Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי רכישת suv, יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש כאן

אני מתלבט לגבי רכישת suv יד שניה. אפשר להגיד שאנחנו מוגבלים במחיר של 140 א׳ ש׳, אבל היינו מאוד שמחים לסגור את זה בהרבה פחות (נגיד 100-110). יכולים גם לעלות מעל זה אם צריך

יש לי שלושה שיקולים עיקריים ברכישה, ועוד שיקול משני.

עיקריים:

1. כמה שיותר בטוח עבור הילדים מאחורה, ולאחר מכן בטיחותי גם עבור היושבים מקדימה.

2. מרווח (ג׳וק קטן מדי) אבל לא מדי (פורד אקספלורר גדול מדי). ילד שני בדרך, והיינו רוצים להעביר את ה-3 שנים הבאות בריווח עם שניהם (אחר כך בטח יהיה עוד ילד, וכבר נצטרך רכב גדול יותר)

משני:

- עדיף שיהיה רכב היברידי, מתוך מחשבה שככל והחשמליים יהפכו לסטנדרט, הבנזין-נטו יהפכו למצרך פחות נחשק. 

להלן רשימת דגמים שהסתכלתי עליהם, לכל אחד את הבעיות שלו:

1. טויוטה יאריס קרוס - עונה על כל ההגדרות שלי, אבל בקצה העליון של המחיר. בנוסף - יד 2 עולה כמו או יותר מחדש וזה מאוד מוריד לי מהרצון לרכוש.

2. טויוטה C-HR - רמת הבטיחות לילדים מאחורה נמוכה יחסית

3. ניסאן קשקאי - מודלים של 2019 והלאה עונים על כל ההגדרות טוב, אבל זה לא היברידי

4. ראב4 - יכול להגי למחירים שלו, אבל מאוד לא רוצה

5. פולקסווגן T-Cross - עונה על כל ההגדרות. אבל - א. במשפחה של אשכנזים מעדיפים לא לרכוש את המותג, ב. הוא לא היברידי, ו-ג. הבנתי שהטיפולים אמורים להיות יקרים יורת 

6. יונדאי קונה - עונה גם על כל ההגדרות, אבל גם אותו לא מצאתי היברידי. 

אילו הערות אני צריך לשקול לגבי הדגמים האלו? יש דברים שאני לא לוקח בחשבון? אתם חולקים על השיקול המשני שלי? 

יש דגמים שפספסתי ויכולים לענות טוב על הקריטריונים שלי?

כל הערה תתקבל בברכה :)

פורסם

קיה נירו הוא הפיתרון הטוב ביותר לדרישות שלך. רכב מאוד חסכוני, מרווח ביחס לגודלו ואמין. 

יאריס קרוס, כמו chr, צפוף במושב האחורי ובתא המטען. 

ראב4 גדול ויקר מידי. קאשקאי לא חסכוני כמו היברידי, אבל הוא הטוב מבין האופציות שציינת. 

אולי כדאי לרדת מג'יפון ולחפש קורולה סטיישן. שתהיה מרווחת ושימושית מאוד לציוד הילדים( עגלה, אופניים, תיקים). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לפני 21 שעות, markb205 כתב:

קיה נירו הוא הפיתרון הטוב ביותר לדרישות שלך. רכב מאוד חסכוני, מרווח ביחס לגודלו ואמין. 

יאריס קרוס, כמו chr, צפוף במושב האחורי ובתא המטען. 

יאריס קרוס אכן צפוף במושב האחורי אבל תא המטען שלו מכובד למדי. על הנייר 397 ליטר לעומת 401 ליטר בנירו (לא פלאג אין - בפלאג אין רק 324).  כמובן שבשתיהן בפועל תא המטען גדול יותר כי המדידה היא עד המדף ואפשר להוריד אותו ולהעמיס יותר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...