Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למישהו יצא להתעסק בקניית רכב ביבוא אישי בכלל ומהודו בפרט?

אבא שלי עובד הרבה בהודו, אני מעונין שהוא יקנה שם ולשלם רק על השילוח והרישוי בארץ.

תודה ובברכה, טל.

פורסם
בתאריך 18.2.2023 בשעה 23:24, עדס כתב:

הי,

אני התכוונתי לשאול לגבי ביקורות על הרכב.

עיקר השאלה הינה לגבי התהליך.

מחילה זה היה בשעת לילה מאוחרת, התכוונתי שאיני שואל לגבי איכות הרכב, נהגתי ברכה הזה והוא בסדר לטעמי.

לגבי ההגה בצד שמאל, הסיטי שמוכרים בארץ מגיע בהודו דרך יבוא מקביל אז צד ההגה הינו בעיה שאפשר לפתור אותה אם רק שמים לב(תודה רבה על ההארה).

פורסם

יצא לך יותר זול לקנות את הרכב בארץ מהיבואן, ככל הנראה.
הפרוצדורה זהה לכל יבוא אישי, אם אתה מתעקש - רכב בן פחות משנתיים, תוציא קודם רשיון ייבוא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יצא לך זול יותר לקנות מהיבואן, עלויות המיסים בארץ חלות לא רק על מחיר הרכב אלא על מחיר כל תהליך הייבוא, ז"א גם על ההובלה, הפריקה הטעינה והעמלות. 
בסוף בחישוב הכלכלי אין טעם לייבא רכב שעולה פחות מ200 אלף שקל, בייבוא אישי.

פורסם

יבואנים מקבילים או מי שמייבא ייבוא אישי קונים בד״כ מדילר בחו״ל (או מאדם פרטי שם).
אני בספק אם היצרן בהודו ימכור רכב בתקינה אירופית/ישראלית (שנדרשת לא רק בגלל מיקום ההגה, אלא גם מסיבות אחרות) ישירות לאדם פרטי -- זה בד״כ נוגד את הסכמי הבלעדיות שיש ליצרן עם היבואנים השונים.
קשה לי גם להאמין שדילר בהודו יכול להשיג את הגירסה הזו, מאותה סיבה, אבל גם אם כן, זה משהו חריג, ומן הסתם הוא ירצה דמי תיווך.
אם זו הפעם הראשונה שמישהו מייבא ייבוא אישי מהודו (לא הייתי מופתע, לגבי מכוניות -- אני יודע שזה נעשה לגבי אופנועים), אז צפה לזמן נוסף עד שהבירוקרטיה תחליט איך להריץ אותך.

פורסם

בהודו נוהגים עם הגה הפוך.

וגם המפרט בטיחות של הרכבים בהודו לא תואם לארץ.

מה שמיוצר בהודו עם הגה בצד ה"נכון" נמכר לסוכנויות ודילרים ולא לאנשים פרטיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...