Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנקה היטב אבל לא רק חיצונית אלא עם ניתוק נעלי הכבל מהקטבים של המצבר. אחרי זה תהדק חזרה ותמרח על הקטבים גריז טפלון. זה ימנע גישת חמצן ולא תיווצר קורוזיה.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

תנקה עם מים חמים וסודה לשתיה אחרי זה שים כובעים תנקה קטבים / טרמינלים ושים ווזלין בהצלחה 

https://www.google.com/search?q=car+battery+anti+corrision&tbm=isch&ved=2ahUKEwiq-5zl4_n_AhX_wwIHHdcpA5oQ2-cCegQIABAD&oq=car+battery+anti+corrision&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzIICAAQCBAeEA0yBQgAEKIEOgIIKToECAAQAzoHCAAQigUQQzoICAAQgAQQsQM6BQgAEIAEOgQIABAeOgcIABATEIAEOggIABAIEB4QEzoJCAAQDRATEIAEOgoIABAIEB4QDRATOgYIABAIEB5Q0hdYg2hg8mloAHAAeACAAcUBiAGjH5IBBDAuMjSYAQCgAQGwAQLAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=4YqmZOqGHv-Hi-gP19OM0Ak&bih=784&biw=393&client=ms-android-xiaomi-rvo3&prmd=isvn#imgrc=LgqXmt62Hql4jM לזה אני קראתי כובעים תכלס זה סתם שם שהדבקתי לזה כי שמים את זה כמו כובע

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם
לפני 15 שעות, מתענייין כתב:

היה לי במצבר [בן שנה כולה] הרבה קורוזיה - ואחרי כל ניקוי [מים חמים וסקוטש]  חוזר חזרה [כל חודש בערך]

איך פותרים את הבעיה?

האם מדובר על מצבר תוצרת שנפ/וולתא או מצבר סיני ?

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני סבלתי מזה הרבה. עד שמצאתי פתרון קסם. תנקה הכל כמו שצריך, ואז קח מעט שמן מנוע עם האצבע ותשמן את הכל. אם שמת יותר מדי, תנגב עם סמרטוט, וזהו. 

פורסם
בתאריך 6.7.2023 בשעה 00:37, מתענייין כתב:

היה לי במצבר [בן שנה כולה] הרבה קורוזיה - ואחרי כל ניקוי [מים חמים וסקוטש]  חוזר חזרה [כל חודש בערך]

איך פותרים את הבעיה?

תעלה תמונה של המצבר עם "הקורוזיה".

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...