Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך הרבה יותר רגש עם דוושת הקלאץ מאשר עם גז ברקס, ועובדה שכל הימנים שנוהגים ברכב ידני לא סובלים מהשימוש ברגל שמאל.

אז שימוש ברגל ימין לגז ברקס עבור שמאליים אמור להיות בעיה קטנה.

פורסם

אני בדעה של רובם פה שאין שום בעיה לנהוג עם רגל ימין או עם מוט הילוכים

אני בעצמי שמאלי והפוך בדיוק אין לי טאצ' בגז וברקס ברגל שמאל ואין לי טאצ' בקלאצ' עם רגל ימין הכל ענין של המחשבות!!!!!

לכן בדרך כלל כשעולים על ההגה ויודעים שצריך לנהוג עם רגל ימין על גז ברקס רגל שמאל קלאץ ויד ימין הילוכים זה פשוט (חשוב מאוד זה הענין המחשבתי שזה יהיה פשוט) ואז זה ממש קל (לכן אגב אין לנו קורדינאציה ברגלים השניות כי הרגלנו את המחשבה שלא נוהגים עם הרגלים האלה ובצדק כי אין לנו ענין) לכן כל הבעיה נובעת כשמפתחים פחד מהעליה על הכביש כי אני שמאלי אין קשר רק לשנות את המחשבה להעלות את בהביטחון וזהו יום יומיים הכל עובר בהמלחה ענקית 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אני שמאלי ונוהג בידני וזה היה לי די טבעי, משום מה זה אף פעם לא היווה בעיה.

מה שכן, אני בועט ברגל ימין אז אולי אני פגום מכלתחילה 😉    

עריכה אחרונה על ידי Dudi2

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם
לפני 5 שעות, Dudi2 כתב:

מה שכן, אני בועט ברגל ימין

אני גם בועט ברגל שמאל. בעיקר עם הזרת ברגל של השולחן.

• מצחיק 11

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעניין, אני ימני, אבל בועט דווקא ברגל שמאל.

מצד שני, קואורדינציה ומשחקי כדור אף פעם לא היו הצד החזק שלי.

עיקר הבעיטות שלי היו בקסנטיה ובמונדאו ימשו"ז.

• מצחיק 5

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וכהרגלי בקודש אני אגנוב קצת את הנושא:

בעיקר לימנים: תנסו להשתמש קצת ביד הלא דומיננטית שלכם לפעולות יומיומיות - מקלחת, צחצוח שיניים, פותחן קופסאות, שימוש בקופה בשירות עצמי בסופר, ואז גם תפתחו את ההמיספרה השניה שלכם, וגם תבינו עד כמה העולם הזה מתוכנן עבורנו הימניים.

אני, לדוגמה, כל הזמן מתחרפן מזה שהמדפסת של הקופה בשירות עצמי בשופרסל נמצאת מימין לקופה, פשוט קשה להגיע לשם עם יד שמאל כדי לתלוש את התדפיס.

פורסם

זה עוד בקטנה.

נסה להשתמש בפותחן קופסאות, למזוג קפה מפינג'אן, לגזור, לפרוס לחם ולא חסרות עוד מלא דוגמאות.

יש לי מחרטה cnc  שהמחדב נמצא בצד שמאל. אני אמשיך להשקיע בה כל עוד אפשר להשאיר אותה בחיים.

פורסם

הכי יומיומי: עכבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכברים לשמאתנים? חתולים לימניים?

יש עכברים לשמאליים. לא נפוצים והמבחר דל. השמאליים 

אבא שלי קיבל חינוך פרוסי - הכריחו אותו לכתוב ולעבוד בימין. נשאר עם 2 ידיים שמאליות (במקרה שלו ימניות) - לא היה מסוגל להחזיק מברג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 49 דקות, sperial כתב:

הכי יומיומי: עכבר.

פשוט עובדים עם עכבר פשוט. 

בתקופתי גם לא היו נשקים לשמאליים. כל השירות הסתובבתי עם כויות בצואר.

פורסם

אני חושב שאפילו קיימת גירסה הפוכה של M16, לשמאליים.

לפני 3 שעות, Fazer כתב:

תנסו להשתמש קצת ביד הלא דומיננטית שלכם לפעולות יומיומיות - מקלחת, צחצוח שיניים, פותחן קופסאות, שימוש בקופה בשירות עצמי בסופר, ואז גם תפתחו את ההמיספרה השניה שלכם, וגם תבינו עד כמה העולם הזה מתוכנן עבורנו הימניים

בתור ימני - תנסה לפתוח את הדלת של טסלה/איוניק5 או רכב אחר עם הידיות הדפוקות האלה, ותבין עד כמה זה לא מתוכנן לימניים.

צריך לסובב את כף היד לתנוחה לא טבעית כדי לתפוס את זה.

בעצם אפשר להגיד על זה גם על ידיות של כמעט כל רכב משנות ה80-90-00, כאלה:

image.png.a2be63ab3e5665788b1db7f3e74251da.png

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

פשוט עובדים עם עכבר פשוט. 

בתקופתי גם לא היו נשקים לשמאליים. כל השירות הסתובבתי עם כויות בצואר.

בצוואר זה עוד בסדר, אצלנו היה שמאלי אחד שקיבל שני תרמילים בתוך הפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...