Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוזר לאחות של חבר, אישה בת 40 עם שתי בנות טינאייג'ריות, לקנות רכב סופר מיני יד 2, בתקציב של עד 70K, כגבול עליון קשיח לגמרי.

אני לא אדם שמתייאש בקלות, אבל רכבים מידיים פרטיות אין, בדיקות יומיות ביד2 הועילו כמו כוסות רוח למת, ובפייסבוק יש רק סוחרים - רשומים ובעיקר לא רשומים.

הלכנו למגרשים של חברות הליסינג, וגם שם ההיצע נמוך מאוד, בעיקר רכבים גמורים מהשכרה מהשנים 2018-2019 עם אזור ה 100K ק"מ. ראינו מאזדה 2, אבל היו היו שחוטות לגמרי. בסוף הגענו לליס4יו, ששם יש להם גם רכבים מטרייד אין, לטענתם מיד פרטית. מצאנו לנו מיקרה 2018, אבל אחרי סיבוב בה הבחורה לא התלהבה כיון שהרכב מאוד פשוט ובסיסי ועושה רושם של לנהוג בקופסת פח, כשהיא מחפשת משהו קצת יותר נעים.

ואז ראינו C3, שהיא מאוד התלהבה ממנה, אבל המוכר אמר שהוא לא מוכן למכור לה כזו כיון שהמנוע בעייתי מאוד, ואמר להימנע מכל מה שיש לו את המנוע הזה, וזה התחבר לי לכל מיני שרשורים שהיו כאן בעד ונגד ה 1.2 של PSA. כרגע המחשבות שלי הן לכיון של יאריס או ג'אז, שכנראה יהיו פשרה בין משהו שהוא קצת יותר "אוטו" למשהו עם רמת אמינות טובה, אבל  פשוט בלתי ניתן למצוא כאלו, או לכיון של קליאו, אבל אני לא מכיר את רמת האמינות של מנועי הטורבו הקטנים שלהם, ומבהסתכלות ביד2, יש יותר מדי כאלו שהוחלפו להם מנוע ו/או טורבו.

אם זה היה רכב לעצמי, כנראה שהייתי הולך על קליאו כזו או אחרת ולוקח את ההימור, כיון שמדובר על אם חד הורית לילדות מתבגרות שזקוקה לרכב, אני מנסה להיות מאוד שמרני, ואשמח לעצות או תובנות בנושא.

פורסם

לדעתי סטוניק 1.4 שנת 2018 תיכנס לתקציב שלכם.

אמינה, מזדקנת יפה (נהגתי על אחת עם 80K מהשכרה, נסעה כמו חדשה)

בלי לשלם את הפרמיה של היפניות או להתפשר על האמינות הצרפתית

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לקליאו אכן מנוע בעייתי, יש תביעה בנושא וגם גיר רובוטי.

מנוע של פיגו סיטרואן סובל מרצועה בעייתי, ניתן לצזער סיכונים על ידי החלפת שמן כול 10 אלף, וטיימינג כול 4 שנחם או 60 אלף, אך זה לא יתן 100 אחוז ביטחון.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

לדעתי סטוניק 1.4 שנת 2018 תיכנס לתקציב שלכם.

אמינה, מזדקנת יפה (נהגתי על אחת עם 80K מהשכרה, נסעה כמו חדשה)

בלי לשלם את הפרמיה של היפניות או להתפשר על האמינות הצרפתית

סטוניק 2018 עולה כ 80-85 אלף ש"ח, זה הרבה מעבר לתקציב שהוא ציין. 

פורסם

טויוטה יאריס אפשר למצוא בטויוטה סלקט. זה לא יהיה זול וגם ככה מראש מדובר במכונית יקרה יחסית, אבל יש אחריות מסוימת ואולי זה יתן קצת ראש שקט.

אם כבר מגרשים אז אני הייתי ניגש לאלה שמתמקדים ברכבים פרטיים. אפשר לנסות את אוטודיל, טרייד מוביל או כלמוביל טרייד. יש שם בעיקר רכבים שחוזרים בעסקאות טרייד אין, שוב לא זולים אבל בדרך כלל נקודת הפתיחה קצת יותר טובה מרכבי ליסינ/השכרה אחרי חוזים ארוכים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מזדה 2 שנת 2018 דינאמיק יד 1 מהחברה מפורסמת באתר יד2 ב 73000 . 

דגם אקטיב שנת 2017 מפורסמת ב 75000 . גם היא יד1 . 

שתיהן מפורסמות מפרטי אז אפשר לבדוק בקלות מול התז של המוכר. 

רכב פשוט, בלי טורבו בלי בעיות ועם צריכת דלק בינונית . לפעמים ההפרש בדלק שווה את השקט הנפשי .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא הבנתי, המוכר במגרש סירב למכור לכם את הc3 כי המנוע שלו דפוק? תתקשרו דחוף לחיים אתגר שיתן לו מדליית פלטינה על הגינות.

מעניין מה הוא יעשה בסוף עם הרכב אם הוא לא מוכן לדחוף אותו ללקוח שבר בלי סטיגמות מוקדמות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, nepet כתב:

מזדה 2 שנת 2018 דינאמיק יד 1 מהחברה מפורסמת באתר יד2 ב 73000 . 

מאיזו חברה?

ראיתי כמה כאלו מהשכרה, 2018-2019, עם 80-90 אלף ק״מ, נראות שבורות לגמרי מבפנים.

תודה לכולם על העצות, כנראה שאנסה לחפש ג׳אז או יאריס.

פורסם

מזדה 2 כדאי לרכוש ברמת אבזור דינמיק, משמעותית מאובזרת מאקטיב ובעלת בלימה אוטונומית והץראה על סטיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחד הבנים שלי חיפש לפני קצת פחות משנה רכב במגבלת תקציב דומה, מצא i20 2018 מליסינג עם 85,000 ק"מ שעלתה לו 70 אש"ח. נכון, רמת אבזור בסיסית, אבל מצב סביר לגמרי, מנוע אטמוספירי ותיבה פלנטרית שמביאים אותו מ-A ל-B. נכון, בלי פינוקים, אבל המסגרת והלו"ז (היה בלי רכב אחרי תאונה) הכתיבו לרכוש את הרכב הסביר הראשון שמצא, וביניים מרוצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, Fazer כתב:

מאיזו חברה?

ראיתי כמה כאלו מהשכרה, 2018-2019, עם 80-90 אלף ק״מ, נראות שבורות לגמרי מבפנים.

תודה לכולם על העצות, כנראה שאנסה לחפש ג׳אז או יאריס.

יד ראשונה שנקנתה מהחברה. זו הכוונה . 

00 בעלים קודמים . לא חברת השכרה ולא ליסינג. 

סיננתי מודעות באתר יד2 לפי יד ראשונה ועלו כמה בתקציב . 

ליסינג / השכרה אני אפילו לא טורח לחפש. 

המגרשים היחידים שאני מוכן לקנות מהם אלו מגרשי יבואן שאנשים פרטיים עושים שם טרייד . 

רוב רובם של הרכבים שם בלי תאונות ועם ספר טיפולים מסודר. 

שווה לי תוספת של הפרמיה ולדעת שקניתי רכב שיחסית שמרו עליו .

• רעיון טוב! 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...