Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי ברחוב לאונרדו דה וינצ'י מול 4 שבת"א עם רכב שיתופי.... יום שבת בערב 

הגעתי מכיוון אבן גבירול, נסעתי על קפלן ופניתי ימינה בשביל להיכנס לרחוב לאונרדו דה וינצ'י. ראיתי שמצד ימין לאורך כל השורה יש עשרות רכבים שחונים. בדקתי שאין שילוט שאוסר על חנייה ושאבן השפה אפורה. מדובר בכביש דו סטרי והרכבים שחונים לא הפריעו לרכבים למהלך התקין (יש לי וידאו)
  קיבלתי דו"ח על סך 250 ש"ח . העבירה הינה 76 - סעיף 6 (ג) 1 לחוק עזר לתל-אביב - העמדת/החנית את הרכב באופן העלול להפריע או לעכב את התנועה. יש 2 הערות שבהן רשום: "חסם נתיב נסיעה". וכן "היווה הפרעה לתנועה".

האם הדו"ח חוקי?
  הכביש ברחוב בו אני גר הינו דו סטרי, ויש רכבים שחונים מצד ימין ושמאל כל הזמן, ללא מפריע (אבן השפה אפורה ואין דוחות). אותו הדבר כמו התמונה שצירפתי מת"א. 
מה ההבדל בין המקרים והאם הדו"ח חוקי? תודה רבה

317702444_473409168250320_7435107433214370278_n.jpg

פורסם

למיטב הבנתי, הרחוב הנו דו-סטרי.

1. חנית בניגוד לכיוון התנועה.

2. חסמת נתיב נסיעה.

3. עצם העמדת הרכב גורמת לרכבים לסטות מנתיבם, וכך לעכב את התנועה הנגדית או שהם נאלצים להמתין עד הרכבים שממול יעברו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בלי קשר לדוחשקבלת, לבוא עם טענה שבמקום מגוריך אותם תנאי כביש , דו-סטרי וכו ולא מקבלים דוחות, זו טענה שממש לא במקום, בטוח שלא תעזור לביטול הדוח.

פורסם

לא הבנתי איך התמונה המצורפת קשורה לדו״ח, אתה מתאר חניה בצד ימין והרכבים בתמונה חונים בצד שמאל, ואם מדובר ברחוב דו סטרי הרי שהם הפוכים לכיוון התנועה ולא ברור אם מצב תמרור בקצה הרלוונטי של הרחוב.

פורסם (נערך)

תקנה 72 לתקנות התעבורה

ציטוט

72.  (א)  לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד, כולו או חלק ממנו, באחד המקומות המנויים להלן, אלא לשם מניעת תאונה או לשם מילוי אחרי הוראה מהוראות תקנות אלה או אם סומן בתמרור אחרת; ואלה המקומות:

תק' (מס' 9)  תש"ל-1970 תק' (מס' 4)  תשמ"א-1981

(1)   בצד שמאל של הדרך אלא אם הכביש הוא חד-סטרי, או בניגוד לכיוון הנסיעה; לענין תקנת משנה זו לא יראו בכביש חד-סטרי כביש שהוא חלק מדרך המחולקת על ידי שטח הפרדה;

גם במקום שבו אני גר מקובל מאוד לחנות משמאל - מדובר בסימטה צדדית קטנה ללא מוצא, ואנשים מעדיפים להסתובב כאשר הם מגיעים הביתה ולא כשיוצאים לעבודה בבוקר. אבל זה לא מקום שתוקע אצבע בעין של הפיקוח העירוני.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, ד ו ד כתב:

בלי קשר לדוחשקבלת, לבוא עם טענה שבמקום מגוריך אותם תנאי כביש , דו-סטרי וכו ולא מקבלים דוחות, זו טענה שממש לא במקום, בטוח שלא תעזור לביטול הדוח.

אני שואל איך כאן זה חוקי

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, ho2 כתב:

אני שואל איך כאן זה חוק.

בחיים האמיתיים לא אוכפים כל עבירה מסיבות שונות, עדיין מדובר בעבירה . מתי שהוא כפי שכנראה קרה לך, עשוי מבצע העבירה לזכות מהרשות בפינוק בצורת דוח

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...