Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לעזרתכם במשהו שעדין לא התרגלתי אליו מאז רשיון הנהיגה והוא שדוושת הגז והברקס נמצאים בצד ימין של הרגל וכשמאלית ברגלים (ובידים) קצת קשה לי לנהוג ברגל ימין שאין לי בה מספיק קורדינאציה וטאצ' לנגיעה המדויקת בדוושת הגז או הבלימה (בטח בהשוואה לרגל שמאל) אשמח לשמוע את דעת השמאליות ביניכם (או כל מי שיש לה מה להוסיף) האם בכלל יש דרך חוקית להזיז בהתאמה אישית דוושות אלו לצד שמאל (והדבר שאני הכי זוכרת משיעורי הנהיגה זה את המורה תופסת אותי כל פעם מחדש נוהגת ברגל שמאל ומתעצבנת מחדש) או שהוותיקות מביניכם ירגיעו אותי שזה משהו שעובר וככל שנוהגים יותר מתרגלים לזה
פורסם

להעביר את הדוושות לצד שמאל לא רלוונטי שכחי מזה. יש לי חבר נכה בצד ימין של גופו וזה אומר שרגלו היצנית לא במצב נהיגה והוא הוציא רשיון ב17.000 שח ולאחר מכן הוא לקח את האוטו של אביו שרשום על שמו(בשביל הבטוח לאומי) לחברה מיוחדת שמרכיבה דוושות בצד שמאל לנכים וזה עלה לו כמעט 12.000 שח (כמובן שהוא קיבל החזר מביטוח לאומי). ויש לי עוד חבר עם פרוטזה ברגל ימין לא עלינו וברכב הראדון הייצה לו ידית מיוחדת אבל נשבר לו מזה והוא אכן נוסע כיום עם רגל שמאל.

בקיצור לא שווה לעשות כלום.

זה פשוט עניין של הרגל. את תתרגלי וזהו.

את לא השמאלית היחידה עם רשיון לאט לאט.

פורסם

כשמאלי קיצוני (כששברתי את כתף שמאל בקושי הצלחתי להגיע עם המזלג לפה) זה עניין של הרגל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו שימני מצליח ללחוץ ולשחרר ברגש ובהתאם לצורך את דוושת המצמד.

כך שמאלי יתרגל על השימוש בדוושות הגז והברקס.

מוזר לי, אבל בשני הרגלים אני עושה שימוש זהה.

אם כבר הנושא עלה, מעניין איך שמאלים מסתדרים עם מוט ההילוכים בגיר ידני.

פורסם

אני גם שמאלי וזה עניין של הרגל.

יותר מזה, היום יהיה לי מאוד קשה לנהוג עם רגל שמאל...

הבעיה אצלך זה שאת לא מנסה להתרגל לנהוג ברגל ימין אלא מנסה ךנהוג עם הרגל השמאלית מה שסתם מבלבל אותך..

פשוט תנהגי עם רגל ימין בעדינות עד שתתרגלי והכל טוב.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אבא שלי היה שמאלי, חמי שמאלי, אשתי שמאלית, הבן הצעיר שלי שמאלי.

כולם נהגו/נוהגים בלי קושי, הן בידני והן באוטומטי. 

בסופו של דבר מתרגלים מהשילוב הראשון. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, Ron Poh כתב:

אם כבר הנושא עלה, מעניין איך שמאלים מסתדרים עם מוט ההילוכים בגיר ידני

בלי בעיה כי זו מוטוריקה גסה.

מסכי מגע זה מציק.

• אהבתי 3

פורסם (נערך)

אבא שלי שמאלי, ואין לו שום בעיה בנהיגה, כולל גיר ידני, אפילו היה לו רישיון למשאית באוקראינה.

לדעתי, אם לא מדובר בנכות של ממש (ברמה של רגל ימין בקושי מתפקדת או לא מתפקדת כלל), הכל עניין של תרגול, תרגול ושוב תרגול.

לא חסר שמאליים/ות שנוהגים/אות בסדר גמור על רכבים סטנדרטיים בלי שום שינויים.

פות"ש, את לא השמאלית הראשונה ולא האחרונה בעולם הזה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

מסכי מגע זה מציק.

זה לא קשור לדומיננטיות. זו הנדסה בעייתית.

שאלתי את השמאליים במשפחה : לאשה זה מציק. לבן כמעט לא.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהטלפון היה על זרוע ביד ימין לא יכולתי לעשות כלום. בשמאל בלי בעיה.

נסה לתפעל מסך מגע ביד שמאל ותבין.

פורסם

לא הבנת. ההתגדות היא לשליטה ברכב באמצעות מסך במקום כפתורים פיזיים, זה מציק גם לי, כימני, שמשתמש במסכי מגע 30 שנה.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

לא הבנת. ההתגדות היא לשליטה ברכב באמצעות מסך במקום כפתורים פיזיים, זה מציק גם לי, כימני, שמשתמש במסכי מגע 30 שנה.

זה לחוד.

עכשיו תוסיף לזה את היד הלא נכונה.

פורסם

מסכי מגע/כפתורי מגע ברכב זה דבר דפוק בפני עצמו, לא משנה אם אתה ימני או שמאלי.

העיקר שהיצרן חסך כמה דולרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 שעות, Ron Poh כתב:

אם כבר הנושא עלה, מעניין איך שמאלים מסתדרים עם מוט ההילוכים בגיר ידני.

באותה צורה שכל הימנים (שהם רוב האוכלוסיה) שנוהגים ברכבים עם הגה בצד ימין מצליחים לתפעל את ההילוכים עם יד שמאל.  מתרגלים.

לשאלת פות"ש, אמא שלי ואחותי שמאליות ושתיהן נוהגות בלי שום בעיה. שתיהן גם הוציאו רשיון על ידני.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...