Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גמפי 2006 ספסל קידמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח חברים  

אחד הדברים שמבאסים ברכב הוא שחוץ מכסא הנהג הכיסאות לא זזים לא קדימה אחורה ולא מישענת. 

אני מוציא את הכיסאות מאחורה אז אני חושב אך לעשות שהמישענת בספסל ליד הנהג תוכל לרדת עד מצב שכיבה (הקדימה אחורה לא משמעותי)

למשל לקחת מפרוק ממיסחרית אחרת ספסל של 2 שיש לו ציר להוריד את המישענת. ואצל פחח לחתוך את המישענת אצלי ולרתך את הציר 

תנו עצות בבקשה כי אני מדבר נטו מתאוריה אין לי מושג אך הציר הזה עובד וכולי. תודה רבה

• מעניין 1
פורסם

מציע לבדוק אם קיים לג'מפי דגם עם מושב נוסע קדמי בודד, ואם כן, לחפש כזה בפירוקיות.

אולי אפשר להרכיב מושב קדמי מדגמים מסחריים אחרים של PSA/פיאט (כמו דוקאטו/בוקסר/ג'מפר), אם יש להם גירסה עם מושב קדמי בודד.

אני יודע שיש אפשרות כזאת למרצדס ויטו, אז הגיוני שיהיה למסחריות אירופאיות אחרות, אמור להיות לרכבים האלה מבנה קונפיגורבילי, אפשרות לפרק/להחליף מושבים בלי צורך לרתך דברים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

מציע לבדוק אם קיים לג'מפי דגם עם מושב נוסע קדמי בודד, ואם כן, לחפש כזה בפירוקיות.

אולי אפשר להרכיב מושב קדמי מדגמים מסחריים אחרים של PSA/פיאט (כמו דוקאטו/בוקסר/ג'מפר), אם יש להם גירסה עם מושב קדמי בודד.

אני יודע שיש אפשרות כזאת למרצדס ויטו, אז הגיוני שיהיה למסחריות אירופאיות אחרות, אמור להיות לרכבים האלה מבנה קונפיגורבילי, אפשרות לפרק/להחליף מושבים בלי צורך לרתך דברים.

תודה אחי אבל הספסל הנוכחי הוא של 2 מקומות והוא מצויין לי חוץ מהמשענת. אני מחפש פיתרון רק למישענת

פורסם

חשבתי שזה חלום ואז ביררתי שניתן לבצע את ההשתלה הזאת אצל 

חי ב"עמירה מרפדיית רכב" שברח' הלהב 2 א.ת חולון, טל' 03-5594703

בהצלחה ובברכת פורים שמח  -  רפי לין

• תוכן חדש...