Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

הרכב אסטרה סטיישן 2015 שלי יורד מהכביש לאחר תאונה (אחרי 3 שנים שנסעתי בו)

מתלבט אם לקנות רכב זהה או ללכת על הסטיישן של פיג'ו - 308

מה אהבתי באסטרה:

חווית נהיגה, מנוע עוצמתי, נוחות ורכות נסיעה, ותא נהג מרווח, באמת כיף של רכב, וכל זה במחירים של חוסר ביקוש ישראלי

לא אהבתי:

צריכת דלק, חיישנים רגישים, מחסור במוסכים שמכירים את הרכב, ויותר מידי הוצאות מעבר לטיפל שגרתי (יש לציין 'אשם תורם': לא שמרתי וטיפלתי כמו שצריך)

משו נוסף בעליות של ירושלים הרכב כבר היה עייף לא יודע אם זה בגלל שהוא גמע כבר 150 ק"מ או שזה מה שהרכב נותן.

אני פתוח לדגמי סטיישן נוספים אבל מקריאה רבה, אצל 2 הדגמים האלו יש שביעות רצון אצל אלו שמחזיקים ברכב לצד מחירים שחוטים בשנתונים מתקדמים יחסית

תקציב: כ40K

שאלה נוספת במידה וההמלצה על האופל האם יש הבדל משמעותי בין המנועים של 140 כ"ס (עד 2016) לבין המנועים של 150 כ"ס (2016 ואילך)

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי nachum1
פורסם (נערך)

אין מה לעשות שתי הרכבים דורשים אחזקה קפדנית וביקור במוסכים שמתמחים בדגמים (רובם במרכז)

האסטרה נחשבת ליותר בעייתית, כל מיני תקלות כמו שאמרת של "חיישנים" גיר שלא מאריך חיים נזילות מים והבעיה העיקרית היא הרס מנועים בגלל LSPI.

לפיג'ו יש את הבעיה של רצועת הטיימינג הידועה, שדורשת טיפול ברכב בשמנים טובים כל 7.5 אלף קילומטר והחלפת רצועת טיימינג כל 60 אלף קילומטר אם לא תקפיד בטיפול ילך מנוע כמעט בוודאות.

וגם כן אתה יכול ליפול על רכב עם מנוע שכבר חצי רגל בקבר בגלל שגרת טיפולים לא נכונה לכן עדיף לחפש אחת עם מנוע חדש מהיצרן.

אם אתה רוצה ראש שקט אולי כדאי לבחור משהו יותר פשוט בלי מנוע טורבו אמנם לא תקבל את אותה תמורה אבל לפחות לא יהיו הפתעות יקרות.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

הייתי ממליץ על סיוויק סטיישן סביב 2014 יכנס בתקציב.

רכב מעולה, מרווח, נוח והעיקר אמין מאוד.

היה לי כזה כחצי שנה שנת 2014, הייתי עולה איתו כל יום מב"ב לירושלים והרכב היה בסדר גמור בעליות.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...