Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש לעונים היקרים! 

*אישתי אוהבת את הרכב הזה (אל תשאלו אותי למה, הוא נאה בעיניה מאוד). 

המחירים עומדים על בערך 28,000 ש"ח למודל 2012, ועד 56,000 ש"ח למודל 2015. 

אשמח לדעת אם יש נורות אדומות, אם יש ממה לחשוש, האם יש פצצות מתקתקות ברכב הזה (גיר?). 

אנחנו לא בעלי אמצעים (מודים על מה שיש) ולכן חושבים על האמינות. 

תודה מראש לעונים! 

[תמונה להמחשה בלבד]

פורסם

הגיר הרציף הוא בעיקר עקב האכילס של הרכב הזה. אם כבר מתעקשים לקנות כזה אז לחפש אחת שעברה שיפוץ גיר או החלפת גיר.

למעט הגיר לא מכיר בעיות מיוחדות ברכב.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 2 דקות, dorsht כתב:

הגיר הרציף הוא בעיקר עקב האכילס של הרכב הזה. אם כבר מתעקשים לקנות כזה אז לחפש אחת שעברה שיפוץ גיר או החלפת גיר.

למעט הגיר לא מכיר בעיות מיוחדות ברכב.

מודה לך מאוד על התשובה. שאלה: הגיר ברכב הזה הוא דפוק בוודאות (כלומר - בטוח יעבור תיקון), או שלעתים יכול לחיות לאורך חיי הרכב? 

תודה!

פורסם
Just now, zvigolden כתב:

אני מכיר אישית כמה מקרים שהגיר הזה קרס ואפילו פעמיים אצל חבר לעבודה.

היבואן המהולל "לא שמע שיש בעיות".

הסיכון ממשי בעיני

וואו!!! אני מניח שזה הון

קשה למצוא היום רכב. 

תודה על התשובה! 

פורסם

זו אכן הוצאה לא קטנה.

אם אתה מחפש רכב בסדר גודל דומה מבחינת מחירים, נסה לחפש ניסאן טידה או נוט, יש להן גיר אוטומטי פלנטרי בעל 4 הילוכים. זה לא גיר בעייתי.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגיר של ג'טקו כמו שרשמו בעייתי. גם אם מחזיק מעמד הוא צריך שגרת טיפולים קפדנית מאוד והחלפות שמן גיר.

לעובדת שלי אישה מבוגרת היה את הרכב לפני כמה שנים המנוע שלה היה צורך שמן בכמויות גדולות רכב עם פחות מ100K ומטופל. לא יודע אם זאת מחלה גורפת שלהם אבל היה די מטריד העניין. לשמחתה נכנס ברכב בזמן שחנה ברחוב אוטובוס והיא קיבלה את שוויו המלא מהביטוח וקנתה משהו אחר.

• אהבתי 1

פורסם

שיפוץ לגיר הזה או הרכבת גיר מפירוק נעה בין 7000 ל15000 שקל. 

אני עבדתי במשך 6 שנים סמוך למכון גירים, הג'וק והמיקרה היו נכנסות ויוצאות משם כמו סרט נע.

פורסם
לפני 13 דקות, EliC25 כתב:

שיפוץ לגיר הזה או הרכבת גיר מפירוק נעה בין 7000 ל15000 שקל. 

אני עבדתי במשך 6 שנים סמוך למכון גירים, הג'וק והמיקרה היו נכנסות ויוצאות משם כמו סרט נע.

אמאלה! אם יש הודעה שהורידה אותי סופית מהרכב הזה - זו זאת! 

תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

לשימוש קוראים עתידיים, הפרוצדורה היא כזו:

ערכה לשיפוץ גיר עולה 7000 שקל חדשה.

בגלל זה שיפוץ יעלה מעל לעשיריה, אבל גיר מפירוק יעלה בדומה לחלקים עצמם. 

עוד אופציה שנעשית היא לקיחת החלקים הפנימיים של גיר חדש יותר (בדרך כלל של הקשקאי לזכרוני) והחלפה שלהם בגיר הקיים.

• אהבתי 1
פורסם

סורי שמתעלק לשרשור - האם סנטרה 1.8 בשנתונים 17-20 וגם ה-2.0 של 20 ואילך גם סובלות מהבעיה הזאת בגיר? כי גם בהם זה גירים רציפים.

פורסם
לפני 5 שעות, timor1234 כתב:

סורי שמתעלק לשרשור - האם סנטרה 1.8 בשנתונים 17-20 וגם ה-2.0 של 20 ואילך גם סובלות מהבעיה הזאת בגיר? כי גם בהם זה גירים רציפים.

1.8 אומרים שכן אבל שאולי שיפרו אותו מ2018.

2.0 לא שמעתי על שום בעיה ולפי דעות ובדיקות נראה שזה תוקן, כמובן שעברו רק 3 שנים ככה שזה לא הרבה כדי להעיד אבל אם כבר סנטרה הייתי הולך רק על הדור החדש

פורסם

1.8 לא תוקן ולא יתוקן ככה זה הגיר jf015e של ג'אטקו, הוא מיוצר כבר יותר מ10 שנים עם אותה בעיה כי זה חלק מהתכנון של הגיר.

ה2.0 יותר טוב כי מדובר בגיר אחר שהוא jf011e הוא יותר מאסיבי ופחות בעייתי לכן ב2.0 הבעיה פחות נפוצה (אם כן עדיין חייב להחליף שמן גיר)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...