שלו לא גבוה בכלל אבל אפשר לעשות תיקונים מאוד זולים הודות לחלים הזולים.

אם אתה מבקש המלצה אני לא ממליץ אבל האוטו הזה לא רק שחור לבן

• תוכן חדש...