Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לקנות מאזדה 2 משומשת.

האם מישהו פה יודע אם רכב כזה מסוחר או ממגרש טרייד אין, עלול להיות רכב בעייתי או יקר יותר באופן משמעותי?

כלומר האם עדיף להתאמץ ולקנות רכב מאדם פרטי?

ואם לא, אז מה עדיף סוחר או מגרש טרייד אין?

תודה רבה,

עמית

פורסם

קנייה מפרטי עדיפה, אבל היא דורשת יותר מאמץ, לפעמים הרבה יותר.

בקנייה מסוחר יש סיכון שמדובר ברכב בעייתי ואם לא, המחיר יהיה גבוה מאשר מפרטי כי מישהו צריך להרוויח מהעסקה.

רלוונטי לכל רכב, גם מאזדה 2.

פורסם

עזרתי לידידה לקנות מאזדה 2. והשוק שלהם לרכבים בני 3-4 הוא הזוי ברמה לא הגיונית. אני מדבר על רמת מחיר של 90 אלף לרכבים בני 3

אם זה הכיוון שלך, הייתי עושה ממש קצת מאמץ וקונה חדש ב-0 קילומטר, בסביב ה-102 אלף. 

פורסם

לרוב רכב מסוכנות יהיה בעל ק״מ גדול מהממוצע, וממגרש פרטי בהחלט יכול להיות בעייתי, אך לא תמיד כך.

אני מעדיף לרכוש מאדם פרטי או אם כבר מסוכנות טרייד אין של יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יתרון הקנייה מאדם פרטי הוא שהמחיר בד"כ נמוך יותר כי לא צריך לממן עלות של המקום והעובדים.

יתרונות קנייה ממגרש:

מבחר רכבים ולא רכב בודד;

במגרש נורמלי, לרוב אתה לא צריך לדאוג ולבדוק לעומק את זהות הבעלים שלא יעקוץ אותך (מי באמת בעל הרכב, למי אתה משלם וכו');

הוא נמצא שם כל היום, יותר נוח לך לבחור את מועד ביצוע העסקה בפועל ולא צריך לתאם עם אדם אחד שעיסוקיו שונים משלך .

אם תבחר לקנות בטרייד, תדאג לעשות את זה מחברה גדולה ומוכרת. לא מסתם סוחר אלמוני. ככה תקטין סיכוי לכל מיני טריקים מלוכלכים, והחברות האלה גם לא מחזיקות רכבים שחוטים.

בכל מקרה, קח את הרכב לבדיקה, אל תסמוך על אף אחד שמוכר לך רכב.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לפני 9 שעות, מתלבט 100 כתב:

שלום חברים,

אני מעוניין לקנות מאזדה 2 משומשת.

האם מישהו פה יודע אם רכב כזה מסוחר או ממגרש טרייד אין, עלול להיות רכב בעייתי או יקר יותר באופן משמעותי?

כלומר האם עדיף להתאמץ ולקנות רכב מאדם פרטי?

ואם לא, אז מה עדיף סוחר או מגרש טרייד אין?

תודה רבה,

עמית

תודה רבה

לפני 8 שעות, itzik123 כתב:

קנייה מפרטי עדיפה, אבל היא דורשת יותר מאמץ, לפעמים הרבה יותר.

בקנייה מסוחר יש סיכון שמדובר ברכב בעייתי ואם לא, המחיר יהיה גבוה מאשר מפרטי כי מישהו צריך להרוויח מהעסקה.

רלוונטי לכל רכב, גם מאזדה 2.

תודה רבה

לפני 7 שעות, Yellow Engine כתב:

יתרון הקנייה מאדם פרטי הוא שהמחיר בד"כ נמוך יותר כי לא צריך לממן עלות של המקום והעובדים.

יתרונות קנייה ממגרש:

מבחר רכבים ולא רכב בודד;

במגרש נורמלי, לרוב אתה לא צריך לדאוג ולבדוק לעומק את זהות הבעלים שלא יעקוץ אותך (מי באמת בעל הרכב, למי אתה משלם וכו');

הוא נמצא שם כל היום, יותר נוח לך לבחור את מועד ביצוע העסקה בפועל ולא צריך לתאם עם אדם אחד שעיסוקיו שונים משלך .

אם תבחר לקנות בטרייד, תדאג לעשות את זה מחברה גדולה ומוכרת. לא מסתם סוחר אלמוני. ככה תקטין סיכוי לכל מיני טריקים מלוכלכים, והחברות האלה גם לא מחזיקות רכבים שחוטים.

תודה רבה

לפני 7 שעות, Yellow Engine כתב:

יתרונות קנייה ממגרש:

מבחר רכבים ולא רכב בודד;

תודה רבה

לפני 7 שעות, yulianx כתב:

לרוב רכב מסוכנות יהיה בעל ק״מ גדול מהממוצע, וממגרש פרטי בהחלט יכול להיות בעייתי, אך לא תמיד כך.

אני מעדיף לרכוש מאדם פרטי או אם כבר מסוכנות טרייד אין של יבואן.

תודה רבה

פורסם

יכול לומר לך מניסיון של כמה שבועות אחרונים, עברתי ביותר מ-10 מגרשים וסוכנויות.

אין לך שום סיבה לחפש שם.

קח את הזמן ותמצא לך משהו מתאים ביד 2

במגרשים פרטיים הכל נראה נוצץ והנתונים לא רעים, משיטוט קצר שלי ברכבים ספציפיים שעניינו אותי לאט לאט מתגלות בעיות משמעותיות ומוסתרות.

בחברות טרייד אין וליסינג גדולות מציעים רכבים שחוטים באריזה יפה, ונציגי מכירות שחושבים שאתה אהבל ינסו לדחוף לך רכב בן 4 עם 200k ק״מ עם עבר של השכרה וגם יסבירו לך למה זה הדבר הנכון לקנות

הכי ביזיונית שנתקלתי בה היא חברה שמפרסמת אגרסיבית מאוד לאחרונה, עם שם של משחק ילדים

שם ניסו לשכנע אותי לקנות רכבים קרועים וגמורים בגימור נוצץ ויפה, במחירים גבוהים משמעותית ממחירון וגם ממחיר השוק, בתואנה שאצלם אני מקבל שנתיים אחריות ואפשרות לטרייד אין בכל זמן. (לדוגמא - ניסו לשכנע אותי לקחת יונדאי i25 שנת 2018 עם 185,000 ק״מ, יד ראשונה השכרה ויד שניה בעלות חברה, ב-59,000 ש״ח)

פורסם

מלבד טרייד אין, אין עוד סיבה לרכב כמו מאזדה_2 להגיע למגרשים.

לכן אם הייתי רואה אחת, הייתי נזהר.

• תוכן חדש...