Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניוד ספק אינטרנט ל- 019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחובר לבין לאומי במהירות 100 מג' וחושב לעבור ל 019. מה דעתכם על איכות התקשורת שלהם מבחינת מהירות, רציפות ללא ניתוקים וכ'ו.   רמה וזמינות התמיכה טכנית שלהם לא ממש מענינת או מדאיגה,  בס"ה עד היום הכל הסתדר גם בלי .

פורסם

בגלל שלהחליף ספק אינטרנט זו טירחה יותר קטנה מללמוד את הנושא לעומק, ובגלל שקשה להסיק מאיזור אחד למשנהו, אני חושב שחבל על הזמן שלך. תעבור וזהו.

לא טוב?!

תחזור

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ככל הידוע לי בגלל שבזק קיבלה רשיון ספק, בזב״ל לא מקבלים לקוחות לא עסקיים חדשים אז יהיה קשה לחזור.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מבחינת שירות - הייתי איתם כמה שנים טובות על תשתית בזק, והם היו בסדר גמור, שירותיים ואדיבים

אבל אני לא מוצא שום סיבה לעבור למשהו שהוא לא סיבים היום, בטח ב-2023. שמים וארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה רוצה לעבור בגלל מחיר, תתקשר ותגיד שאתה מתנתק ואחרי כמה נציגי שירות יורידו לך את המחיר.

אם בגלל ניתוקים ומהירות, לא יודע אם בכלל יהיה שינוי, במידה ו- 019 משתמשים בתשתית של בזק.

לדעתי וכמו שנכתב כבר, נסה לעבור לאינטרנט סיבים. עולם אחר.   

פורסם

השירות מעולה, אבל נדרש הרבה ממנו.

המון ניתוקים, שבמעבר קל לבזק נפתרו.

019 תמיד ענו, תמיד שלחו טכנאי, אבל אף פעם הוא לא פתר את בעיית הניתוקים.

פורסם

מענין אם השתמשת ב 19 בחיבור נחושת או אופטי , כמו גם האם עברת לבזק עם אותו ציוד  ובעיקר עם אותו הראוטר , או שדרגת ציוד ואולי גם לקו אופטי. 

מה איבחנו הטכנאים של 19 , מאוד מוזר  שלמרות כל הביקורים לא הצליחו לשים את היד על מקור הבעיה .

עברת לבזק בין לאומי או בזק 14

פורסם

יש עוד כל מיני גורמים שקשורים לתשתית עליה רוכב השירות, שאין לך דרך לבדוק והם יכולים להיות מקומיים לגמרי.

בגלל זה קשה מאוד להסיק ממקרה אחד לשני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פות"ש, זה נראה כמו אחד מסוג השרשורים שמחפשים אישורים מכולם.

זה לא בעיה לעבור היום בין ספקים. רוצה לעשות את החיים יותר קלים? תשקיע פעם אחת בציוד משלך ככה גם לא תצטרך להסתבך עם החזרות.

לא צריך להסתבך עם רשת מטורפת, רק ראוטר טוב וסלאמת.

אם יש אופציה לסיבים אז כדי להשקיע בזה, כל הניתוקים יעלמו.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

פות"ש, זה נראה כמו אחד מסוג השרשורים שמחפשים אישורים מכולם.

זה לא בעיה לעבור היום בין ספקים. רוצה לעשות את החיים יותר קלים? תשקיע פעם אחת בציוד משלך ככה גם לא תצטרך להסתבך עם החזרות.

לא צריך להסתבך עם רשת מטורפת, רק ראוטר טוב וסלאמת.

אם יש אופציה לסיבים אז כדי להשקיע בזה, כל הניתוקים יעלמו.

מה בדיוק איכפת לך אם להבנתך אני מחפש אישורים מכולם, אז טעית. כאמור אישורים בטח שלא אלא התיחסות ענינית כדי להבין בעית תקשורת ספציפית של מגיב. בו נסכם הבעיה שתגובות מהסוג שהצגת אולי לא נפוצות, אבל נראות מידי פעם וחבל שכך.

הפלוס היחידי אולי של כתיבת לכאורה כלום, או שלא הבנתי הוא הקפצת המונה של המגיב שזו ככל הנראה חשובה לכמה מהחברים בפורום, גם אם הטקסט לא משהו

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

היו ניתוקים. 

הוזמנו 3 פעמים טכנאים. 

אחד אמר שהכבל לא תקין, החלפנו. לא עזר.

השני טען שהראוטר מתחמם (ממגע יד בלבד) העברתי אותו מחוץ לארון הסגור שהיה בו. עדיין האינטרנט נפל. 

השלישי אמר שהראוטר ישן (שלי פרטי) הלכתי וקניתי ראוטר חדש. עזר? לא. עדיין נפל. 

ואז התחילו סיפורים על בעיה בתשתית. 

עברתי לבזק, המתקין בא, מלמל על משהו בתיבה שהוא ראה וסידר (שלושת הטכנאים של 019 היו בכל פעם בתיבה ובדקו ולא ראו דבר לא תקין, והפילו על דברים אחרים) 

מאז שעברתי לבזק, יש אינטרנט סדיר.

לסיכום, 019 שירותיים, אך לא מקצועיים. 

פורסם

ברור שלצד שירותיות חשוב למצוא גם ידע, כפי שכתבת לאלה שביקרו אצלך לא היה מספיק.

אם יתחשק לך, תשלים עוד תשובה לשאלה האם התקלות היו במערכת על סיב או על תשתית בזק נחושת.

תודה

פורסם

עברתי אליהם אחרי בזק.

בבזק האינטרנט עבד יפה עד שהתחיל לקרטע פה ושם אז עברתי אליהם. 

השירות מהיר. הבעיה זה הניתוקים.זוועה פשוט. אתה יכול להתקע בלע אינטרנט שעתיים - שלוש בערב. יש מענה טלפוני טוב ואנשי השירות נפלאים אבל התקלות היו חוזרות ונישנות. עברתי להוט. מאז יש לי שקט כבר שנה וחצי. בחבילה שיש לי איתם (טלווזיה ועוד.) יוצא אפילו יותר משתלם.

• תוכן חדש...