Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול? בהחלט. מומלץ? ממש לא.

יש כל מיני תרחישים שבהם בעל הרכב עלול להתבע, בכל מקרה לא הייתי מעיז להשאירו בלי ביטוחי חובה וצד ג'. לגבי מקיף - לשיקול הבעלים, אבל חשוב על מקרה שמישהו יפגע בו או שתתרחש דליקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניתן. יש סיכוי נמוך שיתבעו אותך על פגיעה בהולך רגל שנתקע ברכב - מאוד לא סביר סטטיסטית בחנייה שאיננה על הרחוב.

לא סביר ולכן חבל על הכסף

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

גם ברכב כבוי וחונה כחוק.

אם מישהו נתקל ברכב הוא יכול לתבוע את בעל הרכב? (ולזכות במשהו) 

אם כן, מה ההגיון בזה?

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

כל אחד יכול לתבוע. אפילו אם אינו זוכה יש לנתבע הוצאות משפטיות ואובדן זמן.

ודומני שהיו מקרים שבהם אפילו נפסקו פיצויים לאיזה רובי אופניים או משהו כזה.

והיגיון - חפש אצל עורכי דין. הם ירוויחו תמיד, אז הם יתבעו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יודע שאם יש רעידת אדמה, ביטוח מבנה לא מכסה את הכל ויש איזה 10% פער מהמחיר הנקוב בפוליסה? נקח לדוגמא ביטוח של 1.5 מיליון - פער של 150000. 

יש אפשרות לבטח את הכל, והפרמיה די מכפילה את עצמה במקרה כזה.

כל אחד עושה את השיקולים שלו בענייני ביטוח. אני נוסע כבר כ20 שנה ברכב פרטי, ברמה היומ-יומית ולא יצא לי להפעיל ביטוח חובה. מדגיש - נ ו ס ע.

לדעתי הסיכוי שתצטרך להפעיל ביטוח חובה על רכב עומד, נמוך מהסיכוי לנזק רציני ברעידת אדמה. אני לא במטח רעידת אדמה, אז לא אבטח גם רכב עומד.

פורסם

תודה על התגובות.

הסיבה שחשבתי להשאיר את הרכב ללא חידוש ביטוח כי הוא לא בשימוש כשבועיים והסתיים הביטוח אז חשבתי לחכות עם זה עד שאני אתחיל להשתמש בו שוב.

בסופו של דבר ביטחתי אותו בינתיים כדי להימנע מהמצבים שתוארו.

שבוע טוב

• תוכן חדש...