Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יש לי 2 שאלות כלליות לגבי KIA CEED:

1. מה סוג שמן מנוע שכדאי לקנות לרכב? ומאיפה אפשר לקנות בארץ?

2. מה נפח האוויר המומלץ למלא בגלגלים? אני ממלא באופן קבוע 36 psi בכל הגלגלים. אני שואל משום שתמיד נורת האזהרה של לחץ אוויר מהבהבת לי. שבוע שעבר לקחתי את הרכב לטיפול ולאחר מכן הנורה לא הבהבה למספר ימים (ועכשיו חזרה להבהב).

פורסם

2015 לפי שרשור אחר שלו.

שרשור בו ניתן לינק לספר רכב. פותה"ש, האם חיפשת בו מענה?

1. איזה מנוע?

בכל מקרה כנראה 5W-30 או 5W40 יתן מענה, בתקנים הרשומים מטה שגם כך כבר עודכנו וסביר שמכוסים ע"י כל שמן עכשווי (אבל צריך לוודא).

שאלת הקניה תלויה מהיכן אתה בארץ אם מעונין לרכוש פיזית בחנות. אונליין יש חנויות כמו אוטוסטור, JustMotor ואחרים.

image.thumb.png.7488f276228ea3ccfbc92edb9f0337dc.png

2. אמורה להיות מדבקה עם ערכי לחץ אוויר בדופן הקורה של דלת הנהג.

לא יודע איך בקיה, אבל יתכן וגם הלחץ בגלגל החלופי ישפיע על הידלקות המנורה. כמו כן, יתכן וצריך לאפס/להגדיר את הלחץ הרצוי.

את ניפוח הצמיגים יש לעשות אחרי נסיעה קצרה, כדי למנוע התחממות שלהם שמעלה את הלחץ (אם אחרי נסיעה ארוכה/חניה בשמש, יש להוסיף עוד כ-10%).

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...