Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים, לקחתי לסיבוב התרשמות משלמה SIXT קיה נירו מודל 2020. הרכב היה ממש בסדר, חוץ מעניין של רעש כביש מאד חזק מכיוון הגלגלים האחוריים. מי שישב מאחור לא שומע כלום חוץ מהרעש הזה, וכל זה כשלא עברנו 80 קמ"ש. איש המכירות אמר שככה זה הדגם, ולכן ירדנו ממנו.

1. האם זה נכון שהדגם הזה רועש?

2. אם זה נכון, איזה רכב היברידי בקלאס דומה יכול להתאים?

אנחנו זוג מבוגר עם נסועה שנתית של 20 אלף ק"מ. מחפשים יפני\קוריאני אמין ומשעמם, שלא מושך תשומת לב.

פורסם

איזה רכב יש לכם כיום/ היה לאחרונה ?

יכול להיות שברכב הספציפי ( נירו מליסינג ) היו צמיגים בלויים ורועשים  או  מיסב גלגל אחורי שדרוש החלפה  .

בגדול בידוד הרעשים לא הכי טוב בדגם המדובר,  אבל מה שתיארת ( מי שיושב מאחורה לא שומע כלום חוץ מרעש ) לא קיים בקיה נירו 2020 תקין עם צמיגים נורמליים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני עם קורולה 2016. גם היא לא הכי שקטה, כך שהסטנדרטים שלנו לא כאלו גבוהים.

הצמיגים בנירו שבדקנו היו חדשים שהוחלפו כהכנה למכירת הרכב.

פורסם

לי יצא לנסוע בתור נוסע מאחור, לא היה רעש חריג בנירו או כזה שמפריע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 23 דקות, avi60769 כתב:

אולי שמו סט צמיגים סיני מאחור?

לא אולי, בטוח הרכיבו צמיגים סיניים הכי זולים,  כחלק מ"השבחה". 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנירו לא נחשב לשקט, כלומר בידוד רעשי כביש מאוד בינוני. הרכב לא רועש באופן שתיארתם. ייתכן שנסעתם על אספלט מאוד מחוספס או שהצמיגים רועשים במיוחד (תלויי בסוג). אני נסעתי ברכב מספר פעמים וישבתי מאחור וניהלתי שיחה נינוחה עם היושבים קדימה ללא בעיה מיוחדת. 

פורסם
בתאריך 28.7.2023 בשעה 08:06, yulianx כתב:

לי יצא לנסוע בתור נוסע מאחור, לא היה רעש חריג בנירו או כזה שמפריע.

נהגתי שנה שלמה על נירו כזאת חדשה מהיבואן.

היא חצי מכונת כביסה.

רעשי כביש גבוהים מאוד ומאוד מפריע

• רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...