Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

הכי יומיומי: עכבר.

זה הכי פחות בעייתי.

כל עוד העכבר עם מבנה סימטרי, פשוט מזיזים אותו לצד שמאל, מקסימום אפשר להחליף בין הכפתורים בהגדרות במערכת הפעלה.

כל מיני עכברים "ארגונומיים" - אם אין לזה גירסה שמאלית, אל תקנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נכון...
אבל, אני כימני, לוחץ על מקש פתיחת הרכב עם הבוהן בנוחות כשאני רואה את המקשים, וישר לוחץ על הכפתור לשליפת המפתח.
שמאלי, שיחזיק את המפתח הפוך, לא רואה את המקשים.

פורסם

אני חושב שזה נושא מספיק חשוב,

תפתחו מפלגה,

תתלו שלטים,

ותעבירו חוקים נגד הדרת השמאלים,

למה עבור כל מיני נכויות ח"ו שכוללים אחוז מאוד קטן באוכלוסיה משקיעים בנגישות כ"כ הרבה כסף,

ועבור אוכלסיה גדולה כמוכם לא משקיעים,

הגיע הזמן שלכם, 

שמאלים 2023 התפקדו למפלגת השמאלים,

ויאלה להשפיע😀

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אני שמאלי, אבל לימדתי את עצמי מגיל קטן להתמש ביד ימין כשאין ברירה.

למשל מספריים, פותחני קופסאות שימורים וכו'.

עם הזמן זה נדד למקומות אחרים כמו העברת הילוכים.

אגב, קראתי אפשהו ששמאליים רבים נהרגים בתאונות עבודה בדיוק בגלל זה.

בתאריך 3.2.2023 בשעה 16:22, Night Driver כתב:

פשוט עובדים עם עכבר פשוט. 

בתקופתי גם לא היו נשקים לשמאליים. כל השירות הסתובבתי עם כויות בצואר.

לי עשו התאמות. ב M16 אפשר לשים נצרה בצד ימין ויש ידית טעינה מיוחדת לשמאליים ואפילו את עצר המחלק אפשר להעביר לשמורת ההדק.

רק את תפס המחסנית לא וזה דופק אותך בכל החלפת מחסנית מהירה.

אבל אל תשכח יתרון אחד. שמאלי לא צריך להטות את הנשק על הצד כדי להביט לפתח הפליטה אחרי כל מקבץ :-D

פורסם

לא זוכר איפה קראתי את זה, אולי בחשופים בצריח, שהיתה (או שעדיין יש) איזושהי קובנציה של לארגן את הבפנוכו של כל הטנקים בחטיבה באותה צורה בדיוק (ברמה של איפה לקשור את הג'ריקן, לא לתפוס במילה אני לא שריונר). הרציונל היה שבמלחמה אם צוות צריך לעבור בין טנקים (כי שלו הופגז נגיד), לא תהיה שום בעיה להתרגל וכולם ירגישו 'סטנדרטיים', תדע איפה הכל נמצא וכו'. אז המקרה שלך הוא בדיוק ההיפך.

פורסם
לפני כשעה, ceyal כתב:

אני שמאלי, אבל לימדתי את עצמי מגיל קטן להתמש ביד ימין כשאין ברירה.

למשל מספריים, פותחני קופסאות שימורים וכו'.

עם הזמן זה נדד למקומות אחרים כמו העברת הילוכים.

אני עובד איתם ביד שמאל אבל פיתחתי שיטות כדי שזה יעבוד כמו שצריך (למשל לדעת למשוך הצידה עם מספריים כדי להצמיד את הלהבים)

לפני כשעה, ceyal כתב:

אגב, קראתי אפשהו ששמאליים רבים נהרגים בתאונות עבודה בדיוק בגלל זה.

זה נכון. המלסור בכלים מתאימים מעמיד אותנו בסיכון מוגבר כי או שאנחנו עובדים עם יד לא מתאימה או עם כלי לא מתאים.

לפני כשעה, ceyal כתב:

לי עשו התאמות. ב M16 אפשר לשים נצרה בצד ימין ויש ידית טעינה מיוחדת לשמאליים ואפילו את עצר המחלק אפשר להעביר לשמורת ההדק.

רק את תפס המחסנית לא וזה דופק אותך בכל החלפת מחסנית מהירה.

בזמני לא היה. את תפעול הייתי עושה כשאני משחרר את יד שמאל מידית האחיזה במקום את יד ימין מהמתפס.

לפני כשעה, ceyal כתב:

אבל אל תשכח יתרון אחד. שמאלי לא צריך להטות את הנשק על הצד כדי להביט לפתח הפליטה אחרי כל מקבץ :-D

אתה מכיר אותי. אתה בטוח שכדאי שאסתכל מקרוב למקום שפולט תרמילים רותחים?

לפני 6 דקות, yoni162 כתב:

לא זוכר איפה קראתי את זה, אולי בחשופים בצריח, שהיתה (או שעדיין יש) איזושהי קובנציה של לארגן את הבפנוכו של כל הטנקים בחטיבה באותה צורה בדיוק (ברמה של איפה לקשור את הג'ריקן, לא לתפוס במילה אני לא שריונר). הרציונל היה שבמלחמה אם צוות צריך לעבור בין טנקים (כי שלו הופגז נגיד), לא תהיה שום בעיה להתרגל וכולם ירגישו 'סטנדרטיים', תדע איפה הכל נמצא וכו'. אז המקרה שלך הוא בדיוק ההיפך.

זה ככה גם בתותחנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, ceyal כתב:

שמאלי לא צריך להטות את הנשק על הצד כדי להביט לפתח הפליטה אחרי כל מקבץ

הזכרת לי שהיה איתי בצבא בחור שמאלי שהיה אומר שאם הוא לוחץ על ההדק ולא שורפת לו העין, יש מעצור בנשק...

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 3.2.2023 בשעה 09:00, Fazer כתב:

@sperial דווקא זה נראה לי הכי פשוט - יש עכברים יעודיים לשמאליים.

עכברים לשמאליים זה די נדיר, אבל יש הרבה עכברים סימטריים שמתאימים לשימוש בשתי הידיים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...