Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים מה אומרים על הרכב הנ"ל מומלץ מבחינת חוזק אמינות וחיסכון באיזה רף של קילומטר נקרא שעבר עליו הקלח האם יש לו תקלות נפוצות ומה טווח המחיר שלו

פורסם

הייתה לי בזמנו סיוויק 2016 ידנית מדהימה, אני כל הזמן מתגעגע אליה.

אם הנסיעות שלי לא היו הופכות לשעות כל יום בפקקים - כנראה שלא הייתי מוכר אותה הרבה מאוד שנים.

מחלות ידועות הן בעיקר 2 - תושבות מנוע וקילופי צבע.

לגבי קמ, סיוויק זה רכב ששורד גם 400 - בטיפול נכון ולפי השעון.

הייתי אומר עד 140 אלף זה טווח סבבה וראלי למצוא רכב שמתוחזק טוב.

מבחינת חוזק, המנוע מכוון ככה שהוא יחסית חסכוני ואדיש בטווח הסלד היום יומי - עד 3אלף.

מה שאומר שאתה לא תרגיש רכב חזק ונמרץ מדי בנסיעות יומיומיות כמו טורבו קטן לדוגמא.

מה שכן, החל מ 3.5 אלף סלד הרכב מתחיל לסחוב כמו גדול ונהיה זריז ומהנה לנהיגה, הילוך שלישי שלו סוחב בתאוצה לא רעה בכלל 70-135 קמש.

בנוסף, יכול להגיד שזה הרכב הכי יציב על הכביש שהיה לי, ונהגתי בכמה רכבים.

לא הייתה פנייה אחת שנכנסתי אליה במהירות עם רכב אחר הייתי חושש ופה היה לי את מלוא הבטחון.

אם תרצה לשמוע עוד משהו תתייג בשמחה, מקווה שעזרתי.

פורסם (נערך)

הרכב שלי בשלוש וחצי האחרונות, סיוויק 1.8 ידנית שנת 2017.

קניתי אותו עם 37000 קמ, כרגע עם כמעט 100000 קמ.

0 תקלות מלבד טיפולים.

עריכה אחרונה על ידי גל1
פורסם

בוקר טוב

הייתה לי כזו משנתון 2014 חדשה עד שיצא הדגם עם מנועי הטורבו באמצע 2017,

רכב נחמד ואמין, אך מתחת ל3500 סל"ד לא זז בכלל, דגם הסדאן יותר זריז ממנו.

לוקח לך זמן להתרגל ללוח השעונים החצוי.

לוקח לך זמן להתרגל לספויילר  שמסתיר את אמצע החלון האחורי .

אתה משפשף באופן קבוע את הטמבון הקידמי בצדדים, פשוט לא רואים איפה הקצוות שלו ניגמרים.

לא רצוי לשים מגיני בוץ מאחור, זה יותר מידי נמוך ויכול ליגרום למשיכת הטמבון טיפה החוצה במגע עם מדרכה בחנייה.

• תוכן חדש...