Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה ככלל מערכות יונדאי לא שייך להוריד אנשי קשר למערכת שיהיו שם תמיד אבל בחיבור בלוטוס או אנדרואיד אוטו אתה אמור לראות את אנש"ק שלך

פורסם
לפני 3 שעות, מתענין כתב:

אם זה ככלל מערכות יונדאי לא שייך להוריד אנשי קשר למערכת שיהיו שם תמיד אבל בחיבור בלוטוס או אנדרואיד אוטו אתה אמור לראות את אנש"ק שלך

הנייד מחובר בבלוטוס אך כשרוצה לראות אנשי קשר במערכת מולטימדיה של הרכב הוא דורש ממני לאשר הורדה מהנייד . איפה אני מאשר בנייד את ההורדה ?

פורסם (נערך)

כנס לבלוטוס בטלפון ליד כל התקן יש סימון של הגדרות או משהו כזה שמה מגדירים מה לשתף אם התקן הבלוטוס

עריכה אחרונה על ידי מתענין
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 18.5.2023 בשעה 17:09, amirnat כתב:

באמצעות חיבור לאנדרואיד אוטו?

בטלפון הנייד:

הגדרות (סימן של גלגל שיניים) 

חיבורים

Bluetooth

בשורה שכתוב בה "Hyundai Motors" ללחוץ על סמל גלגל שיניים בצד שמאל, 

ואז יש לך 3 שורות:
שיחות, שמע, גישה לאנשי קשר.

שם אתה יכול לאשר את "גישה לאנשי קשר".

אגב, אצלי ביונדאי i-20 אני רוב הזמן בבלוטות' גם לספוטיפיי וגם לשיחות ובלי וייז, ורק בנסיעות בינעירוניות ארוכות או אם יש צורך מיוחד אני מתחבר בכבל לאנדרואיד אוטו כדי להפעיל וייז. ואז, אחרי ניתוק הכבל וחזרה למצב הרגיל של בלוטות', לפעמים נעלמת לו ההרשאה לאנשי קשר (אין לי מושג למה, אבל לצערי ככה זה) ואני מחזיר אותה כפי שתיארתי לעיל.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...