Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת אור כתום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שאי אפשר לאכוף. זו פשוט לא עבירה. כמובן, כל עוד לא גולשים לאדום ולא יוצרים סכנה, אז יש מקום לאכיפה, ולכזו חמורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיגעו אותי כל היום עם זה בכל קבוצת ווצאפ אפשרית. רק מהניסוח הבנתי שזה יצוץ עוד כמה שעות באתר "לא רלוונטי". כמות אתרי האינטרנט שהעתיקו והדביקו את הטמטופ הזה פשוט מביכה 

האמת, יש מסננת פשוטה מאוד להודעות מהסוג הזה - אם היא מתחילה ב"הודעה חשובה" זה פייק

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי זה קשור ל"גניבת אור כתום" בלבד.

חוק לא לקחו בחשבון את זה (אולי זה בגלל רכבים חשמלים, ודו גלגלי, או מנטליות), אז כתום = אדום.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 1.1.2023 בשעה 09:54, om2 כתב:

מהבוקר קיבלתי כבר כמה הודעות בקבוצות על שגניבת אור כתום תחשב כמו מעבר באדום.

תעשו לי סדר 

מה שבאמת מסתתר מאחורי זה:

מישהו שרוצה להגדיל תפוצה לקבוצת הוואטסאפ שלו.

זה הכל.

מצא לו שיטה מאוד מכוערת ומעצבנת לפרסום עצמי.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

מהפעם הראשונה שקיבלתי את ההודעה הזאת הבנתי שזה קישקוש לפי ה"אור כתום מהבהב".

אולי מישהו כאן יכול לעזור להפיץ בתפוצה כלל ארצית שמועה שיתחילו בקרוב לאכוף נסיעה בנתיב שמאלי שלא לצורך עקיפה?

אולי נוסיף תיאורים של עונשים מחרידים.. 

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

מהפעם הראשונה שקיבלתי את ההודעה הזאת הבנתי שזה קישקוש לפי ה"אור כתום מהבהב".

אולי מישהו כאן יכול לעזור להפיץ בתפוצה כלל ארצית שמועה שיתחילו בקרוב לאכוף נסיעה בנתיב שמאלי שלא לצורך עקיפה?

אולי נוסיף תיאורים של עונשים מחרידים.. 

אתה מזכיר לי מה חשבתי כאשר הפיצו את השקר על "3000 שקל קנס על פלאפון בנהיגה":

היה לי ברור שזה שקר, אבל חשבתי לעצמי "הלוואי שזה היה אמת".

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.1.2023 בשעה 12:54, yuvk כתב:

מה שמפחיד זה כשיש נהגים מאחוריך, שמצפים שתגנוב את הכתום (ומתכוונים לעשות זאת אחריך!) ואשכרה מופתעים כשאתה עוצר.

סליחה על ההקפצה (טוב, החודש ייגמר בעוד 5 שעות)

קרה לי לפני 3 שנים,

לא בישראל, אלא בברן, שווייץ.

הערס בב.מ.וו. השחור יצא מהמכנית וצעק "למה אתה לא עובר בצהוב?" קיבל מאשתי תשובה חדה - "במדינה שלנו לא עוברים בצהוב!"

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנשים נוהגים כמו מטורפים.

נוסעים על השוליים, מזגזגים כאילו שבפקק זה יעזור, קו לבן זו רק המלצה, נדחפים לסוף הפקק חודשי חופשי ואף אחד לא אוכף כלום.

אז אור כתום יאכפו?

אז המשטרה אמרה... סו וואט?

שיתחילו לחפש גנבים, רוצחים, אנסים

זה אלף בית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

הייתי מציע לדחות את הטיפול בגנבי הצהוב, עבירה לא ממש מסכנת חיים בהשוואה לגנבי האדום. עדיף להעניש בחומרה את גנבי האדום שמספרם גדל והפער בינם לגנבי הצהוב מצטמצם. ואסיים עם הצעה ידידותית, אם אתם ראשונים ברמזור, תספרו עד 10 תוך כדי שאתם מסתכלים היטב אם לא מגיח איזה מטורף - גונב אדום. אני נצלתי מתאונה קשה עם רכב שבא בטיסה בכביש חוצה תוך כדי שלי היה ירוק בוהק. מומלץ לאמץ את השיטה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 1
פורסם

אני חוזר על מה שכתבתי לפני חודש: מעבר בצהוב (אם תרצו "כתום") אינו עבירה, ואין מה לאכוף. יש צהוב מהבהב, אבל זה תמרור שונה לחלוטין.

פורסם

כמו שאחד כאן רשם יש נהגים שנוסעים מאחורה במהירות ולמרות שהרמזור צהוב גם מתכוונים לעבור ולא לעצור, קרה לי בעבר שעצרתי שהתחלף לצהוב ובלמתי ונהג נכנס בי מאחורה כי כנראה התכוון לגנוב את הרמזור צהוב.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ד ו ד כתב:

ואסיים עם הצעה ידידותית, אם אתם ראשונים ברמזור, תספרו עד 10 תוך כדי שאתם מסתכלים היטב אם לא מגיח איזה מטורף - גונב אדום. אני נצלתי מתאונה קשה עם רכב שבא בטיסה בכביש חוצה תוך כדי שלי היה ירוק בוהק. מומלץ לאמץ את השיטה.

לגמרי, גמני ניצלתי מתאונה שכזאת כשנהג שהיה עסוק בטלפון! טס לתוך הצומת באור אדום. הפניית הראש שמאלה לפני חציית הצומת השאירה אותי בחיים.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
בתאריך 1.1.2023 בשעה 12:54, yuvk כתב:

מה שמפחיד זה כשיש נהגים מאחוריך, שמצפים שתגנוב את הכתום (ומתכוונים לעשות זאת אחריך!) ואשכרה מופתעים כשאתה עוצר.

ומגדילים לעשות אלו שעוקפים מימין ומשמאל כדי לחצות בכתום/אדום,

לא מזמן נהג מונית שירות עקף אותי משמאל ברמזור, הוא לא לקח בחשבון שגם הרכב משמאלי עוצר והוא כיסח לו את הצורה.

• תוכן חדש...