Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת רכב בצרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל היועצים.

אשתי ואני מתכננים טיול בצרפת. הטיול בן כשבועיים, על כן המטען המתוכנן יחסית רב - 2 מזוודות בינוניות, 2 טרולי ושני תיקי גב. תכנון הטיול הוא נודד, כלומר מעבר ממלון למלון כל 1-3 לילות, כך שהמטען יהיה ברכב הרבה שעות, כולל בחניונים של אתרי תיירות.

אחרי שבנסיעה קודמת פרצו לנו לרכב ורוקנו אותו מתכולתו (למזלנו באותו יום לא היו המזוודות), הפעם יש דרישה לכך שכל המטען יהיה בתא המטען ומתחת למדף, כך של ייראה לעין כל. וכאן הקאץ׳: באתרי חברות ההשכרה לא מצאתי את קבוצת הרכב המתאימה - סטייל ים בסגנון אוקטביה. אז הדגמים המייצגים שנראו רלוונטיים הם ג׳פונים, כאשר מה שנראה רלוונטי הם פורד קוגה, פיג׳ו 3008 או - יותר יקר - יונדאי טוסון. וכאן נדרשת חוכמת ההמונים: האם תא המטען של הקוגה או ה-3008 יספיקו למטען (מתחת למדף), או שמא עלי לשלם תמורת הטוסון הגדול והיותר יקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"טוב מראה עיניים מאלף מילים כתובות".

תקדיש שעה לקפוץ לסוכנויות הרכב/השכרה, ותעיף מבט, זה יתן לך את האינדיקציה הטובה ביותר, גם בתחום נוחות הישיבה. שבועיים זו תקופת שכירות מכובדת.

גם אם הקוגה לא זמינה, הפיג'ו והיונדאי מאוד נפוצות.

פורסם

זו העצה שגם אני נוהג לתת. הבעיה היא שההזמנה קצת דחופה, ומה לעשות, בימים הקרובים אני עובד שעות ארוכות.

הנטיה שלי היא לשלם את הפרמיה על היונדאי, אשתי לא רוצה, ומאיימת לא להשתתף בנהיגה (אחרי שבנסיעה קודמת היה לנו גרנד צ׳רוקי, והיא לא הגיעה לדוושות).

• מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 41 דקות, sperial כתב:

הנטיה שלי היא לשלם את הפרמיה על היונדאי, אשתי לא רוצה

זה מה שאני הייתי עושה, כדי ללכת על בטוח, גם ב"מחיר" של לנהוג בעצמי בכל משך הטיול.

פורסם
לפני 48 דקות, orsh99 כתב:

חשבת על טסלה מודל 3/Y?

לא יודע האם היא מתאימה לי. ובכל מקרה, לפחות ה-Y יקרה (קטגוריית יוקרה), ואני לא מכיר את תשתיות הטעינה באיזור, לא זה המקום לעשות ניסויים.

פורסם

היתה לי 3008. לדעתי כל זה לא יכנס מתחת לכיסוי תא המטען

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כמה עיצות:

• אוקטביה סטיישן לא תספיק? אפשר למצוא מידות של תא מטען (גיגלתי לדוגמא Octavia boot dimensions).
  • מצאתי גם את זה ספציפית - https://how-many-bags-fit.com/car-make/peugeot/peugeot-3008-1-5-boot-space-dimensions-luggage-capacity/
  • ומט ווטסון מדגים -
  • לרוב באתר ההשכרה רשום כמה מזוודות אמורות להכנס ברכב/קטגוריה, חפש משהו שמצויין לגביו 4 bags
  • בטח פחות מועיל - לנסות לארוז פחות..? לא יודע מה אופי הטיול, אבל אם הייתם מצליחים נניח להסתדר עם טרולי ותיק גב לכל אחד גם הייתם חוסכים על הטיסה, צ'ק-אין מהיר, וגם מורידים את האילוץ לגבי האוטו
פורסם

עם כיסוי או בלי כיסוי, עדיין אם הגנב חפץ בכך הוא יגנוב את תכולת הרכב. 

בפיג'ו יש כיסאות מתקפלים , אז גם אם שמת כיסוי, הגנב פותח את אחת מהדלתות, משכיב את הכיסאות ולוקח את המזוודות. 

שמח לתת לך נחת כמו תמיד 🙂

פורסם

קח 2 תיקים שחורים (המלבן הגדול עם רצועה לכתף) שים שם חלק מהבגדים-דברים שפחות חשובים אם יגנבו ושים ברגליים של הספסל האחורי ואז תוכל לקחת רכב קטן גם 

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם

לגבי האוקטביה סטיישן - מת על הרכב הזה, שכרתי אותו בבלגיה ובאיסלנד והיה נהדר. אבל כל הקבוצה של הסטיישנים המרווחים נעדרת מאתרי חברות ההשכרה (אולי יש איזה במוו, אבל המחיר לא מוצדק).

תודה למי שהאיר על ה-3008. אימתת את החשש שלי.

לגבי אריזה - בנסיעות עד שבוע מסתפק בטרולי. הפעם מדובר בשבועיים ובמלונות שאין בהם אפילו קומקום חשמלי, והכוונה לקחת מזוודות לא גדולות. בטיול ארוך לפני כמה חודשים לקחנו מזוודה גדולה אחת ושני טרולי, הפעם הטיול בנוי אחרת ולכן רוצים חלוקת משקל. דרך אגב, בדרך חזור יש לי הקצבה של 2 מזוודות לאדם, אבל אין שום כוונה לנצל אותה. צרפת זה לא סין.

לגבי מספר המזוודות הנכנסות לרכב - צריך להיות יצירתי מאוד כדי להכניס מה שמוצהר. המציאות פחות נוחה, ולא בא לי להתחיל juggling עם המזוודות כל בוקר. רוצה לזרוק אותן בקלות ולהתניע. לא לשכוח שבזמן הטיול נוספים כל מיני חפצים כמו סל עם אוכל ושישיית מים.

@דובצעמה שהדליק את הפורץ בנסיעה לפני 4 שנים - גם בצרפת - היה מעיל שקניתי בדקאתלון בכמה לירות, אבל היה מונח על הספסל האחורי. לא היו חפצים גלויים אחרים, אבל זה הספיק לו כדי לשבור חלון, למלא את כל הרכב בשברי זכוכית (בדרךמלתחנת המשטרה אשתי נאלצה להתכווץ בפינה של הספסל האחורי כדי לא להפצע), ולרוקן גם את הבגאג'. לא רוצה שום דבר גלוי בחניה באתרי תיירות צפופים. מכיר את האזהרה של שגרירות ארה"ב על קיסריה? זה הפרינציפ.

ושוב, תודה לכולם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 37 דקות, sperial כתב:

(בדרךמלתחנת המשטרה אשתי נאלצה להתכווץ בפינה של הספסל האחורי כדי לא להפצע),

מילא לא רוצא לנהוג, אבל למה בספסל האחורי?

פורסם

כאמור, פריצה לרכב. המושבים מימין (קדמי ואחורי) היו מכוסים שברי זכוכית. רק משמאל מאחור היה איזור קטן בטוח מפציעה.

פורסם

ביליתי תקופה עם 3008 ורק בשבוע שעבר נהגתי בקוגה. לדעתי המטען שלך יכנס בשניהם, אבל כפי שנכתב פה - אפשר למצוא בקלות תמונות ומימדים בגוגל ע"מ לוודא.

• תוכן חדש...