Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע האוטו היה במוסך לטיפול שנתי. בדקתי עכשיו שמן וצירפתי פה את תמונה של המדיד. כפי שניתן לראות, יש עודף שמן. השאלה היא עד כמה זה בעייתי ובמידה וכן האם יש דרך פשוטה להיפטר מהעודף.

תודה!

20230506_213306.jpg

פורסם
לפני 12 שעות, Shab00 כתב:

זה בקטנה ולא ישפיע על כלום.

לא יודע אם הצילום ברור אבל מדובר בקרוב לסנטימטר מעל הנקודה העליונה, זה עדיין סבבה?

במידה וכן, שואל מסקרנות, מה זה לא סבבה?

פורסם
לפני 11 דקות, chezik כתב:

זה לא תקין ולא בסדר אבל גם לא גורם נזק.

רק לוודא - בדקת בעמידה על משטח ישר ובמנוע קר?

כן וכן.

(אחרי כ-30 שעות שהרכב לא הונע בהם)

פורסם

על סמך התמונה לא ניתן להעריך בצורה מדוייקת את כמות השמן העודפת הקיימת במנוע.

במידה ומדובר על עודף של ליטר שמן הייתי מרוקן מייד.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא פעם ראשונה שנפתח שרשור בנושא הזה. מאוד מעניין אם זה משום חוסר תשומת לב/אכפתיות או למה לא נמכור עוד שמן במחיר מופקע ?!

פורסם

יש מנועים שצריכים פחות מ-4 ליטר להחלפה, אבל מכונאים דוחפים מיכל שלם של 4 ליטר "שיהיה קצת ספייר", אבל למעשה מתעצלים למלא חלקית, להמתין, לבדוק ולהשלים.

• אהבתי 2
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

עודף שמן יכול לגרום לנזילות.

הייתי מבקש מהמוסך לרוקן עד ל-max או מבצע בעצמי ע"י צינורית ארוכה ומזרק דרך פתח המדידה

עריכה אחרונה על ידי Michael01
פורסם
בתאריך 8.5.2023 בשעה 23:36, Michael01 כתב:

עודף שמן יכול לגרום לנזילות.

הייתי מבקש מהמוסך לרוקן עד ל-max או מבצע בעצמי ע"י צינורית ארוכה ומזרק דרך פתח המדידה

1. ליטר שמן נוסף לא יגרום לשום נזילות. מאיפה בדיוק השמן ינזל ?
אם תמלא שמן עד לחלק העליון של צינורית ההולכה של מדיד השמן אז עלול לנזול שמן מנוע. אבל מדובר במקרה חריג של הוספת

כמה ליטרים של שמן מנוע וזה לא המקרה.

2. מנסיוני ריקון השמן בעזרת מזרק לא תמיד עובד ואם כן התהליך מאוד ארוך גם עם מזרק בנפח גדול של 200CC. הדרך היותר קלה היא 

בעזרת משאבה של סבון נוזלי עם צינור PVC מחובר למשאבה.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אפשר גם עם צינורית וחוק כלים שלובים 

מי שאוהב את הטעם של השמן יסתדר גם בלי משאבה😝

עריכה אחרונה על ידי tan tan
  • תוכן חדש...