Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין כיצד המאגר הממשלתי מקטלג דגמים מסוימים של רכבים. לדוגמה, הרכב שלי הוא גולף ברמת גימור COMFORTLINE, שנת ייצור 2016.

חיפוש ב"מאגר מספרי רישוי של כלי רכב" (כאן) מביא שני נתונים שעל פיהם אני מסתמך:

demem_cd: 0207

degem_nm: AU-5G13NZ

אז הלכתי ל"מאגר כמויות כלי רכב לפי תוצר, דגם ושנת יצור" (כאן) וניסיתי לחפש לפי שני הנתונים האלו, כאשר שניהם הניבו מספר תוצאות בטבלה.

שילוב של שני הנתונים, בשילוב שנת הייצור, הביאה לי מספר מסוים של "מספר כלי רכב פעילים".

האם אני מסתכל על הנתונים באופן נכון, או שמא יש נתון אחר שיכול לתת לי מידע על כמות הרכבים מאותו הדגם באותה רמת הגימור?

כמו כן, האם יש דרך לשכלל לפי דגם ורמת גימור כמה סך הכל יש כרגע על הכביש?

2016 BMW M235i.

פורסם

אני חוסך לעצמי את ההתעסקות עם המאגר, מאחר ואני לא יודע אלו שדות משוקללים בסיכומים.

אני מסתמך על אפליקציה בשם "פרטי רכב" שמציגה את מה שאתה מחפש.

1749908208_Screenshot_20230423_053541_OneUIHome.jpg.ecccea5f67f53938001305b8ed33eeb6.jpg

1092283144_Screenshot_20230423_053518_.thumb.jpg.93307e27a73cde4259327b51bf7b9817.jpg

פורסם

תודה @pasat04, אך יש לי אייפון ולא נראה שיש את האפליקציה הזו.

בכל אופן, הם מביאים את הנתונים מה-API של המאגר הממשלתי, אז אני מנסה להבין מה הם עושים כאן.

2016 BMW M235i.

פורסם

יכול גם לבדוק באפליקציית check car, אם יש לך מספר רכב לדוגמא של רמת גימור מסויימת שאתה מחפש, אתה יכול להריץ שם ולקבל נתונים על כמויות בין היתר.

פורסם

כפי שמארתי, המלצות על אפליקציות לא עוזרות לי כי הן פשוט משתמשות ב-API של מה שפרסמתי למעלה.

אני מנסה להבין את הלוגיקה, לא  התוצאה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...