Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה אני צריך לרכשו רכב 7 מק' במחיר נמוך אך עם זאת חשוב לי המראה החדיש (לפחות קצת) המליצו לי על הסיטרואן פיקאסו 1.6 טרובו בנזין, וכמעט רכשתי כזו שנת 2015 ואז התחילו להגיע כל מיני חברים ואנשים שאומרים לי תזהר אל תגע וכו'  חלק אמרו שמשנת 2016 הם מצויינות אבל לא קודם לכן. יצאתי מבולבל מאד אני אשמח לחוות דעת חברי הפורום על הרכב בכלל וכן על השנתון המועדף, אם יש כזה?

פורסם (נערך)

מצטרף לשאלה.

האם חוץ מהסטיגמה הכללית של הצרפתיות, יש בעיה ידועה כלשהיא בדגם?

חפרתי קצת ביד 2 על רכבי 7 מקומות, וממש הופתעתי מהמחירים שלהם. בחיפוש של רכב 7 מקומות משנת 2017 ומעלה, זה הדגם היחיד שנמצא בכמות גדולה החל מ-42 אל"ש עם ק"מ סביר. נשמע זול מידי באופן חשוד.

ראיתי גם כמה מ-2018/2019 במחירים האלו עם כ-150/200 K ק"מ

עריכה - עכשיו בדקתי וראיתי שבדגם הזה יש מנוע פיורטק, אני מניח שזה הסיפור

עריכה אחרונה על ידי chezik
פורסם (נערך)

יש פה שרשור יעודי למחלות הידועות לדגם המנוע הזה: 1.6 טורבו בנזין 165 כ"ס. חיפשתם ?

בגדול רכב מאד מהנה למשפחה אבל לא חף מבעיות.

לגבי המנוע הקטן 1.2 : לא הייתי קונה אותו בכלל בעיות עם רצועת התזמון. גם על זה יש פה שרשור מפורט. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היי לא מצאתי את השרשור המדובר , מצאתי רק את השרשרו של איציק שהיה מבסוט עד הגג ממנה. באיזה רמה שלא לא חף מבעיות אנ יאדם שמעוניין לקנות אוטו וליסוע (ונוסע הרבה יחסית) נכנס כל  10,000  מטפל במה שצריך ויוצא, (כמובן שיש בכל רכב חריגות) השאלה האם זה ברמה שאתה צריך לתחזק ולהתעסק ברכב כל הזמן ? (אני היום עם יונדאי I35 2012 תודה לאל לא רואה מוסך) 

פורסם

1.6 טורבו בנזין 165 כ"ס בגדול רכב מאד מפנק (בודאי ביחס למחיר), וילדים יכולים להסתדר בו מאחור אפילו בגיל 14 עם קצת תלונות.

הבעיות הגדולות שלו נובעות מהשמש הישראלית - צינור טורבו וגומיות שסתומים שמתייבשים, וגם בית מצערת שמתחיל לזייף בלי אזהרה מוקדמת. סיפור של כמה אלפי שקלים טובים שבשרשורים שהיו כאן היו גם המלצות איך לקנות את החלפים שלהם באונליין בזול. חפש גם את הקבוצה הייעודית בפייסבוק.

• תוכן חדש...